Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler
öncelikle hoşgeldin .
11-12 yıl önce gittiysen en son orası şu iptal bir durumdadır sanırım. yazıma bakarsan 2014 yılı içinde gidenler son durumu gözleriyle görenler yeni yerler paylaşırsa iyi olur demiştim. ama yinede...
Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104910.0
Konuyu buradan değilde ,üstteki başlık altında 2014 yılı olarak topladım. katkıda bulunursanız sevinirim
Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)
100 liradan aldığım -18 evolite himalaya ile çamkoru da 5 derecede üstümü çıkara çıkara en son donla kaldım o derece. kıyaslama açısından bakarsan 21 liraya battaniye vermezler
Ben aldım 2 adet .evde baktım fena değil gibi.-16 garantilemese bile -10 -12 iş görür gibi. -5 garantidir. Zorlu kış şartları harici kullanılabilir gözüküyor.
Metro marketden bu akşam çocuklara da -16 uyku tulumunu şok sezon indirimiyle son 2 adeti 21 TL aldım
o dediğinizden bende aldım decatlondan 22 tl ye ama, bu model bir arkadaşıma var . yedigöller kampına getirmişti çokk rahat. koçtaşa gittim kalmamış. internette satışı var.
Ynt: Şişme Yatak Hakkında?
yedigöllerde zemine mat sermeden kullandım soğuktan resmen böbreklerim çürüdü. mat baya fark ettiriyor. üzerinede battaniye sermeden yatmak imkansız zaten.bu gibi yapışıyor.
ama geçen hafta çamkoruda 5 derecede kullandık ailecek üşümedik. alt zemine mat +yatak+...
çiftlik activity camping den bazı fotolar.ailecek piknik yapabilir, grup giderek paintball oynayabilir. veya çadır kamp yapabilirsiniz.
Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın
yakaladığımız fırsatları bu başlık altında paylaşalım o zaman.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104932.new#new
Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Ve Buzluk Almayı Düşünenler Kaçırmasın
Metro gross market de 26 litre buzluk 45 lira ihtiyacı olanlar kaçırmasın stok az kalmış..ben aldım denedim başarılı
Ankara'nın mühye köyünde çiftlik activity camping diye bir yer.diğer adı don kişot paintball.kendine ait birde göleti var.mekan sahibi sazan ve turna var diyor ama bişey tutamadık .gelenler pikniğe gelir gibi yiyeceğini...