Arama sonuçlarınız

1. Travis

96 5.2 Sahibinden Merhaba

Üstadım, tabi buradaki diğer üyelerin daha iyi bilgisi vardır ama bu tip araçların piyasasını takip ettiğim süreçte -ki bu yaklaşık 7-8 yıldan fazla- bugün bahsettiğiniz meblağda dert çıkarmayacak araba bulmak neredeyse imkansız gibi. Ama şanstır, bakarsınız çıkar bir yerden... Yalnız bu noktada...

2. Travis

Çok sağ olun.. İlginize teşekkür ederim ayrıca. :) İlerde satacak olursam elimde o zamana kadar tamir edilen/değişen yerlerin bir listesi olsun diye almayı düşünüyordum zaten. Şu an aracınızın bakımlarını yaptığınız yer neresidir? (herhangi art niyet taşımıyorum bu soruda, yanlış anlaşılmasın)
  3. Travis

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Parça temini ve mekanik-motor arızaların onarılabilme durumunun diğer belirttiğim marka ve modellerden daha sıkıntısız olduğu kanısına varmak GC seçmemin başlıca sebeplerinden... Range Rover RC için LPG dönüşümünün ekseriyetle sıkıntı...

4. Travis

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.. :) Yaklaşık 10 yıldır Gezenbilir'de ilgimi çeken konu başlıklarını didiklerim. Ben de Range Rover RC, Explorer, olmadı Blazer derken 96 model bir Grand Cherokee sahibi olacağım. Kısmetse bugün devir işlemlerini halledeceğiz. Görüşlerimi ilgili...
  5. Travis

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Selamlar herkese, Bugün 95 model bir Blazer S10 XI inceleme fırsatım oldu.. Ne zamandır bu tür bir araba sahibi olmanın peşindeydim, kısmet bu dönemeymiş. Kaç zamandır Explorer almanın peşindeydim ama Blazer'a alıcı olarak yakından bakınca Explorer'a nazaran daha makul ölçülerde oluğunu ve...

6. Travis

Gaz 66

Ynt: Gaz 66 Yalnızca beyni donsa iyi.. :)

7. Travis

89 Range Rover ve LPG Dönüşümü

Ynt: 89 Range Rover ve LPG Dönüşümü Askerlik sonrası eş-dost ziyaretleri derken ancak vakit bulabildim nete girmeye, kusuruma bakmayın.. :) Değerli vaktini paylaşım için ayıran tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim, gerçekten her biri ayrı fayda sağladı.. Bir iki güne kararımı verip arazi aracımı...
  8. Travis

Gaz 66

Ynt: Gaz 66 Fotoğraflar rüya gibi.. Uçsuz bucaksız ve bitmeyecek mekanlar gibi görünüyor gidilen yerler.. Paylaşıma açtığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla...
  9. Travis

Ynt: 89 Range Rover ve LPG Dönüşümü Engin Bey siz de olmasanız var ya.. :) Çok teşekkür ederim. Saygılarımla..

10. Travis

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? Yalnız, yanlış anlaşılmasın; ben ne Tahoe'yu ne de Discovery'i kullanmış biriyim.. Forum sayfalarında gezinirken tecrübeli üyelerin yorumlarından nacizhane çıkarımlar yaptım.. Amacım yalnızca yardımcı olmak; yanıltıcı olmak değil. Bilgilerinize.. Saygılarımla..

11. Travis

Ynt: 89 Range Rover ve LPG Dönüşümü Forum sakinlerine bir-iki soru daha sorrmak isterim.. Bu aracın akışmetresini değiştirmek durumunda kalırsam ne kadar ödemek zorunda kalırım, tahmini bir fiyat var mıdır? Sahibiyle konuştuğumda aracın klimasının olmadığını öğrendim.. Klima taktırmaya kalksam...
  12. Travis

Grand Cherokee Cadde

Ynt: Grand Cherokee Cadde ;D ;D

13. Travis

1992 Model Range Rover Vogue SE Hakkında Bilgi?

Ynt: 1992 Model Range Rover Vogue SE Hakkında Bilgi? Evet Fatih Bey, aracınız hakkında görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız ben de çok sevinirim..
  14. Travis

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? Murat Bey, Tahoe gibi araçlar Amerikan insanının "büyüklük" "güç sahibi olma" gibi dürtülerini okşayabilen bir araç olması için üretilmiş gibi geliyor bana. Ben bir sinemacı olarak Hollywood Polisiye-Aksiyon filmlerinin daimi yardımcı aktörleri olmasının ilk...
  15. Travis

Grand Cherokee Cadde

Ynt: 2006 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD (WK) Peki bu araç o hıza çıkarsa n'oolur? :o ???

16. Travis

LR Discovery 2 TD5 ve V8 Yakıt Tüketimleri

Bu arada LGP kiti olan bir V8'i de gözardı etmeyin derim ben.. Site içersinde şiddetle tavsiye edeni bile var.. Linki daha sonra bulabilirsem eklerim. Saygılar...
  17. Travis

Ynt: 89 Range Rover ve LPG Dönüşümü Engin Bey vakit ayırdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Sanırım verdiğiniz bilgiler yalnızca fotoğraflarını paylaştığım RR için değil; ayrıca, Genelinde Land Rover Alımı için Tavsiyeler kapsamına girmekte. Bu gerçekten çok iyi oldu. Ben ilerde...
  18. Travis

Ynt: 89 Range Rover ve LPG Dönüşümü 43 kişinin konuya baktığı görünüyor, kimse bir şey demeyecek mi?.. :)

19. Travis

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim Mustafa Bey.. Ne yalan söyleyeyim; oldukça hoşbuldum.. :)
  20. Travis

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim Murat Bey.. Umarım keyifli sohbetlerimiz olur..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR