Arama sonuçlarınız

1. arastuna

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler öncelikle hoşgeldin . 11-12 yıl önce gittiysen en son orası şu iptal bir durumdadır sanırım. yazıma bakarsan 2014 yılı içinde gidenler son durumu gözleriyle görenler yeni yerler paylaşırsa iyi olur demiştim. ama yinede...

2. arastuna

Alınık Uyku Tulumları

Ynt: Alınık Uyku Tulumları sıfır alınmıştır....
  3. arastuna

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) 76 TL den düşmüş zaten hocam son 2 adet vardı.

4. arastuna

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104910.0 Konuyu buradan değilde ,üstteki başlık altında 2014 yılı olarak topladım. katkıda bulunursanız sevinirim
  5. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) 100 liradan aldığım -18 evolite himalaya ile çamkoru da 5 derecede üstümü çıkara çıkara en son donla kaldım o derece. kıyaslama açısından bakarsan 21 liraya battaniye vermezler

6. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Ben aldım 2 adet .evde baktım fena değil gibi.-16 garantilemese bile -10 -12 iş görür gibi. -5 garantidir. Zorlu kış şartları harici kullanılabilir gözüküyor.

7. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)
  8. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Kaçırmak istemeyenler. -11 derece extremeler az sayıda var
  9. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

10. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Metro marketden bu akşam çocuklara da -16 uyku tulumunu şok sezon indirimiyle son 2 adeti 21 TL aldım

11. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) o dediğinizden bende aldım decatlondan 22 tl ye ama, bu model bir arkadaşıma var . yedigöller kampına getirmişti çokk rahat. koçtaşa gittim kalmamış. internette satışı var.
  12. arastuna

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) oranın yolu bitmeden bir daha gidermiyim bilemiyorum. arabada lastik ön düzen kalmıyor.

13. arastuna

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme Yatak Hakkında? yedigöllerde zemine mat sermeden kullandım soğuktan resmen böbreklerim çürüdü. mat baya fark ettiriyor. üzerinede battaniye sermeden yatmak imkansız zaten.bu gibi yapışıyor. ama geçen hafta çamkoruda 5 derecede kullandık ailecek üşümedik. alt zemine mat +yatak+...
  14. arastuna

Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler çiftlik activity camping den bazı fotolar.ailecek piknik yapabilir, grup giderek paintball oynayabilir. veya çadır kamp yapabilirsiniz.
  15. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) koçtaşda ayaklı katlanır kamp sandalyesi 34,99 TL

16. arastuna

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Metro gross markette 26 Lt buzluk 45 TL çakmaktan çalışan 26lt buzdolabı 129 TL
  17. arastuna

Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın

Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın yakaladığımız fırsatları bu başlık altında paylaşalım o zaman. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104932.new#new
  18. arastuna

Arkadaşlar kamp için şişme yatak almayı düşünenler kaçırmasın derim. Koçtaş internete özel Çift kişilik şişme yatak+2 adet yastık +pompa 39 tl

19. arastuna

Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın

Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Ve Buzluk Almayı Düşünenler Kaçırmasın Metro gross market de 26 litre buzluk 45 lira ihtiyacı olanlar kaçırmasın stok az kalmış..ben aldım denedim başarılı
  20. arastuna

Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler Ankara'nın mühye köyünde çiftlik activity camping diye bir yer.diğer adı don kişot paintball.kendine ait birde göleti var.mekan sahibi sazan ve turna var diyor ama bişey tutamadık .gelenler pikniğe gelir gibi yiyeceğini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.