Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla hocam tebrikler her zaman ki gibi keyifli imalatlarını takdir ediyorum umarım üretim aşamanda ki yenilikçi ve keyifli tarzını hiç kaybetmezsin.

2. mayıstosböce

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Enver dede sabırlar diliyorum. Levent e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum,taa İstanbul dan kalk gel bana çay doldur,her zamanki gibi yine gözüme girdi.
  3. mayıstosböce

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Son zamanlarda çektiğim sıkıntılardan dolayı inanın beyni olan,yüksek model bütün araçlardan korkuyorum.Son sattığım T5 le başlayan (ilk 2005 te aldığım ve ondan sonraki Vito belki sıfır olduklarından hiç sorun yaşamadım) inanılmaz kötü bir süreç yaşıyorum.Lafı...

4. mayıstosböce

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Derya çalışıyor ama benim kesin uğrayacağım günübirlikte olsa.Sucuğu büyük al Levent ,dörtnal bile olsa sorun yok.
  5. mayıstosböce

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Çok keyifle,sindire sindire takip ettim Zafer hocam,son fotoğraftaki arkadaşla bitirmen finali harika yaptı.Dün akşam ikinci kez Pi nin hayatının izledim,film ne kadar kurgusal da olsa bu canlıyı çok seviyorum.

6. mayıstosböce

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (karavan Dünyası) Güzel karavan...http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80596.330

7. mayıstosböce

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Ben FPS de kalmıştım ama Concorde u görünce birde BMW işi bitirdi,bütün odalar,toplar tüfekler unutuldu.
  8. mayıstosböce

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Bugünden iki gün önce yapın.
  9. mayıstosböce

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Baya yol aldınız ben de devamını merak edenlerdenim.

10. mayıstosböce

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Bambu lar özellikle Moso bambular bu coğrafya insanının herşeyi vazgeçilmezi,evleri, kapları,yatakları,oturma grupları.İleride iklim değişikliğini yavaşlatmaya yetecek türde de faydalı bir bitki.okul binası bile yaptılar tabi o coğrafyaya özgü.

11. mayıstosböce

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla hocam arka ranza olsa verdiğin ölçülerde bir yatak daha ,karavanda yolda 4 kişi olsa(ortalama 300-350 desek) yaptığın proje ağırlık hesaplarından şaşarmı.192 cm toplam yükseklik olan 15 m3 ranzalı olursa aralıklar dar gelirmi...
  12. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Poyrazlar yine güzel,girişte olması araç trafiği yapsa da kabul edilir seviyede idi. Yiğido ya çok kızdım Levent i elimden aldı,ne güzel keyif alıyordum artıkYiğido alıyor hoş onun sayesin de bende alıyorum ya,alışmam lazım.Bu konuda ki son durumu...

13. mayıstosböce

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Yabani kavak doğada kendi başına yetişen kavak cinsi(kaç çeşit var bilemiyorum),diğeri ise herkesin kullandığı sanayi için üretilen kavak(piyasadan aldıklarınız hepsi bu kavaktan yapılır).Ben kendi sandviç panellerim için...
  14. mayıstosböce

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Doğru söyledin Haşmet,bilen bilmeyenlere göstersin.
  15. mayıstosböce

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Bu konu da Atilla gibi düşünüyorum,çekme karavanda yan panellerin hepsi kavaktan (kendi gözlerimlede gördüm ama yabani mi endüstriyel kavakmı bilemiyorum çünkü aralarında bariz dayanıklılık farkı var),çekme karavanı...

16. mayıstosböce

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Çok güzel bir çalışma olmuş. Yapıştırıcı konusu için bilgiler arasıra verebilirim.İlk başta araç dışında güneş ışıklarına maruz kalan kısımlarda kullanılan Mastik tarzı yapıştırıcıların UV dayanımlı olması. Ortalığı...
  17. mayıstosböce

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland İlginç bir proje ,kanal projelerinden benim bildiğim bizim Sakarya nehrini Sapanca ya, oradan da İzmit körfezine kanalla birleştirme projesi varmış Kanuni zamanın da.Şimdi düşünüyorum sapanca gölü içilemez olurdu...
  18. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Elektrik 355 tl,su 167 tl,park ücreti 465 tl,kapıda giriş 787 tl,göle 14 seferden fazla bakmak 234 tl,dışarıda kar üstünde 117 den fazla adım atarsan her adıma 22 tl ben senin yerinde olsam zıplayarak gezerim,ben olsam gelmem ,gelsem de çok kalmam...

19. mayıstosböce

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Herkese teşekkür ederim emeklerinden dolayı.Rüzgar ın da varlığını hissetmek çok güzeldi.
  20. mayıstosböce

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland El aletleri her zaman ilgimi çekmiştir,bölgesel icatları görmek bile mümkün bazen,koyun kırkma makası bizdekilerle aynı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Geri