Arama sonuçlarınız

1. kakyol

2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor

Ynt: 2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor Emre cim daha gitmemiş ama satici soz agizdan cikti beklemem gerek diyor

2. kakyol

Ynt: 2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor evet bu aralar arttigini farkettim zira 2-3 ay evvel 15.000 tl lik araçlara 30-35 arasi fiyatlar yazilmaya baslanmis oda ilginç belki piyasa karisikligindan bikmis ciddi saticilar vardir diye buraya yazmaya karar verdim malum sitede doğru duzgun araç...
  3. kakyol

arkadaşlar merhaba biri bana diğeri arkadasima olmak uzere 2 tane 1992 ve sonrasi hidrolik direksiyonlu LPG li 3,5 V8 defender araniyoruz fiyat konusunda makul olmasi tercih sebebidir :) ilginize simdiden teşekkür eder iyi günler dilerim

4. kakyol

Discovery Td5

Ynt: Discovery Td5 sn ohuzhan santa fe ile td5 i kiyaslamak iki araca da fazla olarak da td5 e haksizlik olur zira birisi hyundai digeri land rover bir tanesi ingilterede ilk gundern beri 4x4 uretiyor digeri kac yilinda kuruldu bilemiyorum fakat o yıldan beri her turlu segment de herseyi...
  5. kakyol

265/70r16 Bfgoodrich Çıkma Lastik 27-09/2014

Ynt: 265/70r16 Bfgoodrich Çıkma Lastik 27-09/2014 uretim tarihi nedir acaba

6. kakyol

Land Rover Servis Web Sitemiz

Ynt: Land Rover Servis Web Sitemiz +1

7. kakyol

Land Rover Servis Web Sitemiz

Ynt: Land Rover Servis Web Sitemiz adem bey merhaba web sayfaniz hayırlı olsun
  8. kakyol

Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor

Ynt: Discovery 2 Td5 Aracım Yamuk Duruyor slm indirme kaldirma varmi varsa korukleri kontrol edin sayet yoksa amortisorlere bir baktirin derim
  9. kakyol

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) erdinc bey ne yaptiniz arac umarim istediginiz gibi cikmistir bir guncelleme alalim artik resim vs

10. kakyol

Defender Ve Discovery İçin Por Bagaj

Ynt: Defender Ve Discovery İçin Por Bagaj merhaba discovery 2 icin olanin resimlerini eklermisiniz acaba ve antalya ya kargo konusunda yardimci olurmusunuz sayet evet ise ne kadar tutar kargo acaba?

11. kakyol

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) merhaba araciniz hayırlı uğurlu olsun kazasiz belasiz kullanin inşallah ve araciniz hakkında detay resim vs paylasirsaniz herkez fikir edinmiş olur
  12. kakyol

Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi)

Ynt: Satılık: Td5, 168499 Km, Sorunsuz (gibi) yanilmiyorsam aracin ABS-TC-HDC ve ACE arıza lambalari yaniyor bence rakam konusunda oldukca pazarlik payi olmali diye dusunuyorum ve malum siteye de siz ilan verdiniz sanirim Gokhan Koralturk olarak nickiniz gokkor;)

13. kakyol

hella dyna view sis farı

Ynt: Hella Dyna View Sis Farı arkadaşlar bu urunden alip takan arkadaslarimiz resim paylaşırlarsa mutlu olacagim Dynaview aracımda nasil durur buyuklugu nedir araçta kucukmu kalir bilemiyorum aracim discovery 2 tesekkurler
  14. kakyol

Alınık 255x70x16 Cooper Yada Bf Goodrich At Lastik

Ynt: Alınık 255x70x16 Cooper Yada Bf Goodrich At Lastik Merhaba gorkem lastik hangi sehirdesiniz acaba ve disco 2 de cooper 265x70x16 at3 surtme yaparmi?
  15. kakyol

Ynt: Alınık 255x70x16 Cooper Yada Bf Goodrich At Lastik arkadaşlar aracim standart olduğundan orj ebatlari geçemiyorum ve almak istediğim lastik AT tesekkurler

16. kakyol

arkadaşlar 2004 discovery 2 td5 de kullanacagim araç standart yani yükseltme vs yok orijinal olculer 255x65x16 fakat ben sürtme yapmasin diye 255x70x16 ariyorum bf yada Cooper AT ariyorum
  17. kakyol

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme merhaba bu arkadaş sifir parcami satiyor yoksa cikma parcami? ve tam olarak Antalya nin neresindedir ?
  18. kakyol

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi Adem beye katkilarindan dolayi tekrar teşekkür ederim sorunum şimdilik giderildi gorunuyor bilginize en azindan lambalarimiz sondu :)

19. kakyol

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi Adem beye ilgisi ve nezaketinden dolayi cok teşekkür ederim çözüm önerisini deneyip sonucunu burada paylasacagim tekrar teşekkürler Adem bey
  20. kakyol

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi merhaba arkadaslar bugun birden bire ben de ayni sorunla karsi karsiyayim m ve s ışıklari yanip sonuyor gostergede D de iken D yazmiyor yada D yanip sonuyor 3 aldigimda vitesi 3 yaziyor birde P ye aldigimda P yaziyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,029
Kaydolan Son Üyemiz
mlshc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.