Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''
Haklısın Raci hocam bu Levent lere güven olmaz ama ben Bülent olarak geliyorum,konaklamalı olmasada gece yarısına kadar oradayım sabahleyin siz uyanmadan da orada olurum,Derya cumartesi de yarım gün çalışıyor.
Ynt: Mercedes Sprinter 212 D
Yazdığınız ilk gün yazmıştım telefonumdan ama gitmemiş,çok güzel ayrıntılı ve emek dolu yazınız için teşekkür ederiz Hüseyin bey.
Ynt: Mayıstosböce Yolda
Orada ki plak Urıah heep Levent, bende de pikap yok ama The dark side of the moon u yatak odama koyuyorum, (çocuklar gelir ise diye) bence ya zevkinden yada hatırası var.
Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi
Ebru hanımın dediği gibi ''biz bekleriz'' ama Ferhat bir iki sayfa yazsanda sonra beklesen o arada bizde sindire sindire okusak.
Ynt: Kısa Geziler; Balçova'da Termal Keyfi
Sayın Gez,Gör ben de Gezenbilir e ilk üye olduğum da bu tarz bir fikir önermiştim kapsamlı olarak ta nasıl olabileceği konusunda fikirlerimi anlatmıştım,(eskiden nerede olduğunu bile bilmiyordum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17295.0 sonra...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Çok keyifli izlemesi ,umarım sende bizim gibi keyif alıyorsundur Atilla.Kolay gelsin.
Kafam daki karavan kısmının büyüklüğü,kabin üstü yük taşıma sistemi kısaca kafamda canlandırdığıma çok yakın ölçüler.Yapan arkadaşın malzemeleri hafifletmeyi çok sanatsal şekilde başarmış bir çok arkadaş bu yöntemi incelemeli bence,L.Güngör özellikle dün konuştuğumuz...
En resmi düğüne bile takım elbisemi giyip bu karavanla giderim,benim düğünüm olsa düğün aracı bile yapardım,kimseyede kullandırmam,şöförede gerek yok.
Arkadaşlar illa iveco yada 4x4 diye bir fikrim yok,özellikle 4x4 araçlarla normal araç farkının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.Zaten gönül ister ki dememin sebebi o ,klasik bir iki kabinli araç olabildiği kadar yeni olması PSA olmaması :) tercihlerimin arasında...
Karavan şeçim evriminde geldiğim son nokta çift kabin panelvan.
Niye bu tarz bir araç ilk önce onu açıklayayım;güzel bir arkadaş grubumuz var,ben hayatımda ki ilk kamplarıma (çadırla)hep yalnız gittim sonradan arkadaşlarım dahil oldu onlarda sevdi ve devam...