Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
abdi baey en azında 3,5 gün sohbet etme imkanı bulduk gecen seni andık tamirci ile yolda şipşak da olsa hatıraların hala duruyor sıcacık birde motorun tabiki
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
ABDİ abim hayırlı sı ile geldin çok sevindim reismlerini sabırsıslıkla bekliyorum 2 mizin hiç resmi olmadı zaten o heyecandan aklımıza bile geldi iyiki seni tanışım
abdi abi kış geliyo hala limitleri zorluyorsun seni ayakta akışlıyorum iyi geziler diliyorum sevgilerimle
abdi abi nerdesin arda bişeyler yassana özledik seni tatil den bizleri unuttun sevgilerimle kardeşim
gezcen gitsin abdi bai pejo ile geziyorya helalo lsun hatta şapka kaldırıyorum
ABDİ abim nihayet bişeyler yzdın özledik seni çok sevindim keyifli geçtiğine emekli olayım bend işim belki daha önce bi karavan bakayım bali özendirdin bizide
seni iyiki tanımışım abim
Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D
bu araç arazide işe yararmı sizce arkadaşlar yükseklik iyi ama uzun yolda gördüm insanalr garip garip bakıyo heybetli duruyor yani
ABDİ abey arada bişeyler yazsana gerçi tl den görüşüyoruz ama yazılarda daha bi başka oluyor
arkadaşlar yanlışın varsa düzeltin lütfen