Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Ön koltuklarrın döşeme işi bitti sayılır ancak arka koltuğun ayarını yapabilmek için aracın döşemeciye gelmesi gerekiyor.. Jantları temizleyip, boyamak için ve aynı zamanda da lastikleri değiştirmek için aracı dün takoza aldık..

2. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. :)
  3. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. 86 Model olan patrolümde orjinalde arka koltuk kafalıkları yok.. Buda güvenlik ve rahatlık açısından olumsuz bir durum yaratmakta bana göre.. Döşemeci iki adet kaplanmamış kafalık için 50 TL isteyince güldüm ve çıkmacıdan iki adet sağlam...

4. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. ;) Ufak tefek bazı parçaları takabiliyor olmak bile mutluluk verici.. Heralde beş ay kadar oldu bu işlere başlayalı ve yavaş yavaş, büyük bir sabır ile sona yaklaşıyorum.. Araç içi ve koltuk döşemeleri içinde istanbul Merter deki suni deri...
  5. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Çürük ve kanserli bölgelerin hepsi elden geçti ve araç içine iki kat (8 Kutu) reçineli pütür attık.. Macunlama işlemleri sona erdikten sonra ufak tefek kaynak işlerinide sonlandırdık ve boyama aşamasına geldik.. Boyacımın kataloğundan gene...

6. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Teşekkür ederim Ali bey.. Sanayi inanın ikinci işim ve ikinci evim oldu.. Bu vesile ile yaklaşık olarak bir aydır fotoğraf ekleyememenin ve zamansızlığın neticesinde son görsellerden birşeyler paylaşmak istedim sevgili günlüğüm ile ...

7. PajeroCat

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Siyah beyaz ama hayatın izleri rengarenk gözlerde ve çalışmalarınızda:) Sevgiler ve esenlikler....
  8. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Yeni fotoğraflar fırında... Biraz daha ısınsın akabinde paylaşıyorum sizlerle:)
  9. PajeroCat

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Saim bey öncelikle size tamamen katıldığımı belirtmek isterim.. Evet kesinlikle yıpratıcı bir süreçtir iki karşı cinsin anlaşamaması ve hatta iki karşı cins yani kadın-erkek değil sadece, zıt düşüncelerin ve huyların her iki taraf için anlaşılabilmesi ancak o...

10. PajeroCat

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... Umarım istediğiniz Patrol' e en kısa zamanda ulaşırsınız Hamdi Bey.. Karadeniz Ereğliden sevgiler...

11. PajeroCat

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Teşekkürler Bilge bey...
  12. PajeroCat

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları :)

13. PajeroCat

1985 nissan deluxecup 4x4 yedek parça

Ynt: 1985 nissan deluxecup 4x4 yedek parça Bulacağınız Volan dişlisi yan sanayii olabilir veya eski bir araçtan çıkma olabilir ancak ne kadar sağlıklı olur bilemem Erhan bey.. Öncelikle Nissan servisine sormanızı, fiyatını öğrenmenizi tavsiye ederim.. Ondan sonra piyasadan araştırmaya girin...
  14. PajeroCat

2011 Teorisi..

Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız, 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki, doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin , herkes için sonuç 111 olacaktır !!! Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5...
  15. PajeroCat

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Yıllardır hiç sıkılmadan dinlediğim en güzel Liriklerden bir tanesi.. (Chris De Burgh - BORDERLINE)... http://www.youtube.com/watch?v=PD49xXAFAlc i'm standing in the station, i am waiting for a train, to take me to the border, and my loved one far away, i watched a...

16. PajeroCat

Çılgın Proje ve Gerçekler..

Ynt: Çılgın Proje ve Gerçekler.. Cemal Saydam' ın aynı konu hk.daki bir başka yazısında ise böyle bir kanalın Karadeniz i boşaltabileceğinden bahsediliyor.. http://www.t24.com.tr/prof-dr-cemal-saydam-kanal-istanbul-karadenizi-bosaltir/haber/142350.aspx
  17. PajeroCat

Model Araba...

Ynt: Model Araba... Yaklaşık 7-8 sene oldu heralde.. Sapanca göl kenarında hobbyrc nin bir buluşmasına gitmiştik.. Videolar ve fotoğraflarım arşivde bir ara paylaşırım.. Çok hoş sürat tekneleri ve yatlar vardı yaklaşık 1-1,5 metrelik.. Diğer RC araçlar da çoook hoştu gerçekten:)
  18. PajeroCat

Ynt: Çılgın Proje ve Gerçekler.. Rant boş, Projeler hoş, Doğadaki haykırışın sesini duyar gibiyim.. Şu son 10 senede bir asırda yok olan arılar kadar arı yok olduğu, Zevk uğruna belkide son Dağ Kedisinin vurulduğu, Kağıt parçası için o güzelim ormanlarımızın ne hale geldiği, ya inanın çok...

19. PajeroCat

Ynt: Çılgın Proje ve Gerçekler.. Umarım... Umuyoruz...........
  20. PajeroCat

Beni bu köşede hep tozların etkileri veya meteoroloji ile ilgili haberler ile tanıdınız. Ama benim asıl uzmanlık alanım deniz bilimleridir. Uzmanlığım da Türk Denizleri özellikle de Marmara Boğazlar ve İstanbul Haliç'i dir. Yani bu konularda uzmanım, konuşabilirim hem de göğsümü gere gere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR