Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
butun arkadaşlar davetlidir 06-10-2013 pazar gunu sabah 8.30 hava müzesinin karşısındaki taymekte buluşup küçük çaplı offroad gezisi yapacagız gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur
düzcedeki yarışlara sag olsun oktay kardeşim götürdü pazar sabahı gittik exrem atabı harikaydı araçlarda güzeldi güzelbirgün oldu teşekürler oktay kardeşim
sag olsın kardeşim ercumentte benim arkadaşımdır rahmetli mustafa amcaylada balık tutmuştuk çok iyi insanlardır
selim kardeşim inanki fark etmedim kafam dalgınmıştır yoksaseningibi güzel insanın selamı bize şereftir kardeşim sengine selamını ver esirgeme simdiden aleyküm selam
haydar ve sinan arkadaşlarımada sonsuz teşekur ederim ellerindeki işleri bırakıp benim araçla ilgilendiler sag olsunlar her türlü yardımı esirgemeden yaptılar refik ustayıda unutmayalım onada teşekür ederim iyiki varsınız arkadaşlar