Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. Olabilir..Mantıklı...

2. PajeroCat

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) istanbul da yaşamayanlar, işten dolayı gelemeyenler adına kesinlikle katılıyorum ' FESTİVALDE de BİT PAZARI ' Etkinliğine...:)
  3. PajeroCat

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu iyi yolculuklar...

4. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Gezmek, tatmak, aşk ve eGe..... Shortly eGe...Thats it:)
  5. PajeroCat

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Kasım bey bu aracı Bolu Aladağlara davet etsek festivale...:) Hem yakından inceleme şansımız olur, hemde bir kaç araç birleşip onu çekmeye çalışırız:) http://www.youtube.com/watch?v=JfrFJtxzTC0&NR=1

6. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Evet Söke outlere gelmeden önce sağdan Priene tabelası:) Pamuk yüklü römork ve traktörlerin bazılarının arkasında ışık olmaz.. Cahillik diyelim, belki ışığı vardır ama ampulü kesmiştir ve o çiftçi bunun farkında değildir. Gece karanlık yolda sürüş yaparken birden...

7. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Sevgili Taner Bey, Ruhunuza sağlık..:) Söke Bodrum yolu üzerindeki alışveriş ve outlet mağazalarının arka tarafındaki Milas yolunda da bu tarz doğal güzelliklere şahit olmuştum defalarca:) Söke ovası ve Milas yolu üzeri diyebilirim.. Teşekkürler ziyaretiniz ve emeğiniz...
  8. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Ziyaretiniz ve beğeniniz adına teşekkürler sevgili Gen:)
  9. PajeroCat

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Hoş....

10. PajeroCat

Mersin’de 5 caretta sahilde ölü bulundu

Ynt: Mersin’de 5 caretta sahilde ölü bulundu :(

11. PajeroCat

Mersin’de 5 caretta sahilde ölü bulundu

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde 5 Caretta caretta ölü olarak sahile vurdu.. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından deniz kaplumbağalarının üreme ve koruma alanı olarak belirlenen Kazanlı sahilinin devamında yer alan Adanalıoğlu Mevkii’nde, yaklaşık 3 kilometrelik sahilde gezintiye çıkan...
  12. PajeroCat

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Umarım benim gibi gelemeyen arkadaşlar için de bir kaç görsel ekleyebilirsiniz arkadaşlar pazar alanından... Birşeyler alıp satamasak bile en azından görsellerle yetinriz artık....

13. PajeroCat

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Bekle eGem bekle beni... Ben senden gittim sen benden gitme ne olur.....................
  14. PajeroCat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz ve umarım o kovboy şapkanızı dilediğiniz bir araç içerisinde güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle.. Karadeniz Ereğliden Sevgiler:)
  15. PajeroCat

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Tabiki farklı istekler olacaktır Erhan bey.. Ben sadece örnek vermek adına ve '' Team Nissan '' fikri hoşuma gittiği için böyle bir çalışma yaptım.. S40Euro arkadaşımız isteği olan arkadaşlara göre ayarlama yapabilir renk, boyut ve farklı baskılar...

16. PajeroCat

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? Kesinlikle katılıyorum size Kemal bey.. Ben aracım ve yaptıklarım ile ilgili olarak günlük tutuyorum.. ilginizi çekebileceğini düşündüğümden paylaşmak isterim.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0 Gittiği yere kadar diye düşünmeyin...
  17. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Eyvallah Barkın.. Kolaylıklar dilerim...
  18. PajeroCat

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? Kemal bey merhaba; Bir patrol görünce inanın seviniyorum...:) Bu araçlar gerçekten değer verilmesi gereken araçlar ve hoşgeldiniz.. Karadeniz Ereğliden sevgiler..

19. PajeroCat

Nissan Team sticker..

Nissancılar olarak bir sticker olsa arkadaşlar.. Ve hepimiz bu stickerları kullansak araçlarımızda nasıl olur..
  20. PajeroCat

İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Harika olmuş...:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri