Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Aranıyor - Suzuki Jimny Port Bagaj Çıtası

Ynt: Aranıyor - Suzuki Jimny Port Bagaj Çıtası elimde var orijinal 0554 597 55 16 telefon numaram

2. Jimny_Mehmet

jimny de oksijen sensör sorunu

Ynt: jimny de oksijen sensör sorunu Maslakta Nesimi Ustaya gösterin bir aracı 0535 971 85 82
  3. Jimny_Mehmet

ACİL!!!

Ynt: ACİL!!! Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 713 numara Garaj Off Road / Nesimi Aygün. hjatta selamda söyleyebilirsin benden :)

4. Jimny_Mehmet

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Ben bu bayramda ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum başka gitmek isteyen arkadaş olursa bir plan yapalım.
  5. Jimny_Mehmet

Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny Bu olay gezenbilir ailesine yönelik değil. fotoğraflarımız internet ortamında olduğundan ve bazı kötü niyetli kişilerin belki aynı marka model araçlara buldukları bu tarz plakaları basıp koyarak belki trafiğe çıkması yasak hacizli, tedbirli araçları...

6. Jimny_Mehmet

Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny Aracımız 2007 model ve genel olarak Eyüp Silahtarağada Bilgi Üniversitesi otoparkında görebilirsin

7. Jimny_Mehmet

Değerli arkadaşlar. İlk sahibi olduğumuz Ailemizde 2. araba olarak kullandığımız 38.000kmde olan Bej renkli suzuki Jimny satılıktır.
  8. Jimny_Mehmet

Moby Dick Satıldı...

Ynt: Moby Dick Satıldı... Artık daha güzellerini yaparız inşallah. Dün RANGE ROVER bugün GAME OVER :)
  9. Jimny_Mehmet

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Bugün Zahid Akman dahil tutukluların hepsi serbest bırakıldı.

10. Jimny_Mehmet

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Ben ilk kuruluşundan itibaren Aydınlık gazetesinin bir çalışanıyım ve ilk günümüzden itibaren Türkiyede sadece doğruları söylemekten hiç vazgeçmedik. Mesela şehit verdiğimiz gün tedbiri kaldırılan Deniz feneri e.V sanıklarının tedbiri kaldırıldı ve...

11. Jimny_Mehmet

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Ankarada terör zirvesi yapılırken Başbakan Aydınlık, Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini çağırmadı.
  12. Jimny_Mehmet

Moby Dick Satıldı...

Değerli arkadaşlar forumdan tanıdığınız Aracım Moby Dick çok sevgili bir ağabeyimize satıldı ve ondan geriye birkaç kare fotoğraf kaldı.

13. Jimny_Mehmet

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Katiller belli Katil ABD ve NATO yerli işbirlikçileri PKKdır. Askerimize kurşun sıkan ABD güçlerinin ta kendisidir. Emperyalizm ülkemizi asla bölemeyecek... Dün öğlen saatlerinde Türkiye Gençlik Birliği Üyesi arkadaşlarımızın şehitlerimiz için...
  14. Jimny_Mehmet

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira Süper bir alet çok havalı ve karizma bir ürün bugün elime geçti çok zevkli bunu kullanmak...
  15. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

16. Jimny_Mehmet

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira size özel mesaj attım kibrit iiçin geri dönmediniz?
  17. Jimny_Mehmet

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) takip
  18. Jimny_Mehmet

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? ben geçen ay Makedonyaya gittim mükemmel bir yerdi önümüzdeki ay ise arabayla tam YUGOSLAVYA turu yapmak istiyorum.

19. Jimny_Mehmet

Fotoğrafçı arkadaşlardan bir rica

Değerli arkadaşlar İstiklal caddesinde sanat icraeden sokak müzisyenleriyle ilgili bir haber yapmaktayım. Sizlerden ricam elinizde istiklal caddesindeki sokak müzisyenleriyle ilgili fotoğraf varsa benimle paylaşır mısınız? çok teşekkürler Mehmet_Can
  20. Jimny_Mehmet

4x4 araçların egzos muayene periyotları

Ynt: 4x4 araçların egzos muayene periyotları Artık ruhsatta yazanlar önemli değil. Bende Range Rover var ruhsatta otomobil yazıyo. Jimny varken jimnyde arazi taşıtı yazıyodu :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.