Arama sonuçlarınız

1. minne

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme En önemlisi kestane şekeri bence :) onu yemeden dönmeyin derim. birde cumalıkızıkta kahbaltı etmeden dönmeyin

2. minne

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) Galata kulesinin fotoğrafları çok hoş, diğer sitede gördüğümü hatırlamıyorum ama Harika fotoğraflar + veriiyorum :)
  3. minne

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :)

4. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Bencede Ankaralılara göre daha şanslıyız fotoğraf konusunda :) yarım saatte deniz kenarında yada yarım saatte dağın tepesinde olabiliyoruz. Ama Bursanında Ankara kadar düzenli bir şehir yapısı yok, şehir fotoğrafçılığını sizler gibi yaşayamıyoruz bizde.
  5. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) bi tek piksel hatası olsa keşke , daha ne hatalar var :)

6. minne

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) Sinan bak burdada karşılaştık :)

7. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkürler :)
  8. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) İlker Bey, Ben makina olarak nikon d70s kullanıyorum, makinamı alırken çok araştırma yapmadım işin aslı, çevremde nikon fanatikleri olduğu için, nikon olsun çamurdan olsun dediler :) d70s aldım bende. O yüzden canon yada diğer markalar hakkında bir bilgim yok...
  9. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Doğada çekim yapmak çok zevkli zaten, nerdeyse geçen yazdan beri elime fotoğraf makinesi almadım zaten, 2 yada 3 kere çekime çıkmışımdır. şehirde çok çekilecek bir şey bulamıyorum ayrıca bu kareyi yakalayabilmek için 30 tane çekim yapmışım :)

10. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Ben çektim, bu sayfadaki bütün fotograflar bana ait zaten. Renkli halide güzel bugün o halinide yüklerim, SB yaptım gözüme daha hoş geldi, laf aramızda birde bir kaç kusuru örttü :)

11. minne

12. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Mısır çarşısı - İstanbul

13. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkürler...
  14. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekür ederim, Cumalıkızık köyünden bir fotoğraf daha izlenimlerinize sunmak isterim
  15. minne

İlginç Tasarımlar

Ynt: İlginç Tasarımlar Reklam yaratıcılığnda sınır tanımıyor adamlar... Üst geçidi ne guzel yapmıslar

16. minne

Eski Bursa Fotoğrafları

Abdal Köprüsü-1890 Setbaşı Emirsultan Çarşı Yıldırım 1989 Türk Mahallesi 1894 Çekirge Hisar'dan Bursa Ermani Mahallesi 1894, (ipekçilik yeni adı ile) Bursaya Giriş 1894 Bursa Ovası Çekirge Yolu 1890
  17. minne

18. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Baya uzun süre olmuş sayfama fotoğraf atmayalı... Cumalıkızık Köyü'nün zarifesi...

19. minne

Galata Kulesi

Ynt: Galata Kulesi Geçen yaz çektiğim bir fotograf. Malesef Galata Kulesini yakından görme imkanım olmadı henüz.
  20. minne

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz