Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor hayırlı olsun.allah kolaylık versin. 1977 cj5 sahibi olarak aracınızın yapılışını merakla takip ediyorum. çok güzel işler çıkarıyorsunuz.şase motor mükemmel görünüyor.bunlar böyleyse araç bitince kimbililir nasıl olur. :D şimdiden maşallah diyorum....

2. paraglinesinan

2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
  3. paraglinesinan

Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. buradan sivas off-roa kulübünü tebril ediyorum. böyle bir organizasyona evsahipliği yapmak bu kadar off-road sevdalısını bir araya toplamak ve ağırlamak büyük bir başarı.emeği geçenlerin eline sağlık...

4. paraglinesinan

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... bilgiler için çok teşekkürler. makinam yeni geldi şimdi inceliyorum.inşallah çok güzel doğa ve manzara fotoğrafları çekicem bununla.
  5. paraglinesinan

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... panosonic lumix fz35 e nedersiniz. biraz bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

6. paraglinesinan

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... panosonic in hangi makinası için geçerli busöylediğiniz GPS özelliği. ben panosonic lumix fz35 leica mercek almayı düşünüyorum .bu makina hakkında bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.

7. paraglinesinan

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları gerçekten engüzel fotoğraflardan biri.araçta güzel çeken arkadaşda gerçekten işi biliyormuş.
  8. paraglinesinan

Satılık Cj 6

Ynt: Satılık Cj 6 fotoğrafları bekliyoruz.
  9. paraglinesinan

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) göktuğ bey aracınız bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz. güzel bir iş çıkarıyorsunuz.inşallah en kısa zamanda bitirirsiniz.

10. paraglinesinan

İncir Boğazı - Kayışdağı Off-Road Alemi (7-8 Ağustos 2010)

Ynt: İncir Boğazı - Kayışdağı Off-Road Alemi (7-8 Ağustos 2010) evet benimde en müzdarip olduğum şey bu. off-road mı yapacan arabayı sürüp fotoğrafmı çekecen şaşırıyor insan. o yüzen en iyisi bir kamerayı ve fotoğrafı çekebilecek birinide guruba katmak ve bütün işi ona bırakmak. :D ben şahsen...

11. paraglinesinan

İncir Boğazı - Kayışdağı Off-Road Alemi (7-8 Ağustos 2010)

Ynt: İncir Boğazı - Kayışdağı Off-Road Alemi (7-8 Ağustos 2010) nurullah bey çok güzel ve eğlenceli bir gezi yapmışsınız. çok hoş bir foto galeri hazırlamışsınız.titianic-diğer 4*4 ler ;D ;D ;Dharika olmuş. yanlız sizin disco nun arazideki fotolarını pek göremedim.herhalde fotoğraf çekenin siz...
  12. paraglinesinan

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. nurullah bey aracınız gerçektende çok güzelmiş. sattığınıza üzüldüm. şu an vitarayamı binit-yorsunuz.gazdan sonra vitara biraz vhafif kalır herhalde. :D

13. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) serdar bey bu ve diğer gezilerimi yayınladığımda sizin gibi erzincanlı olupta diğer illerde bulunan arkadaşlarla tanıştım. sizlere erzincan özleminizi fotoğraflarla giderebildiysek ne mutlu bize...
  14. paraglinesinan

Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) ASLINDA GÖLÜN YANINA ARAÇLA İNİLİYOR. dağın kuzey yamacından eski çayırlı yolundan gidilebilliyor.bizim gittiğimiz 5.ayda değilde 7-8.aylarda gidilebilir. çünkü 5 .aylarda büyük karkütükleri yolu kapatmış...
  15. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) murat bey dikkatinize ve ilginize teşekkürler. ağaç konusunda bende çok titizim.aygır gölüne ilk gittiğimde buralarda neden ağaç yok keşke gölün etrafı ağaçlık olsa daha muhteşem bir görünüm olur diye...

16. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) wiliys stow wogan nedir biraz bilgi verirmisin.nerden buluruz?nasıl çalışır?
  17. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ılıçlı hemşerim herzaman bekleriz dağlar hepimizin. bu arada bende kemahlıyım.
  18. paraglinesinan

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) gezinizi ilgiyle ve zevkle takip ediyorum.çok güzel bir gezi paylaşım için teşekkürler.

19. paraglinesinan

Bugün bende bir cj5 aldım

Ynt: Bugün bende bir cj5 aldım hayırlı olsun.aramıza bir cj5 cinin daha katılmasına sevindim. bol çamurlu günlerde kazasız belasız binersin inşaallah.
  20. paraglinesinan

İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım

Ynt: İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım paylaşım için teşekkürler bazen böule kaçamaklar insana çok iyi geliyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR