Arama sonuçlarınız

1. F

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale abdi baey en azında 3,5 gün sohbet etme imkanı bulduk gecen seni andık tamirci ile yolda şipşak da olsa hatıraların hala duruyor sıcacık birde motorun tabiki

2. F

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale ABDİ abim hayırlı sı ile geldin çok sevindim reismlerini sabırsıslıkla bekliyorum 2 mizin hiç resmi olmadı zaten o heyecandan aklımıza bile geldi iyiki seni tanışım
  3. F

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale abdi abi kış geliyo hala limitleri zorluyorsun seni ayakta akışlıyorum iyi geziler diliyorum sevgilerimle

4. F

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale abdi abi nerdesin arda bişeyler yassana özledik seni tatil den bizleri unuttun sevgilerimle kardeşim
  5. F

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale gezcen gitsin abdi bai pejo ile geziyorya helalo lsun hatta şapka kaldırıyorum

6. F

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale ABDİ abim nihayet bişeyler yzdın özledik seni çok sevindim keyifli geçtiğine emekli olayım bend işim belki daha önce bi karavan bakayım bali özendirdin bizide seni iyiki tanımışım abim

7. F

Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D bu araç arazide işe yararmı sizce arkadaşlar yükseklik iyi ama uzun yolda gördüm insanalr garip garip bakıyo heybetli duruyor yani
  8. F

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale ABDİ abey arada bişeyler yazsana gerçi tl den görüşüyoruz ama yazılarda daha bi başka oluyor arkadaşlar yanlışın varsa düzeltin lütfen
  9. F

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) şort giy gel abey sen fazla ağırlık olmasın sana üstünde

10. F

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) hepimiz bir örnek olsun derim

11. F

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) beyaz olsun abey
  12. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? radyötörün arasına toz,,pislik girerse hava alamayan radyötör hararet yapar

13. F

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) yürüsün yeter
  14. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? tebrikler hayırlı olsun
  15. F

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) evet doğru diyom MESUT kardeş araba çay içelim bali

16. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? gerek yok 3 sıra olunca zaten olay biter gibi geliyor
  17. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? benimde dediğimde bu zaten 3 sıra süper diyorum kişiye özel yani
  18. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? çok teşekkür ediyorum benim düşündüğümü yazmışsınız özel radyötör dediğimde bu zaten

19. F

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme kışın kestane yemeli mangalda
  20. F

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: XJ Hararet Sorunu? motor ısınmalı iyi çeker az yakar süper radyötör varsa korkacak bişey yok

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri