Arama sonuçlarınız

1. AHMET07

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

toyota 75 kasa 6 silindir dizel kamyonetimi aldım aldıktan sonra uzunca düşünme aşamasından sonra hem hart offroad hem gezi hemkamp hepsine cevap vercek bi araç yapmak istedim önce helezona çevirmekle başladım henüz bitmedi ama azkaldı döşemeye gidiyor artık çadırım kaldı bi iç...

2. AHMET07

AMAROK OFFROAD MODİFİYESİ

AMAROK lastik 285x70x16 yan barlar yükseltme 2. inç öntanpon vinç 12 binlik
  3. AHMET07

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

ANTALYADAN 07-08-2011 tarihinde çıkış ege sahillerinden balıkesir bursa bolu akça kocadan giderek karadeniz trabzonakadar ordan gümüşhane erzincan sivas kayseri nevşehir konya üzerinden antalya gezi resimleri paylaşırım

4. AHMET07

SSONGYONG MODİFİYE

SSONGYONG 3inc yükseltme alt korumalar arka tanpon güçlendirme yan barlar 12 binlik vinç ön kaydırıcı sacı yantente bagaj yapıldı bilamba eksik geldi takılalacak 265x75x 16 stt lastik takıldı
  5. AHMET07

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

bukonu başlığını açma sebebim yoğun talep üzerine gerçekleşti bildiğiniz gibi vx 100 lerde özellikle araca lpg takılınca istetme taşımak proplem hale geliyor aynı işlem vx 80 kasalardada sorun. tanpon yani offroad amaçlı yaptırmayan araçlar sıkıntı yaşıyor ama offroad için tanpon...

6. AHMET07

Defender Ön Konsol İmalatı

arkadaşlar konu başlığını açma nedenim defenderlerde önkonsol kullanışlı olmadığı gibi görseldede rahatsız edici buluyorum. aynızamanda direksiyonu biraz kaydırarak yeni farklı tekparça montajı araçsahipleri yapabilicek yada montajı kolay anlamında demek istedim önkonsol imalatı düşündüm ama...

7. AHMET07

Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

yapmayı düşündüğüm işlemleri sizlerle paylaşmak istedim yapmayı pilanladıklarımız lastikler 400x60x15.5 cantlar özlyapım 10 inc yüksaltme yan barlar g4 bagajı renk camel sarısı vinç 12 binlik tmaks iç döşemeler aliminyum kaplamalar öntanpon şinokel şimdilik bukadar ön arka arb kilit
  8. AHMET07

Ev Yapımı Tente

resimdeki ölçüler en 230x300 dür amaistenilen ölçülerde yapılıt tamamen aliminyum hafiftir
  9. AHMET07

satılık cj 8 antalya

cj 8 satılık arkadaşlar ilgilene arkadaşlar tl05367464422 num antalyadan ufuk kutluata ismim fiatı 17 000 tldir aracın özellikleri motor 92 chavrolet enjeksiyonlu 80 model koltuklar deri tente deri lastikler 33x12.5x 15 10 inc cantlar ön arka yan basamaklar kırom motor...

10. AHMET07

VX 100 Değişime Uğruyor

THE FARUK ABİNİN YENİ VX100 değişime uğratıyoruz. YAPILACAKLAR öntanpon arkatanpon yan barlar bagaj-yana açılr tente sistemli allt korumalar lastikler dışa açıkması için 4 cm filanş vinç 12 yükseltme ön tanpon altı kaydırıcı 12 220 çevirici invertör cooper stt lastik jel akü vs. vs.

11. AHMET07

Özel İstek Üzerine Karavanda Dış Donanım Uygulamaları

karavan sahibi arkadaşlara özel istek üzerine karavan sahibi arkadaşımız aracın iç dizaynını kendizi yaptı bizden de dış donanımlarla ilgli isteklerini dile getirdi buna göre yaptığımız uygulamalar . arka ilave sepet sepetin göervi motor siklet deniz motoru jeneröter uydu anten...
  12. AHMET07

BigFoot'lar Antalya'da

arkadaşlar bigfoodlar antalyada geliyor gemi ile montajını yapıyorlar resimlerini atıyorum pazar günü geniş çaplı resimler koyarım kısa zamanda oldu ancak bunlar geçti elime amaçları sanırım şov yapmak pazara belli olur üstelik evimin arkasındalar hemen.

13. AHMET07

En Çılgın vx 80 ve 100 Resimleri

arkadaşlar bukonuda yardımlarınızı istiyorum nedeni ise fikir paylaşımıdır işin özü bir vx 100 aracımız var buaracı çılgın bir hale getirmek araç üzerinde hertürlü uygulamaya acığım yapmak benden ayrıca araç içi viaypi olucak yani buaraç off-road yapmıyacak sadece özel müşteri taşımak ve...
  14. AHMET07

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

araç üzeri çadır modeli. bu modelimiz 125x210.cm dir su geçirmez manzeme kullanılmıştır ön girişte sineklik yanlarda havalandırma vesineklik. ön bölümdegiriş kısmında ayakkabı koyma yerleri.merdiven açma kapama üzerine çıkma alttan destek sağlamaktadır. bunailaveten.iç minderleri fermuarlı...
  15. AHMET07

Özel İmalat Off-Road Aracım

alt takım ve motor land crusier kasa ve diğer bölümler kendi imalatım yorumlarınızı bekliyorum.

16. AHMET07

Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Arkadaşlar merhaba Land Rover cller in sayfasında rastladım gezenbilir sayfası üyesi LR ciler Araç mod4eli.serisi.özelliklerini belirterek tanışma ve kaynaşma sayfası yapmışlar.gayette güzel olmuş,aynı şehirde olup tanımadığımız arkadaşlar olabilir.Toyota sayfasını inceledim,böyle bir başlık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Geri