Arama sonuçlarınız

1. arastuna

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında her gören çadırınız çok güzelmiş kaça aldınız vs bir sürü soru soruyor .nazar değdirdiler çadırımıza ;D

2. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında cevap için teşekkürler. resimde gözüktüğü gibi yaşam alanı sağlı sollu çift giriş var, kapı ve sineklik olarak çift girişli , büyük C şeklinde açılıyor. arkadaki pencere açılabiliyor açılınca altında sineklik var. küçük üçgenlerden de 4 adet pencere...
  3. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında yağmur yağacak gibiydi,bende zemine serdiğim ayrıca olan brandayı çadırın dış tentesine bantladım. belkide ondan kaynaklı hava sirkülasyonu azalınca terleme yapmış olabilir ben ondan şüpheleniyorum.çünkü yedigöller de böyle bir şey olmamıştı.

4. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında çadırın dış tente giriş kapısı tek kumaş.tül girişi yok.bir cibinlik çıktı çantadan ama nereye takılıyor bulamadım.belkide dış kapı girişinedir. iç çadırda 2 giriş var yan yana o girişler çift kumaş.biri tül biri kumaş . ama 2 yaşında küçük çocuklar...
  5. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Bu sabah çamkoru tabiat parkında gece sabaha karşı hava 5 derece idi.sabah uyandığımızda çadırın dış tentesinin içinden kubbe kısmından iç çadıra su damlıyordu.dış tentenin içinde terleme oluşmuştu.toprak zemine branda serdim kenarlarıda kapatmış iç...

6. arastuna

Çamkoru Göleti, Soğuksu Milli Parkı,yayla Mocamp,abant Da Çadır Kuran Oldumu

Ynt: Çamkoru Göleti, Soğuksu Milli Parkı,yayla Mocamp,abant Da Çadır Kuran Oldumu Bu haftasonu çadırlı kamp yaptım çamkoru tabiat parkında. Aile ile gidilecek bir yer.12 lira araç, 5 tl de çadırda kişi başı ücret var. Wc ve çeşme var.mangal yakılıyor ,yere ateş yakmak yasak ama taşla çebirip...

7. arastuna

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)
  8. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında mağazada Türkiye şartlarında 4 mevsim rahat kullanırsın sıkıntı olmaz dediler ama altındaki açıklık bana pek mantıklı gelmemişti.rüzgar açısındanbırakıldı ise sorun olacağını sanmıyorum. 11mm duraliminyum poller var rüzgarda tipide etkilenecekmiş...
  9. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) bu çadırı görürseniz orda tanışmak isterim. :)

10. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) bugün shimano sonora 4000fb olta makinası ile birlikte shimano catana cx tele spin 210 hafif serisi kamış aldım . ekipmanı tamamladım.

11. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında bugün shimano sonora 4000fb olta makinası ile birlikte shimano catana cx tele spin 210 hafif serisi kamış da aldım. 10 numara 5 yıldız oldum :)
  12. arastuna

Shimano Sonaro Yorum

ARKADAŞLAR SELAM. bugün shimano sonora 4000fb olta makinası ile birlikte shimano catana cx tele spin 210 hafif serisi kamış aldım sizce nasıldır. aldığım kişi bir kere al tam al deyince bunlarda karar kıldım. 2 kaşık yem 300 mt misina kamış ve makina iyi bir ikramla beraber 248 lira

13. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) evet söyledi Aşkın bey kalabalık grup geleceğini , sakin bir nokta ayarlayağını sıkıntı olmayacağını konuştuk. cumartesi gece sakin olursa pazar zaten gecelemeyeceğimiz için sıkıntı olmaz düşüncesindeyim.
  14. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında evet size katılıyorum. ekstra bir branda çadırın altını korumak için önemli .20 mt2 branda aldım.çadırı hiç toprağa çamura değdirmeden temiz bir biçimde kurabilirim artık.
  15. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ,çadırı bende 4 mevsim sanarak aldım ama faturada husky 3 mevsim bigless 5 kişilik yazınca tereddüt ettim.sitelerde tanıtımlarda da 3 mevsim yazıyor.bende çözüm olarak boşlukları kapamak için dün altına...

16. arastuna

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında huskky bigless 5 kişilik aldığım çadırın kurduğum zaman altları biraz açık kalıyor. ben mi yanlış kurdum modelimi böyle anlamadım. yağmur yağdığı zaman o boşluklardan su içeri girmez'mi ?.. çadır zeminine 4mx4m branda serip sonra çadırı kuracağım...
  17. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) bu cumartesi sabah 6 da Ailecek Çamkoru göletine gideceğim orası ile ilgili son durumlarıda buradan paylaşırım. -18 uyku tulumlarımızıda bir denemiş oluruz. :) camp alanı işletmecisi Aşkın bey ile görüştüm. gayet sıcakkanlı ve alakadar oldu...
  18. arastuna

Çamkoru Göleti, Soğuksu Milli Parkı,yayla Mocamp,abant Da Çadır Kuran Oldumu

yakın zamanlarda çamkoru göletinde,soğuksu milli parkında,abantta veya yayla mocampda çadırlı kamp kurup kalan oldumu. Ankara da aile ile gidilip kalınabilecek en iyi yer hangisidir. yayla mocamp iyi gözüküyor.tecrübe sahibi olan arkdaşlar yorum yaparsa sevinirim.

19. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) Memmun kalamayışınıza üzüldüm.sizin şansınıza sanırım olanlar, ben gittiğimde öyle yüksek ses müzik filan olmadı ama dediğiniz gibi çadırın dibinden gelen geçen çok oldu.sizi uyarmıştım aslında çadırı göl dibine yakın yere kurmayın fazla ayak altı diye...
  20. arastuna

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Kaztüyü yorgan ısı derecesi 6 en iyi ısı derecesi ikeada 120 tl idi.150cmx220cm. Fermuar diktirip 75x220cm uyku tulumu olurdu aslında ama orjinal herzaman iyidir diye evolite aldım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri