Arama sonuçlarınız

1. Travis

Kale Mi Kada Mı?

Selamlar herkese, Forumu özellikle yakından takip edenlerden en az birkaçı 96 model Grand Cherokee marka minnağımla başımdan geçenleri bilir... Kısaca bahsedeyim; henüz sene-i devriyesini tamamlamamış GC maceram yarı yarıya dert ve keyifle devam etmekte. Başlıca sorunlarımdan biri de özellikle...

2. Travis

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Çok teşekkürler... Harika bir fuar olacak, umarım buradan birkaç kişiyle de tanışma fırsatımız olur. :)
  3. Travis

Satılık Tank Askeri Kamyon Vs. İstediğiniz Marka , Model Türkiye Teslim...

Hala ilgi ve merak duyanlar bu sayfaya da bakabilirler; Military trucks for sale, buy new or used military truck, military vehicle

4. Travis

96 Zj Günlüğü

Şu ana kadar paylaştığınız bütün açıklamaları merakla okudum, elleriniz dert görmesin. Vakti ve imkanı olan ya da bunları zor da olsa bir şekilde gerçekleştirebilen kullanıcılara gıpta ediyorum doğrusu.
  5. Travis

96 Zj Günlüğü

Bi' yaşıma daha girdim! :D E süpermiş.. Ciddisiniz bu arada, değil mi? Benim araba da uzun zamandır yatıyor otoparkta, eve giriş çıkış saatlerim de pek makul saat aralıklarında olmayabiliyor; kimseden aktarma da yapamıyorum. Bu ve bunun gibi başka alternatif yöntemler de var mıdır acaba? Bir de...

6. Travis

Oy Başıma Gelenler. Cj8

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda halledersiniz umarım.

7. Travis

Uçuk Fiyat Olmayan Defender Dti Arıyorum

O zaman malum sitedeki "624233055" bi' bak istersen. Ne bileyim, gözüme pek şirin, neredeyse hiç oynanmamış, bayağı da temiz geldi. Yine dediğim gibi konunun uzmanı değilim (Defender hususunda), buna göre yardımcı olup fikrini belirtenler olacaktır elbet.
  8. Travis

Uçuk Fiyat Olmayan Defender Dti Arıyorum

Selamlar kardeşim.. Konunun uzmanı değilim ama "uçuk fiyat" ibaresinin ucu çok açık olacağından bence fiyat aralığını söylersen daha net yardım almış olursun diye düşünüyorum. Mesela bana göre şu an piyasada satışta olan bütün Defender'ların fiyatları uçuk. :)
  9. Travis

Disco 2 V8 Alacak Kişiye Tavsiyeler

Mutlaka bir sebebi vardır... Kimi sağlamlığıyla ilgili duyduğu/tecrübe edindiği doğrultuda seçimini yapıyor kimi de sadece görüntüsünden kaynaklı yapabiliyor. Ama görüntüsüne bağlı olmayan mekanik sorunları çözmek durumunda maliyeti kaldırabileceği doğrultuda seçimini yapıyor tabi. Nedenler...

10. Travis

96 5.2 Sahibinden Merhaba

Vallahi yazık.. :/ Zamanın en büyük sorunu zanaatkar bulmak... Şöyle işinin ehli, doğru-dürüst..

11. Travis

Secaattin ustayı alıyorum hemen listeye üstadım, çok teşekkürler.. :smiley:
  12. Travis

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın öncelikle.. Değerli yorum/tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten şu an kafama dank etti, servisten teslim aldıktan en az bir hafta sonra bu tür maceralara çıkmak en akıllıcası. Bilmeden büyük bir risk aldığımı sayenize farkediyorum. Ne denli...

13. Travis

Üstadım kıssadan hallice anlatmaya çalışayım; Şimdi benim arabayı göstereyim diye ustamla gittiğimde, kendisi gördü, bakındı, denedi; bir iki tur attıktan sonra görünür ve (arazi şanzımanı da dahil) kimi yerlerindeki olası problemlerden bahsettikten sonra "süprizli" başlığı altında...
  14. Travis

Ustalarım Iyi Geceler 5.9 Yardım

Dibine kadar hak veriyorum üstadım, benim de en sinir olduğum ilanlar "1 kuruş masrafı yoktur" açıklamalı olanlar...
  15. Travis

Yeni Jimny 2018-2019

Vallaa üstadım ben de pek anlam veremedim. 2017'de Range Rover SV'nin İngiltere fiyatı 132.800 Sterlin; 2018'deki fiyatı 167.850... Arada 35.050'lik bir fark var ki, bu farkın bugünkü Türkçe karşılığıyla herhangi orta halli vatandaşımız kendi iş yerini açıp kenara da bir miktar sermaye...

16. Travis

Yeni Jimny 2018-2019

Ne tesadüftür ki bugün ben de tanıtım videosuna denk geldim. Jimny'lerin ne denli başarılı arabalar olduğu zaten malum sitedeki videolar izlendiğinde görülüyor da... Japon 4x4/SUV arabalara ayrı bir merakı ve ilgisi olan arkadaşımla da az önce yazıştık konuyla ilgili. Yakışıklı, haylaz bir...
  17. Travis

5.2 Satıp Land Cruıser 4.7 Mi Wj 4.7 Mi ? Full Dolduracağım

Yok yok, daha bitmedi.. İşte içimde ukte bırakacak tarafı da burası ya.. 4x4/SUV/Offroad tamir tadilat pazarına çok ama çok yabancıyım sanırım. Ufak bir örnek vereyim; Aracı servisten alıp ilk akşam yolculuğuma çıktığımda (Bağcılar Oto Sanayii'den Beylikdüzü tarafına geçerken K.Çekmece...
  18. Travis

Selamlar üstat, Şu ana kadar harcadığım, usta tarafından yaptırdığım "ekspertiz" de dahil, 6.000TL (KDV dahil :smiley:).. Onun hikayesini ayrıca paylaşacağım tabi, öyle yekten söyleyince bir şeyler ukte olarak içimde kalacak yoksa...

19. Travis

Umarım istediğiniz fiyata satarsınız; hem alıcıyı hem de sizi memnun edecek bir alış veriş olur. Toyota VX100'ler bana hep çekici gelmiştir. Malum İngiliz televizyon programının Hillux'la ilgi yaptığı programın bir zaman sonra sosyal medyada dolaşmasından sonra Toyota'ya olan ilgi daha artmış...
  20. Travis

Bu sabah usta beni arayıp arabanın hazır olduğunu söyledi. Yapılan iş/değişen parçaların listesini bilgi amaçlı paylaşıyorum; -Ön Defransiyel Yağı: 90TL -Arka Defransiyel Yağı: 90TL -Arazi Şanzıman Yağı (maxlife): 120TL - Sağ Aks Körük Lastik ve Keçeleri: 80TL -Ön Fren Balata: 190TL -Arka Fren...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.