Arama sonuçlarınız

1. Bisikletcanavari

Etrex Hcx iz kayıtları sorunu Yardım

Ynt: Etrex Hcx iz kayıtları sorunu Yardım Selamlar, Konu hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir önerim olacak. Öncelikle gpsin ayarlar kısmında iz kaydı ile ilgili bölümünde iz kaydının kaydedileceği yeri değiştirebileceğiniz bir seçeneğin olup olmadığına bakın. Belki oradan bir...

2. Bisikletcanavari

Temel birkaç soru...

Ynt: Temel birkaç soru... Fiyatı muadili markalara göre biraz pahallı gelebilir. Ama ince detay malzemeler bile maliyetten kaçınılmadan amacına uygun seçildiği için fiyatının hakkını verebilecek bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim.
  3. Bisikletcanavari

Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Şenol Bey açıkçası denemedim ama çözüm olacağını da pek sanmıyorum. Garmin'in Baytekin tic.'e ve Baytekin Tic.'in de bana gönderdiği mail aşağıdadır: ''The refund reference number is ******* Please ask the customer to allow 2 - 3 weeks from...

4. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Son durumlar hakkında bilgi vereyim. Garmin Türkiye disbritörü Baytekin ticareti telefonla ara ara arayıp durum hakkında bilgi aldım. Bugün geri dönüş yapıp benden garmine şahsi olarak yazdığım yazıları ve geri para iadesi yaptığım maili göndermemi...
  5. Bisikletcanavari

Temel birkaç soru...

Ynt: Temel birkaç soru... Selamlar, Mümkün mertebe kısa ve öz cevaplar vermek istiyorum. Ben de husk bird çadır kullanıyorum ve uyku tulumumun ağırlığıu 1.8 kg. Uzun soluklu turlarla beraber haftalık (6-7 gün süren) kamplı dağ turlarım da oluyor. Bisiklette taşınabilecek yük miktarı...

6. Bisikletcanavari

Android Sistemler için GPS Programları

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları http://www.bisikletkeyfi.com/2011/11/outdoor-meraklilarina-raster-haritalar/ Linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

7. Bisikletcanavari

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları Define avı için andrid cep telefonları için markette güzel uygulamalar var. https://market.android.com/details?id=cgeo.geocaching&feature=search_result Ben bunu kullanıyorum. Böylelikle yeni bir yere gittiğimde direk telefonun internetinden çevremde...
  8. Bisikletcanavari

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Göker bey bahsettiğiniz gpsin uydu görüntüsü yükleme özelliğinden bahsedebilir misiniz? Hangi formatta görüntü eklenebiliyor. Eklenen görüntülerin bir boyut sınırlaması var mı? İşlemleri yapmak kolay mı yoksa uğraştırıyor mu?
  9. Bisikletcanavari

Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım

Ynt: Tur mu,Dağ Bisikletimi yardım Evet seleyi nemden, rutubetten uzak tutmak gerek. Ben özel sele kılıfını almıştım. Fakat zorunlu değil. Yağmur yağdığında bir poşet bağlasanız da işinizi görecektir. Camelbak tarzı sırtta taşınan su sistemlerini ancak teknik dağ bisikleti koşullarına...

10. Bisikletcanavari

Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres Ordu-Boztepe bölgede yamaç paraşütü yapmak için el verişli yerlerden birisiydi. Şimdi sahilden(0m) zirveye(460m) kadar yapılan teleferik ile ulaşımda son derece kolay oldu. 7 dk'da zirveye varıyor. Bu sayede yamaç paraşütçülerinin tepeye ulaşımı da son...

11. Bisikletcanavari

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Mehmet Bey, Bildiğim kadarıyla etrex serisinde uzun bir aradan sonra yeni modeller çıktı. Yeni modellerin teknik detayı hakkında bilgim malesef yok. Uydu görüntüleri yüklenebiliyor mu bilmiyorum. Bi ara araştırayım. Dokunmatik ekran bir gps cihazı için çok faydalı...
  12. Bisikletcanavari

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri Arkadaşlar tur bisikletciliğine meraklıysanız www.gezginpedallar.com sitesini takip etmenizi öneririm. Ayrıca facebook grubunu da takip edebilirsiniz... https://www.facebook.com/groups/233346803376809/?notif_t=group_activity

13. Bisikletcanavari

GPS Cihazı Tavsiyesi

Ynt: GPS Cihazı Tavsiyesi Bütçe belirtmemişsiniz ama ben kabaca belirteyim. Magellan gpsler hakkında hiç bilgim yok. Garmin gpslerde colorado, dakota, oregon ve şu son çıkan montana serileri altlık haritaları destekliyor. Bu altlık haritalara cihaza yüklenebilen uydu görüntüleri de dahil...
  14. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Bendeki 1.8 miş... Şu jnx muhabbetini çözmüştüm. Onunla cihaza uydu görüntüsü yükleyebiliyordum fakat cihazın eski sürümünü yüklü tutmak bana doğru gelmedi :/
  15. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Ali bey kullanamadığınız hizmetin parasının iade edilmesini istemediniz mi? Mobile Atlas Creatorun eski versiyonlarında google haritalarını indirebiliyorsunuz ;)

16. Bisikletcanavari

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları Offline haritaların pek işime yaradığını söyleyemem. Garmin oregon 550 kullanıyorum. Bunun yanında samsung I5500 android işletimli cep telefonum var. Zaman zaman şehir içi ikisiylede eş zamanı navigasyon yapıyorum. Google mapsın navigasyonu kat be kat...
  17. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... malesef olmadı :(
  18. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Selamlar, Bashettiğiniz sürümü buldum ve şuan indiriyorum. Garminle uzun süredir yazışıyorum ama sonuca ulaştıran bir konuşma geçemedi malesef. Bugün türkiye disbritörünü aradım üyeliğimin iptal edilip para iadesi yapmaları için mail...

19. Bisikletcanavari

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... Garmin'den gelen son mail. Şimdi Baytekin Garmin ile iletişimde... İşin ucunu bırakmayacağım. En son ihtimal para iadesi. Fakat bu sorunun çözülmesi gerek... Ben cihazı satın alırken bu özelliği kullanma maksatlı satın almıştım. Yoksa daha ucuz...
  20. Bisikletcanavari

Aramızda garmin birdseye servisine aboneliği olan avr mı acaba? 3 gün önce abonelik satın aldım. 2 gün önce aboneliğim başlatıldı fakat hala serverlarına ulaşamıyorum. Baytekini aradığımda 1 haftadan beri serverların bakımda olduğunu falan söyledi. Fakat garminin kendi sitesinde herhangi bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri