Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ortaya karışık birkaç fotoğraf... :D

2. paraglinesinan

Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010)

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) yaylabaşı ardıçlı göl...
  3. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ve kahvaltı zamanı

4. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ve dönüş yolu caferliden çıktığımız yola,teyran gediğinden geçtikten sonra dereşoran istikametine devam eddik.yoğun sis ve arazinin engebesinden dolayı geri dönmek zorunda kaldık.ergan dağı...
  5. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) alparslan... lokman... ural...

6. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ve bulutların üstündeyiz

7. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) zirveye doğru devam ediyoruz...
  8. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) ve türbeden şehrin görüntüsü
  9. paraglinesinan

Ynt: Bulutların Üzerinde Bir Gezi (Erzincan - Caferli - Ergan Dağı - Ardıçlı Göl)(18 Temmuz 2010) caferli köyü üstündeki sultan seyid türbesi...

10. paraglinesinan

cumartesi akşamı karar verdiğimiz bu geziye 2 araçla daha önceleride gittiğimiz bölgelere gitmeye kara verdik. gezi rotamız:ergan dağı batı yamacında olan caferli köyünden çıkarak başladık. 1.araç:nissan patrol -ural uzan co pilot-lokman su ;D 2.araç:jeep cj5 - sinan deniz(ben) ;D co...

11. paraglinesinan

Diferansiyel Havalandırma Delikleri Ne İşe Yarar ?

Ynt: Diferansiyel Havalandırma Delikleri Ne İşe Yarar ? yavuz bey bilgiler için çok teşekkürer. 98 den beri cj5 kullanıyorum ama inanın bu defransiyel havalandırmasını ilk kez duydum.daha neler öğreneceğim. bu sitede öğrendiklerim inan çok faydalı şeyler.
  12. paraglinesinan

erzincan yaylabaşı ergan dağı gezimiz(01.07.2010)

Ynt: erzincan yaylabaşı ergan dağı gezimiz(01.07.2010) şehir sıcaktan kavrulurken biz dağın zirvesinde serin ve temiz br havayı teneffüs ediyorduk. ural ın nissan patrolu ile çıktığımız bu gezide hem aracı denedik hemde ergan dağının güzel manzarasında şehri seyrettik.

13. paraglinesinan

erzincan yaylabaşı ergan dağı gezimiz(01.07.2010)

erzincanı doğal güzelliklerinin yakınlığı bizim ansızın karar vererek şehrin gürültüsünden kurtulmamıza vesile oldu. saat 15:30 gibi kara verdiğimiz geziye öncelikle munzur dağı silsilesinde bulunan sultanseyyidi mevkiinden başladık.
  14. paraglinesinan

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... bilgiler için çok teşekkürler
  15. paraglinesinan

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... bende arkadaş gibi fotoğraf makinası arıyordum. burayı ziyaret etmekle iyi atmişim. çok faydalı bilgiler vermişsiniz. bende panosonic almayı düşünüyorum.daha doğrusu amerikadaki yiğenim in ilk başladığı makinada panosonikmiş...

16. paraglinesinan

Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) aygır gölü
  17. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) aygır gölünden birkaç fotoğraf. önceki yıllardan...
  18. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) gelirseniz mutlaka haberim olsun tanışalım. inşallah zamanımız müsait olursa sizleri gezdirmek bizimde hoşumuza gider.

19. paraglinesinan

15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010)

Ynt: 15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010) gerçektende kendimize böyle etkinlikler için zaman ayırmalıyız. bende çok fazla zaman ayıramıtorun yılda 2-3 etkinlik ancak. ama inanın öyle insanlara tanışıyoruzki;doğayı seven hiç bir etkinliği...
  20. paraglinesinan

15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010)

Ynt: 15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010) murat bey nedemek herrkes davetrli. ayriyeten endrucularda etkinliğe renk verecektir. önceki yıllar dağ bisikletlkeri ile gelenler bile olmuştu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR