Arama sonuçlarınız

1. Bisikletcanavari

TRANS-TOROS MOUNTAINBIKE RAID/MARATHONU...

Ynt: TRANS-TOROS MOUNTAINBIKE RAID/MARATHONU... Selamlar, Toros rotası ile alakalı motosiklet sitelerinden en güzel bilgiyi rideturkey.com sitesinden bulabilmiştim. Yalnız kendilerinden bir türlü Adana-Antalya arasındaki rotayı temin edemedim. Ben yüklü bisiklet ile 6 günde Ürgüp-Adana...

2. Bisikletcanavari

Android Sistemler için GPS Programları

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları Android işletim sistemi için eli en açık olan program orux maps. Eğer uygun dosya formatlarında çıktı alabilirseniz orux maps programı işinizi görecektir ;)
  3. Bisikletcanavari

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Lastiklerde su kanalları v.s. yok sanırım. Pürüzsüz ve ıslak zeminlerde ani manevra yapmaktan kaçının. Acı tecrübeler yaşayabilirsiniz ;) Artık bundan geriye tur için ekipman edinmek kalıyor. Bagaj, çanta v.s. ;)

4. Bisikletcanavari

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Güzel hizmet. Destek olacağım ;)
  5. Bisikletcanavari

Uydu Görüntüsü İndirme Programı

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı @oth ben teşekkür ederim. Çalışmalarım birilerinin işine yarıyorsa ne mutlu bana... @zucchero bahsettiğiniz programın sadece java uygulamasını bulabildim.Android versiyonunu da denedim. Malesef şuan kullanabileceğimin en güncel ve detaylı uydu görüntüleri...

6. Bisikletcanavari

bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! Bu arada tavsiyeler arasında 2010 model sedona 321'de yer almış. O bisikleti arazide denemiş ve uzun süre gözlemlemiş biri olarak çok başarılı modellerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer bulursanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Fakat...

7. Bisikletcanavari

bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!

Ynt: bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!! Selamlar, Spor amaçlı kullanacaksanız o zaman dik duruş pozisyonu ve konforu ön planda olan şehir bisikletlerini eliyoruz. Araziden çok asfalt ve şehir içi yollarda kullanacaksanız ya mtb bisikletine yolda kullanmaya uygun dişsiz ve su kanalları...
  8. Bisikletcanavari

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Can Sarı? Can kafa dengi süper bir insan. Vakitler denkleştikçe onunla mutlaka yeni turlara çıkarım ;) Evrim Yiğit'in Asya turu. Şuan Laos yazısı yayında. Bakın neler yazıyor. '' Sohbetimiz esnasında sınırda yemek yerken önümüzden hızla geçen iki...
  9. Bisikletcanavari

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Ha bir de Antalya'da Sds bisiklet olacak. Uğrarsanız selamlarımı iletin Ogün abiye :) http://www.sdsbisiklet.com/subpage.asp?company=SDS-Bisiklet-Antalya&id=25&content=iletisim

10. Bisikletcanavari

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Arkadaşlar kusuruma bakmayın yazıların her birini teker teker okumak istemedim. Genel anlamda biraz göz gezdirdim. Bir kaç konuya değinmek istiyorum. Tur bisikletçiliği bir spor değildir. Performans ön planda değildir. Gidebildiğiniz yere kadar...

11. Bisikletcanavari

Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Selamlar, Baytekinden şöyle bir bilgi aldım. Onlarda basecam programının eski sürümleri ile indirme işleminin gerçekleştirilebildiği hakkında bilgi almışlar. Daha net ve detaylı bilgiyi pazartesi günü Cem beyden edineceğim.
  12. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Maalesef üyeliğim olmadığı için deneyemedim. Baytekin'i arayıp onlara denettiricem :)

13. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Selamlar, BirdsEye aboneliğiniz var mı? Ben programı denedim ama uydu görüntüsü indiremedim. Para iadesi almıştım. Programın çalışacağından emin olmadan tekrardan bu servisi satın almak istemem.
  14. Bisikletcanavari

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Hasan Bey gps cihazını ne amaçla kullanacağınıza göre gps modülü olan cep telefonu ya da gps cihazı kullanma önceliğiniz değişir... Ben gps modüllü gps cihazı olarak Samsung galaxy plus, gps cihazı olarak garmin oregon 550 kullanıyorum. Evet ikisi de konum gösteriyor...
  15. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Arkadaşlar para iadesi aldım. Bilgilendirmek isterim... Şimdi Garmin ile BTK'nın mütabakata varmasını bekleyeceğim :/

16. Bisikletcanavari

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı Selamlar, Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Programı indirdim denedim. Google earth uydu görüntüleri bulunmuyor. Başka uydu görüntüleri var fakat malesef belirli bir çözünürlükten fazlası yok. Daha sağlam bir program arıyorum ama bu gidişle...
  17. Bisikletcanavari

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı Güncel :)
  18. Bisikletcanavari

Selam arkadaşlar, Biliyorsunuz uzun bir süredir mobile atlas creator programı derdimize devam olmaktaydı. Son sürümlerinde google earth v.b. katmanlar kaldırılmış durumda. (sanırım google amca kızdı biraz...). Mobac'ın eski versiyonlarında google earth, google hybrit gibi uygu görüntüsü...

19. Bisikletcanavari

Android Sistemler için GPS Programları

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları Bir süredir oruxmaps uygulamasını test ediyorum. Bir kaç ayarı yapınca oldukça kullanışlı bir program oldu. Uygulama üzerinden maksimum 250 mb'lik haritalar oluşturulabiliyor. İsterseniz bilgisayar üzerinden mobile atlas creator programı yardımıyla...
  20. Bisikletcanavari

Garmin GPSmap 60CSx Bilgisayar baglantı sorunu

Ynt: Garmin GPSmap 60CSx Bilgisayar baglantı sorunu Selamlar, Garmin'in sitesinden ucretsiz indirebilirsiniz. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209 Program çalışmaz ise basecamp programını kurmanız gerekebilir. (Tam olarak nedenini bilmiyorum fakat önceleri bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri