Arama sonuçlarınız

1. minne

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) nesli

2. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Sayın sentor teşekkürler, iyi bir fotografcı değilim ama çok kötüde sayılmam heralde :)
  3. minne

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? İmza

4. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Haftasonu Gölyazı ya gittik, Kısaca Gölyazı hakkında bilgi vermek gerekirse; Gölyazının yerlileri fotoğrafçılara okadar alışkın ki, pencerelerinden çıkıp poz veriyorlar nerdeyse, buranında sonu Cumalıkızağa benzemen umarım, gösterilen yoğun ilgi, birkaç...
  5. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkür ederim Neriman hanım :)

6. minne

Bizleri En Çok Duygulandıran Ve Gülümseten Kareler

Ynt: Bizleri En Çok Duygulandıran Ve Gülümseten Kareler Sağlam derken, sağlam iki parça halindemi indi acaba :) Kurbanın bacaklarını esnetiyorlar daha güzel zıplayabilsin diye heralde :D Güzel kare tebrikler

7. minne

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Yılandannn Ayıdan korkamam ama yılandan korkarım :)
  8. minne

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... halikarnasta gecen yaz, rastladım sana ne guzel bir geceydi o, sanki bir ruya simdi sensiz bembeyaz bodrum aksamında dans eder gibiyim sanki kollarında Akrep Nalanın eski bir şarkısı, mutlaka dinlemelisiniz :)
  9. minne

29 Ekim'de Yamaç Paraşütü

Ynt: 29 Ekim'de Yamaç Paraşütü Belirtilen tarihler arasında Tandem uçuş yapılacakmı? Eğitim almak istemiyorum ama tandem uçuş yapmak istiyorum korkumu yenebilirsem tabiki :)

10. minne

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 12 Aralık - Yay Burcuyum,

11. minne

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Fenerbahçe ikincisi Bursaspor :)
  12. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Var var 500 küsür kadarcık hemde :) Bir kaçtane yüklesem fena olmaz cidden :D Efesi ilk defa gören birisi olarak, cidden büyülendim, çok güzeldi.

13. minne

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Henüz gidemedim otaraflara, Aras gezisinden sonra eşimin dizindeki sakatlıktan dolayı yürüyüşlü faaliyetlere katılamadık, yaptığımız kamplardaki kısa yürüyüşler hariç, çok kar kış bastırmadan bu yıl denk gelirse güzel bir faaliyet katılmayı...
  14. minne

Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos)

Ynt: Uludağ Zirve; Kilimli Gölü Gece (29-30 Ağustos) Güzel bir gezi olmuş Özellikle bayanları kutlarım, hem odun taşımışlar ,hem sarma yapmışlar, hatta elmalı kurabiye bile vardı sanırım :)
  15. minne

Bursa Uludağ Aras Şelalesi

Ynt: Bursa Uludağ Aras Şelalesi 2007 Ağustos başında bizde gitmiştik Aras Şelalesine, durum aşağıdaki fotoğraflar gibiydi. Olimpos69'un fotoğrafları ile baya fark var arasında.

16. minne

İnatçı Yılan

Ynt: İnatçı Yılan Fotomontajdır bence bu
  17. minne

Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

Ynt: Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum Bu yaz eşimle Ölüdenize gittiğimizde Ovacıkta bir apartta kalmıştık, adını şu anda hatırlayamıyorum ama çok güzel bir parttı, Kahvaltı dahil 60ytl kaldık, çok cazip gelmişti bize.
  18. minne

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası 80 - 100lira mı? cidden hamama verilmez bu para :) Bursa da bu konularda çok şanslıyız, Çegirke semtinde her adım başı kaplıcalar var, fiyatlarıda gayet makul Hamam + kese 20 - 25 lira arasında, onlarda en pahalısı :)

19. minne

4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007)

Ynt: 4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007) Bu yıl şenlikler geçtimi acaba? Bir haftasonu gezenbilir olarak toplanıp, tandem ucuş yapsak. Tandem ucuş fiyatları nekadar bu yıl? gecen sene 50 liraydı diye biliyorum, bu sene değiştimi fiyatlar
  20. minne

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi Sayın concus her yeri yazmışsınız sanırım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz