Arama sonuçlarınız

1. Bisikletcanavari

Bisikletçi için gps tavsiyesi

Ynt: Bisikletçi için gps tavsiyesi Selam Ozan, GPS cihazını tam olarak ne amaçla kullanacağını ya da gps cihazının sana ne tip veriler vermesini istediğini yazarsan en azından garmin modelleri konusunda uygun bir model tavsiye edebilirim. Gps seçimi konusunda bayapğı bir araştırmam olmuştu.

2. Bisikletcanavari

Üstteki özlü sözler?

Sitenin üzerindeki özlü sözlerin bir listesi var mı acaba? Zamanında bir yazı okumuştum. Fakat bir daha o yazıyı göremedim ve yazının aslını unuttum malesef :(
  3. Bisikletcanavari

Heyecanla Takip Ettiğim "Bisikletle Seyahat" Bloğu

Ynt: Heyecanla Takip Ettiğim "Bisikletle Seyahat" Bloğu Gürkan şuan Güney Kore'de. yakında orası da bitiyor ! http://dogaicinpedalla.blogspot.com/

4. Bisikletcanavari

Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme İz kaydı zaman sorununu hala çözemedim :(
  5. Bisikletcanavari

GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek Selam arkadaşlar, Karadeniz Otoyolu verdiğin linteki program silinmiş. Mümkünse bir servera programı yükleyip link verebilirmisiniz? Aynı dertten artık bende muzdaribim. Nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Cihazı aldığımda içinde tek dosyalı...

6. Bisikletcanavari

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme Son durum. Farklı bir durum keşfettim. İzlek kayıtlarındaki noktalarda, nokta adındaki saatin doğru, fakat izlek noktası içindeki verilerde bulunan saat verisinin yanlış olduğunu gördüm. Alttaki veri (yani nokta adındaki...

7. Bisikletcanavari

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme Picasa'da sorun çözülmüştür. Ama durum biraz karışık. Picasa da coğrafi etiketleme yaparken google earth picasa ile etkileşimli olarka açılıyor ve her fotoğraf için google earth üzerinde doğru koordinatlara giderek teker teker...
  8. Bisikletcanavari

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme Picasa dahil bir çok program bu coğrafi etiketleme işini yapıyormuş. Fakat gel gelelim hala benim fotoğraflar gerçek koordinatında çıkmıyor :( Sebebini hala anlayamadım...
  9. Bisikletcanavari

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme Sanırım sorun Robogeo programını demo sürümü kullanmamdan kaynaklı ...

10. Bisikletcanavari

Ynt: Oregon 550 Çektiğim Fotoları Google Earth Üzerinde Görüntüleme Selamlar Reha Bey, YArdımınız için çok teşekkür ederim. Zamanında şu sizin verdiğiniz programdan haberdar olsaydım bir çok işimi günler evvelinden bitirmiş olacakmışım. Eskiden fotoğraf çektiğim yerler için teker teker...

11. Bisikletcanavari

Selamlar, Çiçeği burnunda bir oregon 550 kullanıcısıyım. Cİhazı Türkiye'den aldım. Cihazı şuanlık belirli güzergahlarda yapılması gereken iyileştirme çalışmaları için, güzergahın bozuk olan ksıımlarında koordinatlı fotoğraf çekerek kullanmaktayım. Fakat saha çalışmasından sonra cihazı...
  12. Bisikletcanavari

Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu Atlas dergisinde bu turun yazısını okumuştum. Ayrıntılı fotoğrafları internet ortamında görebildiğime çok sevindim. Arkadaşınızı ve sizi tebrik ederim. Sağlam bir tur olmuş. Şu sıralar bizden de bir arkadaş bisikletle Kuzey Asya üzerinden Japonya'ya geçiyor...

13. Bisikletcanavari

Marmot Precip-Full zip Su geçirmez Pantolon

ŞU Marmot'un %50 indiriminden yaralanıp bir kaç kışlık eksiğimi alanlardanım. Bu aldığım eksikler arasında marmot precip full zip pantolon da var. Bu ürünü almadan önce ürünü alacağım yer ile hem telefondan hem de online müşteri destek hattından ürünü bisiklet sırtında kullanacağımı ve uygun...
  14. Bisikletcanavari

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Bisikletin geçici bir heves olacağını hiç sanmıyorum: Virüs bulaştıktan sonra inzan zihninde ve vücudunda hızla yayılıyor. Tedavisi de pek yok :D Bisikleti alırken dikkat edilecek pek çok husus var aslında. Fakat en can alıcı noktaları...
  15. Bisikletcanavari

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III)

Ynt: Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III) Selamlar, Organizasyon hakkında ayrıntılı bilgiye www.gokovapedallariminaltinda.org adresinden ulaşabilirsiniz. Tur hakkında gün be gün yazılan yazı ve fotoğraflara için sevgli Serkan Taşdelen'in www.pedalla.com sitesinden...

16. Bisikletcanavari

Ynt: Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III) Selamlar, Haklısınız, organizasyon hakkıda biraz bilgi vermem gerekirdi. Öncelikle sorunuzu yanıtlayarak başlayayım. Hayır bu buluşma Bisiklet Magazin sitesinde organize edilmiyor. Sanırım bu kanıya tüm fotolarda bulunan logodan...
  17. Bisikletcanavari

Ynt: Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması 3 (GPA III) http://www.dailymotion.com/video/xc3mcp_gpa3-1-gun-akbuke-giderken_sport 1. günden bir video. Gpa'da Tur başlamada bir kaç dakika önce zincirimi koparıyorum. Yeni yağlanmış vıcık vıcık zincirimle cebelleşirken herkes yol almaya...
  18. Bisikletcanavari

Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)

Ynt: Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık) Selamlar Sernsar Bey, Açıkçası bu hızlı araştırmanız ve sonuca varışınız beni hayretlere düşürdü. 5 dakikalık bir süre zarfında kendi sorduğunuz sorunun cevabını bulmuşsunuz tebrik ederim. Şahsı ve ne işle meşgul olduğunu...

19. Bisikletcanavari

Selamlar, Geçtiğimiz 2009 yılı içerisinde 24-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen GPA III bisiklet buluşmasından yaşadığımız kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Tek amacım Türkiye'de ilkler arasında yer alan bu güzel organizasyonu sizlere bir nebze olsun yaşatabilmeye çalışmak ve...
  20. Bisikletcanavari

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal Yukarı da eklediğim fotoğrafların server'da ki adresi değiştiği için fotoğraflar görüntülenemiyor. O yüzden fotoğrafları tekrardan yüklüyorum. Sıra bizde :) Fotoğraflar 2007 (sanırım) Şubat ayına ait. İlk uçuşumdu (Tandemle) Acayip zevk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri