Arama sonuçlarınız

1. F

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi abim benim vallahi çok ara verdik olmadı özledim ya

2. F

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar bende az önce pilakaya bakıyordum bursa ve yıldırımda cekilmiş resim çok sevindim şimdi inşallah görmek nasip olur
  3. F

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar yeni yılınız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar tanışma dileğimle,, kibar,,

4. F

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar bir ance emekli olup karavan alıp gezmek İSTİYORUM
  5. F

Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010) çok harika gezi olmuş ladayı sattım dan dolayı gelemedim çok arzu ediyordum inşallah başka gezilere gelmek isterim

6. F

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor ne demek birbirimize faydalı olmamız lazım ilerleyen zaman da ayar tutmayacak yakıp fazlalaşacak ama şimdiden yaparsanız çok keyif alacağınıza eminim size bu uğraşınızda tebrik ediyorum harika bi iş çıkı iyi günlerde keyifli sürüşler diliyorum ...

7. F

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor harika çalışma güle güle kullanınız lpg için silindir kapağını söküp siboplara çelik yuva yapılsa arac daha form da olacağına inıyorum
  8. F

Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

Ynt: Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010) arkadaşlar ,, abilerim yazılarınızı takip ediyorum keyif veriyor inanın inşallah bi karavan alıp aranızda katılırım form sayesinde yeni dostlar ile tanışmak bile keyif veriyor bana ,,, sevgilerimle feyzullah efe
  9. F

Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

Ynt: Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010) bende bi an önce karavan yapmam lazım yoksa üzüleceğim emekliliği beklersem yandım

10. F

Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008)

Ynt: Dağyenice Off-Road Gezisi (13 Aralık 2008) inşallah amin

11. F

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi ERDİN ABİM NERDESİN
  12. F

Ege ve Adalar Turu Başlıyor...

Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor... ABDİ ABİCİM BU geziye ayakta alkışlıyorum bu kadar olur ,,kamile de 41 kere maaşallah

13. F

niva bakım

Ynt: niva bakım bu araclar zincirli
  14. F

Çok acil yardım lütfen !!!

Ynt: Çok acil yardım lütfen !!! debriyaj la ne alakası var bence elektironik destek alamanız gerekli
  15. F

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum 41 kere kardeş yüreğine sağlık güle güle kullan iyi günlerde

16. F

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum bunun sesi beni mest ediyor kim nederse desin
  17. F

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum gördüğüm kadarıyla aracta lpg... var belki kapak sökülüp celik yüzük isteyebilir tamirciler öyle diyo ben yaptırdım kapak döküm olduğundan dolayı zamanla siboplar düşüyor birdağa ayar tutmuyor yeni sibop ve celik yuva oluduğu zaman arac rolanti,, çekişi,, yakıt çok...
  18. F

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum bu aracın sesine hayranım gerçekten bursa , bi arkadaşım ihaleden arac aldı land 17 senedir yatıyormuş orman bölgenin aracı kapalı yerde samimiyim benzini koyduk akü yeni başka aractanda takviye olurmu böyle bişey YARIM MARŞ çalıştı ve mubarek saat gibi birdaha...

19. F

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42) puroje ciziliyordu ordu ordanda muayeneye girecekti bi arayayım yarın
  20. F

niva bakım

Ynt: niva bakım şimdi zincir değişirken motor iniyormu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz