Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad bey merhaba; Festivalde sizi ve Patrolünüzü aramadım değil..Bir kaç kişiye de sordum gelicek mi diye ama yoktunuz.. Sağlık olsun..Birdahaki festivale inşallah.. sevgiler..

2. PajeroCat

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Dostlarla ve doğa ile başbaşa olmak ve uzun süredir görmediğim insanlarla muhabbet edebilmek çok güzeldi.. Emeği geçen tüm Gezenbilir ekibine teşekkürler ve sevgiler.. Görseller yakında..
  3. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Patrolüm sonunda festivale hazır... Dün son rütuşlar ve pasta cila atıldı.. Kız gibi çıkacak yollara...:)

4. PajeroCat

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Kesinlikle gerçek emekçiler.. Ruhunuza sağlık...
  5. PajeroCat

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. Mustafa bey ben beğendim açıkçası.. Sadece yazı karakterleri ile oynamak gerekebilir.. Print out alırken nissan motorsports international yazısı belli olmayabilir ve birde offroad yazısı biraz daha büyük olabilir kanaatindeyim.. sevgiler..

6. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bu aracı festivalde görebiliriz umarım Kürsad Bey.. Orta halli revizyonlu bile olsa:)

7. PajeroCat

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Kürşad bey yolda kalırsanız çakmeye hazırım..Ama Patrol' ü getirirseniz:)
  8. PajeroCat

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Ve sonunda beklenen haber geldi Sevgili Sedat Beyden.. Ruhunuza emeğinize sağlık şimdiden..
  9. PajeroCat

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. Erdem Bey merhaba; 4x4 yazisi arkasındaki bayrak hakkında ben de aynı fikirdeyim.. Arkadaslarin sizin gibi fikirler üreterek paylaşması taraftarıyım bende.. Sizin eklemiş olduğunuz fotoğraflarda ise '' PATROL '' yazısı gerçekten hoşuma gitti.. sevgilerimle...

10. PajeroCat

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Gerçekten harika bir araç ve heralde değerini de biliyorsunuzdur..Yani maddi açıdan demiyorum.. Bu gibi bir aracı kırıcı kullanmak ve bilinçsizce zorlamak bence akıl karı değil.. Aracınızda orjinal tam %100 LSD var o zaman..Bu orjinal mi yoksa siz mi %100 diff...

11. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Çok teşekkür ederim Cevdet bey..
  12. PajeroCat

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Ali bey merhaba; Aracınız çok hoşmuş gerçekten.Güle güle kullanın.. Aracınız hk.da bilgi almakta isterim tecrübe edinebilmek açısından.. Karadeniz Ereğliden sevgiler...

13. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 35 inch li Patrol bu...:) Hemide Turbolu.... :o :D :D Çok merak ediyorum nasıl birşey olacak bakalım....
  14. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Birazdan sizi cepten rahatsız edicem Ahmet bey:)
  15. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bu ne hız Photoshopluyor musunuz yoksa Ahmet bey:)

16. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye '' İnternational scout tadami ayni motoru kullanmislar acep '' Evet bazi international scout modellerindede SD33 motoru kullanılmış Tolga bey.. '' The SD33 is a 3.3L (3,246 cc/198.1 cu in) Straight 6 diesel engine, most known for its use in the Nissan...
  17. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Nissan Patrol ve generasyonla ilgili çevirisini yaptığım tarihçeyi buraya da eklemek istedim Kürşad Bey izninizle okumayan veya ulaşamamış arkadaşlarla paylaşmak adına.. Kolaylıklar diliyorum.. Nissan Patrol - Özgeçmiş 1982 ' de ingiltere de Nissan Patrol'...
  18. PajeroCat

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Ruhumun yeşili... özledim seni...

19. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Şanzuman ve diff de herhangi bir oynama olmamış ise Ayna diş sayısı / maruti diş sayısı = ayna maruti oranı nı bulabilirsiniz.. 89 Patrol lerin bu oranını bilmiyorum Kürşad bey. Ancak ağır offroad a uygun bir araç hazırladığınız için ayna maruti de ağır tip...
  20. PajeroCat

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad Bey; Tepe lambalarını yaktım üzerinize bir Patrol sevdalısı olarak..:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri