Arama sonuçlarınız

1. greenlandy

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yok be kardesim , latife bir resim o, hosuma gitti koydum

2. greenlandy

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) gecenlerde tanisimimi yapmistim ama , jeep ime haksizlik oldu sanki onun resmini koymamistim , simdi onun resminide koyayim alinmasin , iste buda benim ikinci dül dül nami deger ------> tuzla , 240 mercedes dizel motor , enter sanzuman v.s. kim bilir belkide...
  3. greenlandy

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008) simdiye kadarki izledigim en süper offroad triplerinden biriydi , cok harika eylence olmus......paylasim icin ayriyetten tesekkürlere --->>> o alabaliklar tereyaginda yatiyor sanirim oda ayri bir güzellik ...

4. greenlandy

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 buda degisik bir olay ,
  5. greenlandy

LR Defender 6x6

Ynt: LR Defender 6x6 bunlar orjinal evet.. Youtube de videolarda var

6. greenlandy

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 asmis kardesim adamlar 4x4 ü asmis artik,,,,

7. greenlandy

Yemekte Görgü Kuralları

Ynt: Yemekte Görgü Kuralları vayyyyy ne yanlis yemek yemisim bu yasima kadar .......ben cileklerin sapinida yemistim hep :-[
  8. greenlandy

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 büyük okyanus kardesim cok hassas bir konuya parmak basmissin tebrikler....ve katiliyorum
  9. greenlandy

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 hasan kardesim ,benim birader jeep aldi ben defender ayni zamanda aldik , simdi satip defender alacagim diyor jeepinede hic bakim yapmak zorundada kalmamisti benim gibi ben avusturyada yasiyorum burada bile efsane defendir , afrikaya git oradada defendir ...

10. greenlandy

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI 2,5 düz dizel su resimde görmüs oldugunuz arac ve son derecede yetiyor , bakin bu arabanin efsane olmasindan sonra bazi deyimler yerlesmistir bu arac hakkinda , bunlardan biride------> defenderimle hic bir hiz yarisini kazanamam ama dünyayi size dolasir gelirim.....

11. greenlandy

Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum

Ynt: Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum hem bjk lisin hemde defender olacakti , süper olurdu ---> ayni benim gibi , fikir degistirmenize üzüldüm gercekten gercek bir efsaneye sahip olmaktan vaz gectiniz .......
  12. greenlandy

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 arkadaslar 110 larda 90 larda ayni , tek farki 110 larda ön arka teker arasindaki uzakligin az da olsa dez avantaj olmasidir , 90 in zorlanmadigi yerde 110 zorlanabiliyor , ama yer bakimindanda 110 lar daha avantajli arac ici ferah oluyor , yani birazda kisinin...

13. greenlandy

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları LR ci arkadasim emegine saygi , ellerine saglik derim cok süper bir hizmet yapmissin .....
  14. greenlandy

Land Rover Defender 90

Ynt: Land Rover Defender 90 camel tropy derim baskabir sey demem .........
  15. greenlandy

Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı

Ynt: Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı Sinop'ta yok, ama gerçek meraklıysan yazın benim ekipmanlarla uğraşırız Sinop'ta biraz. Baktın hoşuna gidiyor, ben sana ekipman konusunda yardımcı olurum.

16. greenlandy

Ynt: Kitesurf Orta Karadeniz'e Sıçradı
  17. greenlandy

Melen Çayında Rafting

Ynt: Melen Çayında Rafting YA SU SITEDE O KADAR GEZDIM , ilk defa birilerini kiskandim :-)) , süper eylence olmus paylasiminiz icinde tesekkürler , bu melen cayi nerede ya ??????????????
  18. greenlandy

Kitesörf, Sinop Akliman'da yapılırmış bunu da öğrendik. Arkadaşlar deneyin derim. Ne rüzgar sörfüne benziyor nede başka bir şeye. (Off-road hariç)

19. greenlandy

Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) camur bol oldumu gezide güzel demektir.....paylasim icin tesekkürler ....
  20. greenlandy

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam adim Land rover soy adim DEFENDER 1974 Ingiltere dogumluyum , su an sinopta bir evin garajinda yasiyorum sülalecek offroad hastasiyiz kuzenlerim RANGE ROVER ve DISCOVERI lerde ayni benim gibi , bundan önceki sahiplerim beni cok horgördüler simdiki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Geri