Arama sonuçlarınız

1. X

Yeni Vitaralarda Şase Var mı?

Grand Vitara Monokok Şase - Satılık Suzuki Samurai Aranıyor öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.. 1 Yıla yakın süredir forumu takip ediyorum.Epeyce bilgi sahibi oldum.Kısaca öğrenmek istediğim şeyler var.. Forumları inceledim anca yeterli bilgiye sahip olamadığım konular...

2. X

Suzuki Vitara mı? cherokee mi?

teşekkür ismail bey ve fatih 81 ve bekir gümüşe çok teşekkür ederim.. şimdi verdiğiniz bilgiler doğrutusunda araç bakıyorum..umarım temiz bir araç bulurum..en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.. görüşmek üzere..
  3. X

Ynt: Suzuki Vitara mı? cherokee mi? teşekkür ederim ismail bey.. özellikle almayın diyebileceğiniz, tecrübeyle sabitlenmiş cherokee ve suzuki modellerini yazabilirseniz çok sevinirim..

4. X

Forumdaki tüm arkadaşlara selamlar.. forumu epeydir takip ediyorum ancak yeni üye oldum.. her yeni üye gibi sizleri çıldırtmadan özetle öğrenmek istediğim konu şu : arasıra araziye çıktığımda keyif alabileceğim, ailecek kullanabileceğim bir araç düşünüyorum..forumdan takip ettiğim kadarıyla bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri