Arama sonuçlarınız

1. voyyager

Han Bahçe, Kayaköy'de Kamp Yapabileceğiniz Keyifli Bir Yer

geçen sene açtığımız Han Bahçe'nin en son fotoğraflarını aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Geçen sene iş güç tadilat derken bahçeyle uğraşamamıştık, bu sene bir başka güzel:)

2. voyyager

Kamp Tesislerinden Beklentiler

Herkese merhaba, çadır kurduğunuz kamp tesislerinden beklentileriniz nelerdir? Ben dahil birçok kamp işletmecisinin buradan görüp de değerlendirmek isteyeceği bir konu olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  3. voyyager

Kamp Ve Konaklama Alanı Nasıl Olmalı?

Ynt: Kamp Ve Konaklama Alanı Nasıl Olmalı? eğer hala kamp düşünceniz varsa, birgün bize de bekleriz. Kayaköy Fethiye'deyiz :)

4. voyyager

Ynt: Kamp Ve Konaklama Alanı Nasıl Olmalı? türkiye'de kamp alanlarında işletme haricindeki sorun fiyat-hizmet'in tam standarta oturmaması. hem uygun bir fiyat bekleniyor, hem kaliteli hizmet bekleniyor. ama o uygun fiyat ne olmalı ki kaliteli bir hizmet sunulabilsin, kimsenin bir fikri yok...
  5. voyyager

Bursa Misi Kamp Alanı

Ynt: Bursa Misi Kamp Alanı son güncel fotoğrafları olan var mı acaba?

6. voyyager

Evcan Kamping Hisarönü/Marmaris

Ynt: Evcan Kamping Hisarönü/marmaris bu yorumları görmek iyi oluyor, aslında beklentiler belli, ama nedense bu beklentileri karşılayacak bir kamp alanı bulmak hep sorun oluyor

7. voyyager

caretta ile fethiye katrancı koyu kampı

Ynt: Caretta İle Fethiye Katrancı Koyu Kampı şu son yıllarda giden var mı katrancı kampı nq? şu sıralar nasıldır acaba?
  8. voyyager

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye gerçekten de çok özel ve güzel bir kamping alanı
  9. voyyager

Olympos Mocamp, Kaş

Ynt: Olympos Mocamp, Kaş 75 tl 5 günlük fiyat mı günlük fiyat mı? hangisi ise bence fiyatı makul. eğer belli bir temizlik, hizmet kalitesi, güzellik istiyorsak çevremizde bizim de elimizi cebimize atmamız lazımdır

10. voyyager

Lazoğlu Camping

Ynt: Lazoğlu Camping yeri çok güzel, ama 2 sene önce gittiğimde leş gibi bir yerdi, odalar kirli, banyo tuvaletler kirli...yanımızdaki odada kalanlar dışarda oturmuş telefonda arkadaşıyla pavyon muhabbeti yapıyorlardı. sabahında bitlendiğimi düşünerek kaçarak uzaklaştım wala. şimdi...

11. voyyager

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping ben de kamp alanı işletiyorum. Böylesine güzel kamp alanlarının olduğunu duydukça gerçekten seviniyorum. iyi ve temiz bir kamp alanı bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü
  12. voyyager

İzmir Orman İçi Kamp Yeri

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri karaburun, mordoğan taraflarında çok keyifli yerler var, arabayla çıksan, kıyın kıyın gitsen mutlaka bir yer bulursun

13. voyyager

Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres doğru söylüyorsunuz hocam, avrupa'nın küçücük kentlerinde bile bremen, venedik bienaller festivaller coşkuyla rengarenk kutlanırken biz de hala askeri düzenden çıkamadı. Hele hele Almanya'daki 1 Mayıs, tam şenlik havasında geçiyor...
  14. voyyager

Karavancının Günlüğü-2

Ynt: Karavancının Günlüğü-2 :) iyi tatiller
  15. voyyager

Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres buraların hepsi girona mı? ne kadar güzel rengarenk, hareketli, canlı, coşkulu.... için aydınlandı, gözünüze elinize sağlık...

16. voyyager

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping güzel olur, sağolun
  17. voyyager

Kamp Sobası (el Yapımı)

Ynt: Kamp Sobası (el Yapımı) güzel gözüküyor da, taşıması nasıldır acaba?
  18. voyyager

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? böyle fotoğrafları gördükçe içim açılıyor. elinize sağlık, iyi tatiller ve güvenli yolculuklar

19. voyyager

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle, hayırlı olsun
  20. voyyager

Ynt: Kamp Ve Konaklama Alanı Nasıl Olmalı? Bu biraz da Türkiye içinde kamp ve karavancılık yaşamının oturmamasından, insanların bu yaşama gerektiği gibi bakmamasından kaynaklanıyor. Ben de kampçılık işindeyim, katıldığım bir toplantıyı hatırlıyorum. Fethiye'de kampı olan birisinin dedikleri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR