Arama sonuçlarınız

1. filizb

Bolu Abant Kampi 30.09-02.10 Gelmek Isteyenler!!!

Evet biliyorum sordum isim yazdırmaya gerek yokmuş ctesi sabah grupla birlikte orada Olmami gerekiyormuş herhangi bir sorun yaşanmaması adına. Siz gelcekmisiniz? Eğer gelecekseniz 1 ekimde orada görüşmek üzere :)

2. filizb

Evet biliyorum sordum isim yazdırmaya gerek yokmuş ctesi sabah grupla birlikte orada Olmami gerekiyormuş herhangi bir sorun yaşanmaması adına. Siz gelcekmisiniz? Eğer gelecekseniz 1 ekimde orada görüşmek üzere :)
  3. filizb

Ben üyeyim ama kendi imkanlarımla geleceğim.

4. filizb

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Fethiye de darbogaz koyu var kayakoyde yakın orayısi çok güzel hemde agacli
  5. filizb

Kamp Arkadaşları ...

Belki bende katılırım aile ziyareti erken biterse mugla bodrum çevresinde olacağım buyuk ihtimal

6. filizb

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Bayramda aile bireyleri ile birlikte olacağız oyuzden bayram tatilini kaçırıyorum ama iletişim halinde olalım otaraflara geldigim de degerlendirelim :)

7. filizb

Ben gelmek istiyorum o kampa interrailTürkiyede de görmüştüm o etkinliği eğer kontenjan varsa beni ekleyin teşekkür ederim
  8. filizb

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

belkı sımdı degıl ama ılerleyen zamanda otaraflara gelecek olursam haber ederım sıze uygun bır zamanda olursanız degerlendırırız :)
  9. filizb

Izmir Karaburun'da Kamp

Kamp planını gerçekleştirdiniz mi? Bilgi istiyorum mümkünse. Bende artık doğa da kamp yapmak istiyorum kamp alanları çok kalabalık ve ben kalabalık ortamlarda dinlenmek istemiyorum :smiley:

10. filizb

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Teşekkür ederim bunu değerlendirecegim.

11. filizb

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Arkadaslar Eylül 3 4 tarihlerinde kamp yapmayı düşünüyorum henüz bir yer belirlemedim. Kamp konusunda çokta tecrübeli sayılmam izmirdeyim düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.
  12. filizb

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Arkadaşlar, çok gezenti olduğum söylenir. Sırt cantam ve ben ayrılmaz ıkılıyız dıyebılırım. Uzun zamandır kamp yapma isteğim var daha önce kamp yaptım ama kamp alanlarında hiç tek başıma cıkmadım açıkcası nasıl bır durumla karsılasırım bılmıyorum. Bu tur konularda bilgi almak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR