Arama sonuçlarınız

1. voyyager

İzmir'den Alanya'ya Kadar Kamp Alanları

Ynt: İzmir'den Alanya'ya Kadar Kamp Alanları Merhaba, Kuş adası ve Bodrum civarlarında keyifle kamp yapacak bir yer ben de bulamamıştım. ama aşağıda linkini yolladığım kitapçık bir fikir verebilir size. belki bazı pansiyonlar çadır kurmanıza izin verebilirler. ya da başka bir yere...

2. voyyager

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 her bir fotoğraf birbirinden etkileyici ve güzel, bizimle paylaştığınız için teşekkürler
  3. voyyager

Kamp Tesislerinden Beklentiler

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler ne yazıkki birçok kamp yerinde bu özelliği bulamıyoruz, olması gereken temizliği ayrıca illaki belirtmemiz gerekiyor

4. voyyager

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler Teşekkürler Enver Bey, kendisine mesajı ilettim
  5. voyyager

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler Bizler gerçekten iyi birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada asıl önemli noktanın karşılıklı diyalog olduğu kanısındayım. Eleştirilerinizin her birisi bizim için ayrı bir değerlendirmedir. ayrıca bu konuda bizi de teşvik ettiğiniz için ben de ayrıca...

6. voyyager

Endülüs Portekiz Gezisi

Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi her birisi ayrı güzel, paylaşımlarınız için çok teşekkürler

7. voyyager

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler ilginiz için teşekkürler
  8. voyyager

DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Ynt: Didim , Marmaris , Datça , Fethiye Kamp Önerileri çadır konusuna gelince, ben kocamla o ucuz çadırlardan denedik, feci bir durum, kesinlikle tavsiye etmiyorum. özellikle yaz aylarında kullanacaksanız bir çadırda önemli olan nefes alabilmesidir. Bu ucuz çadırları da ucuza mal edebilmek için...
  9. voyyager

DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Ynt: Didim , Marmaris , Datça , Fethiye Kamp Önerileri didim ve marmaris ile ilgili birşey diyemem, ama datça'da ovabükünde gül pansiyon var. onlar bahçelerinde çadır kurmaya müsaade ediyorlar. işletmeciler de çok güzel ve çok hoş sohbet insanlar. onun dışında yol üstünde mutlaka gökova...

10. voyyager

Datça'da Kamp Yapanlar !

Ynt: Datça'da Kamp Yapanlar ! ayrıca datça ovabükü'nde gül pansiyon sahipleri bahçelerinde çadır kurmaya müsaade ediyorlar. işletmecileri de tatlı insanlardır.

11. voyyager

Datça'da Kamp Yapanlar !

Ynt: Datça'da Kamp Yapanlar ! ben kocamla lafuma campo 2'yi kullanıyorum. Çok memnunuz. 3 mevsim çadır. çok sıcak zamanlarda üstteki tentesini çıkartabilir, hatta gerebileceğin bir yer varsa gölgelik niyetine kullanabilirsin
  12. voyyager

Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler başka arkadaşların da yanıtlarını bekliyorum :)

13. voyyager

Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer Emre Bey Sizlere kolay gelsin :) Kamp alanı dışında 3 adet bungalow, 5 adet de köy evi içinde odalar mevcuttur. hepsinde banyo mevcuttur. Şuan için 2 kişilik oda fiyatlarımız kahvaltı dahil 130 TL, ayın 14'ünden itibaren 160...
  14. voyyager

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer :)) biz zaten ada kamp'tan transfer olduk Enver Bey :)ordan kaçtık, buranın havasını soluduktan sonra Bugün biraz daha fotoğraf çekip yollayacaktım aslında, ama güneş yoktu bugün :( Misafirlerimiz denize inmek yerine...
  15. voyyager

Ynt: Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer Kayaköy gerçekten çok keyifli bir yer, beklerim sizi de mete bey:)

16. voyyager

İran Gezisi Notlarım

Ynt: İran Gezisi Notlarım yol fotoğraflarının ayrıca güzelliği vardır, ama ayrıca iran fotolarını da bekliyoruz
  17. voyyager

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 bunlar selçuklu yapıları olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam
  18. voyyager

Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres güvenli yolculuklar tekrar teşekkürler paylaşımlarınız için

19. voyyager

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 çok keyifli bir albüm olmuş, ellerinize gözünüze sağlık :) kenti ve doğasıyla oralara gitmiş kadar oldum :)
  20. voyyager

Ege Turu

Ynt: Ege Turu şimdiden iyi tatiller ben zaten egedeyim :) birşeye ihtiyacınız olursa zaten bu forumda kolaylıkla bulabilirsiniz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR