Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
ekrem abi yasizinle gidecegim yada crooke cilerle crooke gezisi düzenlediler sayfadada var zaten suan kararsızım
metin cigim istikamet belirle gidiş dönüs kac km olur etabın zorlugunu hangi ekipmanların lazım olacagını filan sendaha iyi bilirsin yap birseyler işte ::)
metin cigim istersen listeyap gruptan gelmek isteyen olur ekrem abiler gelmek istiyorlar murat celik kardeşimiz gelecek gibi yazmış biraazda kızmış bana yukarıda görmuşsundur
ekrem abi cogu arkadasın işleri varmış sonraki hafta diyorlar ama metin arkadasımız haydar ustayı aramış akca aliye gidelim demiş cumartesi tam olarak belli olur benim için no proplem ben hazırım
hamdi abi 2kez akis kesti 2kez balata yaktı üçüncüye bronz yaptırdım onuda bitirmiş bende L200 bitirdim iyibir arkadaştı ama gözünü benim cebe dikmişti ;D
muratcıgım daha haftanın başı orayada yazdık gelmek isteyen arkadaşlar listeye kendini...
arkadaşlar kimse kızmasın arkadaşların çoguyla görüştüm görüşmelere mütabiken iptal ettik gezimizi haberiniz olsun
GRUP ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE ARZ OLUNUR: grup arkadaşları kırmayalım pazar günkü geziyi iptal ediyoruz croke buluşmasına gitmeya karar verildi.