Arama sonuçlarınız

1. arastuna

Ankaranın İçinde Doğayla Başbaşa Bir Mekan

Ankara'nın mühye köyünde çiftlik activity camping diye bir yer.diğer adı don kişot paintball.kendine ait birde göleti var.mekan sahibi sazan ve turna var diyor ama bişey tutamadık .gelenler pikniğe gelir gibi yiyeceğini içeceğini kendi getiriyor. Orası sadece 20 TL'ye yanan mangal...

2. arastuna

Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın

Ynt: Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın Ben bahausedan sadece yatağı tanesi 49 tlden 2 adet aldım. Koçtaştan 5 adet şişme yastık aldım 10 tlden 50tl toplam.pompada 15tl...hepsi 150 tl nereee. 39tl den 78 tl nere varsın 20 kargo parası olsun
  3. arastuna

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme Yatak Hakkında? En alta mat sonra şişme yatak üstede polar bir çarşaf serdinmi fırın gibi yatarsınız denenmiştir.

4. arastuna

Kamp Ve Ev İçin Şişme Yatak Almayı Düşünenler Kaçırmasın

Arkadaşlar kamp için şişme yatak almayı düşünenler kaçırmasın derim. Koçtaş internete özel Çift kişilik şişme yatak+2 adet yastık +pompa 39 tl
  5. arastuna

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Ankara ve çevresinde kamp yapılacak yerler hakkında 2014 yılı içinde, son zamanlarda gerçek anlamda gidilip görülen yerleri paylaşırsak kamp yapma düşüncesinde olanlara,bu işe merak sarmış yeni arkadaşlara daha faydalı olabiliriz diye düşünüyorum. daha önceki konularda paylaşılan çoğu yer ya...

6. arastuna

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım bu arada bu hafta sonu katılmayı düşünen olursa https://www.facebook.com/events/330508160456123/

7. arastuna

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım merhaba; ben 40 eşim 38 yaşında ,12 yaşında oğlum ve 2 yaşında ikizlerimizle , aile dostumuz olan arkadaşım eşi ve çocuklarıyla beraber cumartesi kalmalı pazar dönmeli balık tutmalı kampa gidiyoruz. Ankara' dayız. tüm ekipmanlarımız var...
  8. arastuna

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Bana göre Ankara ve çevresinde kamp yapılacak yerler hakkında konu baya eski ve yetersiz kalmış. 2014 yılı içinde, son zamanlarda gerçek anlamda gidilip görülen yerleri paylaşırsak daha faydalı olabiliriz diye düşünüyorum. paylaşılan çoğu yer ya...
  9. arastuna

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Ailecek gidilebilecek bir yermidir. wc vs ?

10. arastuna

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında şimdi husky Türkiye distribütörü olan Meydan avı aradım. husky bigless çadır kaç mevsim diye sordum. önce tereddütsüz 4 mevsim dedi , bazı sitelerde 3 mevsim yazıyor ama deyince katalogdan bakayım bir saniye dedi , daha teknik bir arkadaşa aktardı. o...

11. arastuna

Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)

Ynt: Yayla Mocamp (ankara-istanbul Yolu 110.km) ben, eşim,12 yaşında oğlum ve 2 yaşında ikizlerim ile 5 kişilik küçük :) bir aileyiz ve çadırımız 3mt ye 4mt, kurulması için 12m2 boş alana ihtiyacım var. demek ki 60 lira bana gayet normal :) ;D ..yedigöllerde 15 verdim sadece çadıra kişi başı...
  12. arastuna

Ynt: Yayla Mocamp (ankara-istanbul Yolu 110.km)

13. arastuna

Ynt: Yayla Mocamp (ankara-istanbul Yolu 110.km) anlam veremiyoruz hadi neyse de 20 lira ne kardeşim kişi başı. çadır başı olsa neyse.. genel olarak söylüyorum bu mekan için değil çadıra elektrik sıcak su vs verseler, wc ler tertemiz olsa bir ihtimal değer diyeceğim de. sadece yatmaya 20 tl...
  14. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında herkese cevapları için teşekkürler. iç tenteyi şişme yatağın üstüne kurunca neden yırtarız her nekar anlamasamda :) yağmur yağınca görüp tecrübe edeceğiz artık umarım kötü bir deneyim yaşamayız ailecek.çünkü kamp macerası son bulur çok kötü bir tecürebe...
  15. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında sanırım yanlış anlattım. dış çadır ile hiç işim yok. onu zaten zemine kurup sabitleyeceğim.dış tentenin içine yatakları koyup iç çadırı yatakların üstüne koyacağım, dolayısla çadırın kendi orjinal yüksekliği aerodinamik yapısı bişi kaybetmiyecek...

16. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında öncelikle cevabınız ve açıklayıcı bilgileriniz için teşekkürler.. anladığım kadarı ile benim bu seferki hatam yağmurdan zemini korumak adına yaptırdığım ekstra branda ile çadırın dış tentesi bantlayarak (dış tente yerden 5 parmak kısa yapılmış ,hava...
  17. arastuna

Çamkoru Kamp Alanı; Çamlıdere - Ankara

Ynt: Çamkoru Kamp Alanı; Çamlıdere - Ankara oda 112 değil 118 zaten ;D ;D ;D :D ;D
  18. arastuna

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping adres veya ilgili kişi telefonu varmıdır?

19. arastuna

Ynt: Yayla Mocamp (ankara-istanbul Yolu 110.km) bu hafta sonu ailecek gitmek istedim.telefonla aradım ; çadırda kişi başı ücret 15 miş yeni 20 lira olmuş. 6 yaş üstü de 20 lira dediler.çocuk için almasalar gidecektim aslında ama bir gece kamp için 60 lira iyi ...
  20. arastuna

4 Kişilik Çadır Önerisi

Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi öncelikle merhaba; husky bigless 5 kişilik çadırım var . 3 mevsimmi 4 mevsimmi tam oarak belli değil. Bu sabah çamkoru tabiat parkında gece sabaha karşı hava 5 derece idi.sabah uyandığımızda çadırın dış tentesinin içinden kubbe kısmından iç çadıra su...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri