Arama sonuçlarınız

1. MehmetTorcu

Ducato 17 M3 İlk Hazırlıklar

yalıtım için araştırırken izobozz diye bir şey gördüm. yeni bir malzeme. elyaftan. su , nem tutmadığını iddia ediyor. yalıtım katsayısı taş yünü ile aynıymış. güzel bir şeye benziyor. şirket ilgili. mesajıma tel ile geri dönüş yaptı bizofol abba için özerden plastik ile görüştüm. yetkili Turgay...

2. MehmetTorcu

Maceratör Tuvalet Seçimi

forumun başka başliklarinda bu konuda tartişma çok. o nedenle burada bu konuyu tartişmak istemiyorum. alternatif olarak kompost tuvaletlerde düşünülebililr ben bir çok marka ve model içinde kullananlarin yorumunu merak ediyorum
  3. MehmetTorcu

Maceratör Tuvalet Seçimi

Arkadaşlar forumda aradım ama sorularıma cevap bulamadım. Öncelikle maceratör mü, kasetli mi tartışmasına girmek istemiyorum. ben maceratör olarak karar verdim ama bir çok marka ve model arasında kayboldum. Kullananların kendi kullandıkları marka ve modeller için yorumlarını ve önerilerini...

4. MehmetTorcu

hiç karavan seyahati yaptınız mı? önce kiralama ile bir deneme yapmanızı öneririm. ben geçen yıl kiralama yaptım ve gerçekten ihtiyaçlarım konusuna çok fikir sahibi oldum. teorik olarak sizin dediğiniz alan kazandırabilir ama pratikte kullanım çok zor olur diye düşünüyorum. bir de 17 m3 araç...
  5. MehmetTorcu

Giriş kapısı nerede? ben mi göremiyorum ben yedek yatak olarak başka bir şey düşünmüştüm ama aracım yüksek tavan olmadığı için (15 m3) mümkün olmuyor şöyle bir şey standart arkada çit kişilik yatak. 2 katlı. üst kat 4 köşedeki metal yada krom dikmeler üzerinde aşağı yukarı hareketli olacak...

6. MehmetTorcu

Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Ilk Konu Enerji

yanlışlıkla konuyu 2 defa açmışım. yönetimden birini silmesini istemiştim ama yapmadılar. Aydın dayım. akü, panel, elektrik gereçleri, tente, hidrafor aldım. aracın içini bir arkadaşımın da yardımıyla boşalttım. Ancak dünya genelindeki mevcut durum nedeni ile bir süre ara vermek durumundayız...
  7. MehmetTorcu

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

citroen jumper 2008 göğüs kliması araştırırken bu konu önüme çıktı. yukarıda bir arkadaş izmirde ipek klima dan bahsetmiş. aradım. 5500 TL fiyat verdi. mevcut tavan klimasının kompreörünü kullanırsa 5.000 tl imiş. çok uçuk rakam. sulu soğutuculara gelince karavanlarda işe yarayacağını...
  8. MehmetTorcu

Sabit Karavan Yapımı.

geçen gün sahibinden de bir ilan vardı. bu şekilde trafikten çekilmiş bir araç. istanbul'da bir otoparkta. "oğlum üniversite öğrencisi o kalıyordu. okul bitti satıyoruz" diyordu.

9. MehmetTorcu

cuma günü 3 adet lexron 190 W panel ve 2 adet lexron 150A akü yü satın aldım. Tente için siparişimi verdim. Aracın sökümüne başladım. 17+1 araç koltuklar çıktı. döşemeler söküldü.fakat zemindeki malzemeyi çıkartamadım. zemin ve tavandaki havalandırma kanallarının sökümü (spiral ile metal kesme...

10. MehmetTorcu

2 adet 150 A jel akü ve 3 adet 190 W monokristal panel uyumsuz olur mu? (klima nedeni ile yer meselesi) 300A akü için; 3 tane 100A mi 2 tane 150 A mi daha iyidir

11. MehmetTorcu

hayır sürekli bir yaşam değil ancak, seyahatlerimde rahat olayım isterim. 90 lt bana çok küçük geliyor. enerjiden sıkıntı yaşamıyorsam neden büyük olmasın Aydınlatma için de toplamda tahmini olarak 50 düşündüm. maximumdan gidersek sıkıntı yaşamayız.
  12. MehmetTorcu

Ben 300w panel düşündüm ama 12 v sistemlerde .max panel 190 w dedi bir arkadaşım. Öyle mi?
  13. MehmetTorcu

180/12=15 Amper yapıyor. Yaz günü 20 saat calışır diye düşünsek 15*20=300 A sadece dolap ister. Yanlış mı hesap yapıyorum

14. MehmetTorcu

Bu Motokaravanın Sigortası Neden Ucuz?

geçmişinizde kaza yoksa dediğiniz gibi olması normal. Benim geçmişimde perte çıkan bir araç var
  15. MehmetTorcu

Merhabalar Bir süredir forumu okuyorum. Bir çok şey öğrendim. Bu bilgiler doğrultusunda kendi motokaravanımı yapmak için ilk adımımı attım ve 2008 model bir 15 m3 citroen jumper satın aldım. Yavaş yavaş projemi oluşturmaya çalışıyorum. İlk olarak araç bakımını yaptırdıktan sonra araç camlı...
  16. MehmetTorcu

Merhabalar Bir süredir forumu okuyorum. Bir çok şey öğrendim. Bu bilgiler doğrultusunda kendi motokaravanımı yapmak için ilk adımımı attım ve 2008 model bir 15 m3 citroen jumper satın aldım. Yavaş yavaş projemi oluşturmaya çalışıyorum. İlk olarak araç bakımını yaptırdıktan sonra araç camlı...

17. MehmetTorcu

Karavan Elektrik Sistemleri Acdc, Solar Panel, Alternatör Şarjı

yani araç alıp çevrime başlayacak benim için çok değerli bilgiler. teşekkürler
  18. MehmetTorcu

Bu Motokaravanın Sigortası Neden Ucuz?

Bende 2005 bir sprinter camper almak üzereydim. sahibine ruhsat ve sigortayı sordum. ruhsattta motokaravan 2+1 yazarken sigorta otomobil ve 9+1 olarak yapılmis. yanlış hatırlamıyorsam 800 civarı idi. kendi sigortacıma sordum. "bu durum hatalı yapımış, sehven yada bilerek ama her halükarda gerek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.