Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
Bir bölge bu kadar net ve güzel anlatılır,hiç gitmedim gidenlerin dilinden parça parça çıkardıklarım da siz sözlerinizle toparlanmış oldu,''Alkolün bu kadar tüketildiği ortamda tek kavga ya da huzursuz durum görmedim, sebebi her şeyin herkese...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Bu şehir binalarının 60 yıllık olduğuna inanmak mı zor,yoksa darmadağın olmuş,normal bir ülkenin geçmişini unutmamak için verdiği çabaya mı.Hiç duymadığım bilgileri sayende öğreniyorum Zafer emeğine sağlık.
Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)
İlk önce tebrikler Atilla ,sonrasında da keyifle gezmeler.Belki belli bir süre sonra sıradanlaşacak islerde ufak problemler insana yaratıcılık şansını verdiği için çok keyifli bir iş oluyor sanırım.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Bu konu ile ilgili okuduğum en son eser, İnsanın Anlam Arayışı - Victor E Frankl bir bilim adamının gözünden anlatıyor yaşadıklarını ve sonunda kitapla aynı ismi taşıyan cümle hayatına anlam verenlerin...
Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba
Bu kadar emeği vererek bizleri bulunduğumuz ortamda mutlu kıldınız çok teşekkür ederiz hepinize.
Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam Ve Karavan
Ekşi sözlük yine çok güzel bir tespitte bulunmuş,bu dönüşümü ben görüyorum gerçekten...
genç evlilerdeki olağanüstü kıroluk var böyle bir şey, hakikaten. varlığını ilk şu sıralar pırtlak gibi türeyen "bebiş ve kociş" temalı bloglarda farkettim...
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
Tayfun hocam ben de yıllar önce sormuştum bunun sesi rahatsız etmez mi diye,ustalardan birisi ''o soğukta sana ninni gibi gelir duymazsın demişti'' ve gerçekten inanmadım ses hassasiyetim vardı ama gelgelelim ilk yıllar ısıtmasız panelvan da yatınca sesi...
Ynt: Karavanınızda Ya Da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?
Ferhat karışıklığın da güzelliği mevcut az önce depoda küçük sprey kutusu ile çalışan ocağı buldum ve ben o kadar keyifle aldığım halde unutmuşum.Senin malını sana buldurup sevindiriyor.
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
T 5 e doğru geliyorsun hakkını vere vere,güzel günlerde kullanın.T5 ten sonra benim ideal Transporter ım T 4,5 olduğuna karar verdiğim bu günlerde çalışmalarını zevkle takip edeceğim.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Hazır konu açıldı son çıkan transitlerde yukarı doğru içe eğim azaltılmış daha bir kutu olmuş yukarı doğru kayıp azalmış doğru yolda bir hamle,geçen gün gördüğüm yeni Sprinter da da aynı biçimi gördüm.
Ayrıca yine geçen gün...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ben deneme aracı olarak bakıyorum olaya, nihai karavan aracım olarak bakmıyorum.Ayrıca önceliği iş için olacak tabi.Fiyatlarına gelince sorduğum kişi doğru söyledi ise motoru yeni yapılmış yüksek tavan 2006 T5 i ben 17750 ye...
Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba
Ali beyin yaş gününü kutlarım.Karelerin hepsi çok güzel.