Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi

Ynt: Amanos' larda Bulutların Üzerinde Bir Gezi çok güzel bir gezi olmuş.sayenizde görmediğimiz yerlride gördük ve gezdik. paylaşım için teşekkürler.

2. paraglinesinan

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları aracın motor kısmındanda biraz fotoğraf eklerseniz seviniriz.teşekkürler.
  3. paraglinesinan

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları yunus bey gerçektende çok güzel bir araç yapmışsınız.allah nazardan saklasın.e tabi yamanlar jeep sahibi olunca bütün malzemeleri aracınızda sergilemişsiniz. :D aracınızda en ilgimi çeken aynalar ve kaput mandalları.ilk kez gördüm çok güzel. ben erzincan...

4. paraglinesinan

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor merhabalar. çok güzel iş çıkarmışsınız.gerçektende güzel bir araç olmuş. allah güle güle binmek nasip etsin. benim sormak istediğim bir konu vr:şu lpg tankını nasıl yrleştirdiniz ve kaç lt lik. arkadaki koltukta oturma durumu nasıl. benim araçta lpg tankından...
  5. paraglinesinan

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj merhaba.kolay gelsin. çok farklı bir çalışma.inşallah çok güzel bir şey çıkacak ortaya. merakla takip ediyorum.

6. paraglinesinan

ığdır off-road grubu 14 kasım 2010 gezisi

Ynt: ığdır off-road grubu 14 kasım 2010 gezisi güzel bir gezi.paylaşım için teşekkürler. ayrıca o balıklar kırmızı benekli alabalık sanırım.bayılırım ben onlara. ;D :P :P

7. paraglinesinan

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor hayırlı olsun uğraştığınıza değmiş. içeride birdeğişiklik yapmadınızmı.oradanda bir kaç foto ekleseniz. sanırım aracınızda lpg var arka koltukda oturma durumu nasıl.
  8. paraglinesinan

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " merakla ve imrenerek takip ediyorum. umarım çok güzel bir araç olacak.yeni fotğrafları bekliyoruz.kolay gelsin.
  9. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) sedat bey çok haklısınız. geniş kapsamlı bir organizasyon yaparak sizin gibi erzincan dışında yaşayan hemşerilerimizi de davet ederek bir etkinilk yapmamız lazım tabiki bu işte bana düşüyor...

10. paraglinesinan

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulıyacalurim.inşallh düz yolda sağa sola çekmesi hallor. suya girince sapıtıyor yapacak birşey yok.

11. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) nurullah bey merhaba. 2010 da sizinle görüşmek nasip olmadı,inşallah 2011 de erzincana bekliyorum.erzincan olur kemaliye olur buralarda her yer off-road için müsait. siz yeterki gelin. görüşmek...
  12. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) merhabalar kayseri off-road külübünün etkinliklerinide izlemekteyim.çok güzel işler yapıyorsunuz. yapacağım gezi ve etkinliklerden sizleride haberdar edicem.müsait olursanız katılmanızı beklerim...

13. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) bende erzincanda off-road kulübünü kurma aşamasındayım. erzincanda yapacağımız off-road şenliklerine siz sivas kulübünüde davet edicem.inşallah gelirsiniz. erzincan a yolunuz düşerse mutlaka...
  14. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) merhaba hüseyin bey bahsettiğiniz yerleri hemen hemen her sene gezmekteyim.aslen kemahlıyım. özellikle kemalie doğa harikası bir yer taş yolada tabiki gittim.buraları herkesin helede off-road...
  15. paraglinesinan

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı Ozan bey kolay gelsin. başından beri takipcinizim.çok güzel işler çıkarıyorsunuz. öZellikle fren olayı. benim cj 5 de fren problemi var.araç fren yapınca sağa sola çekiyor. frenler tabiki kampana disk fren pahalı olduğu için değiştiremedim.kampana frenleri...

16. paraglinesinan

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 7-10 EKİM 2010 DA ERZİNCAN da yapılıyor

Ynt: Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 7-10 EKİM 2010 DA ERZİNCAN da yapılıyor Cumartesi pazar günleri çekeceğim fotolarla görüşmek üzere.. :D
  17. paraglinesinan

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 7-10 EKİM 2010 DA ERZİNCAN da yapılıyor

Yamaç paraşütü türkiye şampıyonası 7-8-9-10 ekim 2010 tarihleri arasında erzincan da yapılacak. erzincanın çakırman mevkiindeki 700-800 mt yükseklikteki pistte yapılacak olan şampiyonaya çok sayıda sporcu ve bu işe gönül vermiş insanların gelmesi bekleniyor. valilik,belediye ve erzincan...
  18. paraglinesinan

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) büyük geçmiş olsun.,allah böyle dostlrın eksikliğini vermesin.

19. paraglinesinan

77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz göktuğ bey teşekkür ederim. söylediklerinizi uygulıyıcam.
  20. paraglinesinan

77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz göktuğ bey merhaba verdfiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli ve faydalı bilgiler.teşekkür ederiz. cj 5 sahibi olarak verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor.size birkaç soru sormak istiyorum: 1.ben şu warn marka çıkma vinçi nerden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR