Arama sonuçlarınız

1. arastuna

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Bugün Avfoni mağazasından tanesi 100 liradan 3 adet Evolite himalaya -18 uyku tulumu ,2 adet 140cmx190cm şişme yatak ,5 adet 50x190 termal mat aldım.sanırım artık üşümeyiz :) çadır husky bigless 5 kişilik aile ekipman tamamdır.

2. arastuna

Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan)

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) volkan bey iyi yolculuklar ; ben cuma gece 4 gibi çıktım .sabah 7 gibi oradaydım. çadırınızı milletin ayak altı yerlere kurmayın. resim çekme mevzusu çok neredeyse millet çadırın üstünden geçecekti .özellikle göl kenarındaki olta atmak için yapılan...
  3. arastuna

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi aklıma şu geldi çift kişilik elyaf yorgan veya kaz tüyü yorgan alsam daha sağlıklı bir uyku tulumu olmazmı.. hem geniş geniş yatılır

4. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) şişme yatağa gelince ankara decothlandan aldım 70cmx190cm inme vs yapmadı. fiyatı 55 tl x 4 adet aldım ben yalnız iade ettim. çünkü alta mat sermez ve üstede polar bir battaniye sermez iseniz yerdeki soğuk olduğu gibi vücudunuza işliyor. ben acelem...
  5. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) kamp alanında elektrik alma şanşınız yok, zira wclerde bile elekrtrik yok. millet ışıldakla gidiyor... ankaradan gidenler bolu çaydurt gişelerinden çıkmalı.43 km stabilize yol var.. mengen tarafı kapalı değilmiş gelenler vardı ama kampa 6 km kala...

6. arastuna

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi selam.. Evolite Himalaya -18ºC Uyku Tulumu eşim ve çocuklarım için yukarıdaki uyku tulumu sonbahar ve kış aylarında çadırımız husky bigless 5 kişilik 3 mevsim diye geçiyor. zeminine mat, şişme yatak ve polar çarşaf serdikten sonra yedigöller ,aladağlar...

7. arastuna

Alınık Uyku Tulumları

kış aylarında kullanılabilecek -5 C ve üzeri comfort değeri olan 3 adet uyku tulumu alınacaktır.
  8. arastuna

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

ben ilk defa eşim ,ben ,12 yaşında oğlum ve 2 yaşında ikizlerimizle beraber bu çadırda 1 gece yedigöllerde kaldık. gece çok soğuk olmasına rağmen fazla etkilenmedik. genişliği iyi gayet rahat sığdık.yükseklik bir adam boyu ayakra duruluyor. ön girişteki boş alan yeterli. tüm eşyalarımız...
  9. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) 16-17 Ağustosta 5 kişilik ailem ile gittiğim yedigöller maceram gayet keyifli bir o kadarda yorucu geçti. öncelikle; Ankara' dan gitmeyi düşünenler için diyorum, bolu batı veya bolu doğu çıkışından çıktıktan sonra ortalama 30-40 km hız ile tam tamına...

10. arastuna

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

bugün itibarı ile bende uzun araştırmalarım sonucunda Husky Bigless 5 kişilik Aile çadırını aldım. yatma alanı olarak genişlik 290 cm , 230 cm ayak boyu var. ,tavan yükseklik 190cm , 160 cm de bagaj yeri var. bu gibi avantajları bakımından aile için ideal. poller gayet sağlam gibi 11 mm...

11. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) bildiğim kadarı ile Ankara İstanbul otobanından gidip Abant çıkışından gideceğimiz yol.bizimde ailecek ilk deneyimimiz olacak .araştırmalarım neticesinde iyi ve geniş bir çadır aldığımı düşünüyorum.ekipman olarak.da fena bir yatırım yapmadım.. hafta...
  12. arastuna

Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. ben bu evolite çadırı resimlerdeki görüntüsüne bakarak almaya gitmiştim. mağazada kurdular ama.malzeme yapısı çok kötü. alt zemin kumaşı bildiğiniz çuval kumaşı gibi. ve çok ağır naylon kokusu mevcuttu.belki zamanla geçer bu koku...

13. arastuna

Ynt: Yedigöller 23-24 Ağustos (ankara'dan) bende 15 ağustos da cumayı cumartesi bağlayan gece yola çıkacağım ailemle. eşim ,12 yaşında oğlum ve 2 yaşındaki ikizlerimizle . husky bigless 5 kişilik çadır aldım. decat.. dan şişme yatak aldım 70x190 4 adet. kendimize değil ama ilk etapta çocuklar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri