Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor
evet bu aralar arttigini farkettim zira 2-3 ay evvel 15.000 tl lik araçlara 30-35 arasi fiyatlar yazilmaya baslanmis oda ilginç belki piyasa karisikligindan bikmis ciddi saticilar vardir diye buraya yazmaya karar verdim malum sitede doğru duzgun araç...
arkadaşlar merhaba
biri bana diğeri arkadasima olmak uzere 2 tane 1992 ve sonrasi hidrolik direksiyonlu LPG li 3,5 V8 defender araniyoruz
fiyat konusunda makul olmasi tercih sebebidir :) ilginize simdiden teşekkür eder iyi günler dilerim
Ynt: Discovery Td5
sn ohuzhan
santa fe ile td5 i kiyaslamak iki araca da fazla olarak da td5 e haksizlik olur zira birisi hyundai digeri land rover bir tanesi ingilterede ilk gundern beri 4x4 uretiyor digeri kac yilinda kuruldu bilemiyorum fakat o yıldan beri her turlu segment de herseyi...
Ynt: Defender Ve Discovery İçin Por Bagaj
merhaba
discovery 2 icin olanin resimlerini eklermisiniz acaba ve antalya ya kargo konusunda yardimci olurmusunuz sayet evet ise ne kadar tutar kargo acaba?
Ynt: Kayıp Disco 2 :)
merhaba araciniz hayırlı uğurlu olsun kazasiz belasiz kullanin inşallah ve araciniz hakkında detay resim vs paylasirsaniz herkez fikir edinmiş olur
Ynt: Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi)
yanilmiyorsam aracin ABS-TC-HDC ve ACE arıza lambalari yaniyor bence rakam konusunda oldukca pazarlik payi olmali diye dusunuyorum ve malum siteye de siz ilan verdiniz sanirim Gokhan Koralturk olarak nickiniz gokkor;)
Ynt: Alınık 255x70x16 Cooper Yada Bf Goodrich At Lastik
Merhaba gorkem lastik hangi sehirdesiniz acaba ve disco 2 de cooper 265x70x16 at3 surtme yaparmi?
Ynt: Alınık 255x70x16 Cooper Yada Bf Goodrich At Lastik
arkadaşlar aracim standart olduğundan orj ebatlari geçemiyorum ve almak istediğim lastik AT tesekkurler
arkadaşlar 2004 discovery 2 td5 de kullanacagim araç standart yani yükseltme vs yok orijinal olculer 255x65x16 fakat ben sürtme yapmasin diye 255x70x16 ariyorum bf yada Cooper AT ariyorum
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi
Adem beye katkilarindan dolayi tekrar teşekkür ederim sorunum şimdilik giderildi gorunuyor bilginize en azindan lambalarimiz sondu :)
Adem beye ilgisi ve nezaketinden dolayi cok teşekkür ederim çözüm önerisini deneyip sonucunu burada paylasacagim tekrar teşekkürler Adem bey
merhaba arkadaslar bugun birden bire ben de ayni sorunla karsi karsiyayim
m ve s ışıklari yanip sonuyor gostergede D de iken D yazmiyor yada D yanip sonuyor 3 aldigimda vitesi 3 yaziyor birde P ye aldigimda P yaziyor...