Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Çok canım çekti çokk (yaylaları, ateşi., ibiş keyfini , yemekleri gözüm görmüyor şu an).

2. mayıstosböce

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Çok güzel bir heyecan, güzel günler de kullanın.
  3. mayıstosböce

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Onu izlediğim için yazdım zipline ı, benim de elim hep ayarlara gitti 480p yi aşma gibi triplere giriyorum senin video yu seyrederken :)

4. mayıstosböce

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Konuyu uzatmamak adına yazmamıştım,Karadeniz de bulunduğum bir zaman da,2-3 günlük bir geçişimiz vardı ,yürümekten yorulunca ve karşı tepeyi görünce karadenizlilerin çay toplamak için kullandığı sepetleri aklıma getirirdim,tam ziplining yerler...
  5. mayıstosböce

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''tralleis'' Çok güzel olmuş Haşmet keyifle kullan.

6. mayıstosböce

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Ziplining çok güzelmiş.Geçen hafta doğal havuzlar yapan bir amcamın belgeselini seyrettim ,yeni yaptığı havuza müşterisinin ziplining cı olduğunu öğrendikten sonra ziplininig ekledi,havuza isterse varendasından zipline a atlayarak...

7. mayıstosböce

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan Bartek te zehiri kafamıza saldı... En başında da söylediğimiz bu bir aydınlanma durumu, bu duruma gelmeden önce bir sürü evrelerden geçeriz ve bu evreleri büyük olasılıkla farkında olmadan yaşarız bu evreler için güzel bir makale buldum,hepimiz...
  8. mayıstosböce

23 Sentlik Asker...

Ynt: 23 Sentlik Asker... Wikipedia da yeni fotoğraf buldum,bu hafızalarda olmaması gereken durum için. http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Kurtulu%C5%9F_Sava%C5%9F%C4%B1_ve_ABD
  9. mayıstosböce

Sıkmalı Portatif Çamaşır Makinası Hakkında Bilgi....

Ynt: Sıkmalı Portatif Çamaşır Makinası Hakkında Bilgi.... Bence Hüseyin bey yıkama işini bitirdi.Sıkmayıda düz bir tahta alıp araçla üsütünde ileri geri yaptık mı bitti bu iş :).

10. mayıstosböce

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Yetmiş gün dile kolay ,tebrikediyoruz siz orta yaşlıları.

11. mayıstosböce

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla tebrik ederim hepsi için ama özellikle cam için umarım testler de iyi olur. Ayrıca unutma sen gezginsin, kaç arasıra.
  12. mayıstosböce

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları He ona dikkat etmek lazım Levent çünkü balatalar çok zararlı (kanserojen)malzemeden yapılıyor.

13. mayıstosböce

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Microfiber bezden eldiven dikin Yiğido ya oda siz de rahat edersiniz.
  14. mayıstosböce

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Güzel,keyifli gezilerde kullanın.
  15. mayıstosböce

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç Turumuz Bartek tebrikler hem sen den hem de Ferhat tan dolayı o bölgeleri o kadar çok seviyorum ki ,şartlar uygun olduğun da 1 sene evvelden Ferhat a alt yapı yapmayı planlıyorum,Norveç başbakanı seni çağırıyormuşdan tut artık aklıma neler gelirse.

16. mayıstosböce

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ya Melih tik sahibi oldum,Starex görünce arkası iki kapılımı diye bakma tik i,geçen giderken eşime söyledim bak arkası iki kapılı ,oda eee dedi :),anlattım ama sora kendi kendime ne diyorum ben diyede düşündüm.
  17. mayıstosböce

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Bravo Levent çocuk dediğin yalnızca sevmek için olmaz fonksiyonel kullanmak lazım.
  18. mayıstosböce

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yolarda olmak çok güzel Mehmet abi,güzel geziler ama fotoğrafsız da olmuyor. Orhan bey size söyleyecek tek kelime bulamıyorum,hayalleri zorluyorsunuz.

19. mayıstosböce

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland Sahte kimlik işi çok güzel komik bir tane yaptırabilirdim,sakata gelmeden.
  20. mayıstosböce

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Benimde T5 te kullandığım plan buydu,dolaptan sonrası tamamen yataktı(modüler olduğundan) yıllarca bu şekilde gezebiliriz diye düşünürdük,çünkü bize çok ferah geliyordu.Hala da aynısını düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Geri