Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz aslında güzel bir yerde kahvaltı yapmak için çıktık yola ama gezmekten bir türlü kahvaltıyı yapamadık artık yapalım dedil şu kahvaltıyı.

2. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz devam
  3. paraglinesinan

bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz bu gezimizde hem araçları denemek,güzel doğasıyla munzurun erzincan yamacındaki mercan deresinin manzarasını seyretmek istesik.

4. paraglinesinan

Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010)

Ynt: Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010) Harika bir gezi olmuş. fotoğraflar çok güzel.kar manzaralarına bayılıyorum.bunlarda tam benim istediğim gibi kareler. izniniz olursa bir kaç resimi kaydetmek istiyorum. paylaşım için teşekkürler.
  5. paraglinesinan

Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010)

Ynt: Bilecik - Bozüyük Kömürsu Yaylası Macerası (09 Mayıs 2010) çok güzel bir gezi olmuş.çamura batmak kadar çekmekte güzeldir.off-road ın cilveleri. ;D paylaşım için teşekkürler.

6. paraglinesinan

Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..

Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi.. çok güzel bir araç yapmışsınız.elinize sağlık bir şey sormak istiyorum.gösterge panelinin altındaki bu ışıklı panoda neler var neleri çalıştırıyor.

7. paraglinesinan

CJ5'in Trajik Hikayesi

Ynt: CJ5'in Trajik Hikayesi gerçekten büyük geçmiş olsun.can sağolsun yeniden yaparsınız.allah kolaylıklar versin.
  8. paraglinesinan

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum aracınız hayırlı olsun.bol çamurlu günler dilerim. yüksetme kiti vs.işlemlerle çok daha güzel duracağını düşünüyorum.
  9. paraglinesinan

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor ustacım eline sağlık çok güzel işler yapıyorsun. uzun zamandır sizi takip ediyorum. biran önce aracın son halini görmek istiyorum.sabırsızlıkla bekliyorum.kolay gelsin.

10. paraglinesinan

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 ünal bey teşekkür ederim. aslında asıl sorun lpg deki perfnm.düşüşünde.

11. paraglinesinan

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.çift bare karbürötörü deniyicem.
  12. paraglinesinan

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 cenker bey merhaba bende bir cj 5 sahibiyim.aracı 96 topladım.artık bakım ve biraz masraf yapma zamanı geldi.sizden biraz yardım ve bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. karbirötör hakkında bilgi alacaktım. benim araç lpg de fena degil fakat benzinde pek...

13. paraglinesinan

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) fotoğraflar ve manzara harika. çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkürler.
  14. paraglinesinan

Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser)

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) bu aracın benzinli modelleri nasıldır tavsiye edermisiniz
  15. paraglinesinan

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... sayın antoff üyeleri merhabalar. ben erzincan dan sinan deniz. geçenlerde yaban tv yi izlerken antoff ekibinin ve izci ekibinin karsta yardım malzemesi dağıtımını izledim. gerçekten çok güzel ve anlamlı bir etkinlik yapmışsınız.sizleri tebrik ederim. erzincana...

16. paraglinesinan

Bursa'da ''1 Günde 16 Gölet'' Off-Road Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Bursa'da ''1 Günde 16 Gölet'' Off-Road Gezisi (4 Nisan 2010) harika manzaralar ve bir o kadarda güzel bir gezi.paylaşım için teşekkürler.
  17. paraglinesinan

Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Beykoz Off-Road Gezisi (11 Nisan 2010) gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.
  18. paraglinesinan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi

19. paraglinesinan

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Çok güzel bir çamur şov olmuş.paylaşım için teşekkürler.
  20. paraglinesinan

Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım

Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım o motor gücüne ve lastiklere göre çokta fazla yakmıyormuş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR