Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Aytemiz Petrol'den Karavancılara Hizmet Isteği...

Yücel çok güzel düşünmüşsün , biz geçmişte ( Opet ti sanırım) bu tarz bir eylemde bulunmuştuk,sanki tek firma varmış gibi sonra peşini bıraktık.

2. mayıstosböce

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Çok mantıklı.
  3. mayıstosböce

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

4. mayıstosböce

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Hahahahahaa taş yerini buldu... Ya 49 dan elli olduğuma göre benim de ölçmem de fayda var, o zaman biraz da ha beklersek elektrikli sprinter yada crafter a sığabiliririm sanırım Evliya Çelebi hocam.
  5. mayıstosböce

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Karavanda enine genişliğinden dolayı Ducato (psa grubu) ya mahkum olunmasına (enine yatmak için) hep kızmışımdır ama fizik kanunları var malesef , boyum 182 cm olunca bana da hep Ducato gözükmüştür çözüm olarak ama gönlüm hep crafter ve sprinter da. Bu yüzden buna alternatif çözümler gördüğümde...

6. mayıstosböce

Camp&caravan Istanbul Türkiye’de Karavancılık

Hep bildiğimiz ve konuştuğumuz konular olsa da Hüseyin bey o kadar güzel toparladı ki ,yeni başlayanlar için bile karavancılığın hangi noktada olduğunu anlaması açısından büyük kolaylık olacak. Bir de bu toparlamayı yurt dışında yaşayan bir karavancının pratiğe geçmiş bilgileri ile göstermek ...

7. mayıstosböce

Italya 2018

Nasıl bir suça teşvik var bu paragraf da, 700 km, sonra hopp deniz yolculuğu.
  8. mayıstosböce

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Bu sene ki çorba işini bana çakma projesinden alnımın akıyla sıyrıldım,bu pozunu çok sevdim Levent.Eline sağlık Ferhat bunu belgelediğin için.
  9. mayıstosböce

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Dokuz sene o tentenin altında ellerimizi oğuşturarak ısınmaya çalıştığımızın üstünden dokuz sene geçmiş, sağolasın Gezenbilir çok güzel dostlarım oldu sayende.

10. mayıstosböce

Likya Yolu... Demre Sonrası

Düşünceniz çok güzel. Bilginiz vardır mutlaka ama söylemeden geçmeyim, böyle bir dönemde klasik ucuza alınmış malzemelerle yola çıkmak riskli, en azından yağmur geçirmeyen bir çadır şart. Benim terslik olmazsa 2018 baharında ikinci plan olarak Likya yolunu düşünüyorum ,bu yüzden araştırdığım...

11. mayıstosböce

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Büyük otomobil şirketleri Tesla ya rakip olma adına tüm Avrupa yı kapsayan bir elektrikli şarj istasyonu kararı aldılar, ileride bu yerlerde karavanları şarj edeceğimiz istasyonlar olacak,çok fazla kalmadı.

12. mayıstosböce

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

İlk anda hissettiğim duygu ' çok moral bozucu ', ne kadar gerilerdeyiz.

13. mayıstosböce

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

Yücel hocam güzel günlerde kullan,hemen geziye başlamışsın ne güzel.
  14. mayıstosböce

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Çok güzel olmuş keyifle kullanın.
  15. mayıstosböce

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Şöyle söyleyim,bunu bir yere taşımak isterseniz eğer bir nakliye şirketi bulmanız lazım, kimse bu araçların yollara çıkmasına izin vermez Türkiye de. Yaklaşık 10 senedir ciddi olarak ilgilenirim , bunu koymayı düşündüğünüz yerde yapmanız en mantıklısı yada benim gibi büyük remork un (başında ve...

16. mayıstosböce

Lütfen Bana Akıl Verin

Evet o kısır döngü bitmeyen çilemiz ama yeni gelen bilgilere göre önümüzde ki yıl sigorta yaptırılırken kişinin performansına bakılarak ( kaza -ceza ) sigorta ücreti belirlenecekmiş (ingiltere örneği) , bu da çok düşük meblalara denk gelebilirmiş bilginize .
  17. mayıstosböce

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Vayyyyyyyyy açılış yapılmış. Hadi herkese hayırlı olsun. HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR