Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)
Ben bu bayramda ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum başka gitmek isteyen arkadaş olursa bir plan yapalım.
Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny
Bu olay gezenbilir ailesine yönelik değil. fotoğraflarımız internet ortamında olduğundan ve bazı kötü niyetli kişilerin belki aynı marka model araçlara buldukları bu tarz plakaları basıp koyarak belki trafiğe çıkması yasak hacizli, tedbirli araçları...
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit
Ben ilk kuruluşundan itibaren Aydınlık gazetesinin bir çalışanıyım ve ilk günümüzden itibaren Türkiyede sadece doğruları söylemekten hiç vazgeçmedik. Mesela şehit verdiğimiz gün tedbiri kaldırılan Deniz feneri e.V sanıklarının tedbiri kaldırıldı ve...
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit
Katiller belli Katil ABD ve NATO yerli işbirlikçileri PKKdır. Askerimize kurşun sıkan ABD güçlerinin ta kendisidir. Emperyalizm ülkemizi asla bölemeyecek...
Dün öğlen saatlerinde Türkiye Gençlik Birliği Üyesi arkadaşlarımızın şehitlerimiz için...
Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
ben geçen ay Makedonyaya gittim mükemmel bir yerdi önümüzdeki ay ise arabayla tam YUGOSLAVYA turu yapmak istiyorum.
Değerli arkadaşlar İstiklal caddesinde sanat icraeden sokak müzisyenleriyle ilgili bir haber yapmaktayım. Sizlerden ricam elinizde istiklal caddesindeki sokak müzisyenleriyle ilgili fotoğraf varsa benimle paylaşır mısınız?
çok teşekkürler
Mehmet_Can
Ynt: 4x4 araçların egzos muayene periyotları
Artık ruhsatta yazanlar önemli değil. Bende Range Rover var ruhsatta otomobil yazıyo. Jimny varken jimnyde arazi taşıtı yazıyodu :)