Arama sonuçlarınız

1. mayıstosböce

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Haklısın Raci hocam bu Levent lere güven olmaz ama ben Bülent olarak geliyorum,konaklamalı olmasada gece yarısına kadar oradayım sabahleyin siz uyanmadan da orada olurum,Derya cumartesi de yarım gün çalışıyor.
  2. mayıstosböce

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Aynen yazıldığı gibi geceleri ciddi bir soğuk var.

3. mayıstosböce

Klasik Karavan Topluyoruz

Ynt: Klasik Karavan Topluyoruz Merakla bekleyenler arasındayım.
  4. mayıstosböce

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Yaklaşık 15-20 km.

5. mayıstosböce

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Adalet istiyoruz... 01- Ferhat ve Nermin Şirin - İstanbul 02- İhsan Murat MURAL 03- Ebru ve Sezgin Sarı 04- Gültekin 05- Salih ÇAL 06- Ufuk 07- Burak Ünlü 08- Levent Çubukçu 09- H.Gökhan Börü 10- Hakan Eker 11- Ferruh Arzık 12-Bülent Soyman...

6. mayıstosböce

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Yazdığınız ilk gün yazmıştım telefonumdan ama gitmemiş,çok güzel ayrıntılı ve emek dolu yazınız için teşekkür ederiz Hüseyin bey.
  7. mayıstosböce

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ege linin M.Twain alıntısı gibi pişman olmamak için durma git...
  8. mayıstosböce

Yeni Sayfa Düzeninin Kullanımı..!

Ynt: Yeni Sayfa Düzeninin Kullanımı..! Bu uzun süreç içinde hiç yardımımız dokunamayacak teşekkürler Levent emeklerin için.

9. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda Orada ki plak Urıah heep Levent, bende de pikap yok ama The dark side of the moon u yatak odama koyuyorum, (çocuklar gelir ise diye) bence ya zevkinden yada hatırası var.

10. mayıstosböce

Endülüs Portekiz Gezisi

Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi Ebru hanımın dediği gibi ''biz bekleriz'' ama Ferhat bir iki sayfa yazsanda sonra beklesen o arada bizde sindire sindire okusak.
  11. mayıstosböce

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ne desek yetersiz kalacak bir araç karşımızda duruyor şu an, tebrik ederim.

12. mayıstosböce

Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi

Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi Sayın Gez,Gör ben de Gezenbilir e ilk üye olduğum da bu tarz bir fikir önermiştim kapsamlı olarak ta nasıl olabileceği konusunda fikirlerimi anlatmıştım,(eskiden nerede olduğunu bile bilmiyordum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17295.0 sonra...
  13. mayıstosböce

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Foça ile başlayan 2014 nasıl kötü devam edebilir ki.
  14. mayıstosböce

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Çok keyifli izlemesi ,umarım sende bizim gibi keyif alıyorsundur Atilla.Kolay gelsin.

15. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda Kafam daki karavan kısmının büyüklüğü,kabin üstü yük taşıma sistemi kısaca kafamda canlandırdığıma çok yakın ölçüler.Yapan arkadaşın malzemeleri hafifletmeyi çok sanatsal şekilde başarmış bir çok arkadaş bu yöntemi incelemeli bence,L.Güngör özellikle dün konuştuğumuz...
  16. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda En resmi düğüne bile takım elbisemi giyip bu karavanla giderim,benim düğünüm olsa düğün aracı bile yapardım,kimseyede kullandırmam,şöförede gerek yok.
  17. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda Arkadaşlar illa iveco yada 4x4 diye bir fikrim yok,özellikle 4x4 araçlarla normal araç farkının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.Zaten gönül ister ki dememin sebebi o ,klasik bir iki kabinli araç olabildiği kadar yeni olması PSA olmaması :) tercihlerimin arasında...

18. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda ...ama büyük ihtimal bunlardan biri gibi olacak,çift kabinin üstünde büyük bir bagaj bölümü olacak.
  19. mayıstosböce

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda Karavan şeçim evriminde geldiğim son nokta çift kabin panelvan. Niye bu tarz bir araç ilk önce onu açıklayayım;güzel bir arkadaş grubumuz var,ben hayatımda ki ilk kamplarıma (çadırla)hep yalnız gittim sonradan arkadaşlarım dahil oldu onlarda sevdi ve devam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.