Arama sonuçlarınız

1. minne

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :)

2. minne

Macro Extension Tube Hakkında Yardım?

macro extension tube hakkında bilgi arıyorum ama nette cok fazla bilgi bulamadım. Aranızda kullanan varmı? Memnunmusunuz? Verimli bir sonuç veriyormu? Nikond70s makinam için almayı düşünüyorum. ::)
  3. minne

4. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Kurşunluda GünBatımı
  5. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Fotograf çalışması için Emirsultan'a gitmiştim , o sırada güler yüzüyle dikkat cekiyordu, mendil satmaya çalişiyordu bir yandan , bir yandanda bana poz verdi saolsun :)

6. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Çok teşekkürler :)

7. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Bizim Cocuklarımız
  8. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkürler Teşekkürler begendigine memnun oldum :)
  9. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Karşınızda Alberto :) İş yerinde oğle paydosunda can sıkıntısından dolayı çıkan bir kare :)

10. minne

11. minne

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi içindeki mikro dalga fırını, mini buzdolabını hanki elektirikle caliştiricak bende onu merak ediyorum :)
  12. minne

Nuri Bilge Ceylan'ın Panaromik Fotoğrafları

Ynt: Nuri Bilge Ceylan' ın Panaromik Fotoğrafları Tebrik çok güzel kareler çekmişsiniz. Orjinal ebatlarında seyredildiğinde eminim dahada etkileyicidir.

13. minne

Kişisel Galeri (Erthem)

Ynt: Kişisel Galeri (Erthem) Süper fotograflar var , belliki cok güzel zaman gecirip cok eglenmişiniz. Darısı başımıza :)
  14. minne

15. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkürler ;)

16. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Geçen hafta İstanbuldaydım, Sultan Ahmet'e Ramazan bereketi yagmış iyice cıvıl cıvıl olmuştu. Kırmızı Çarıklar
  17. minne

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi Hafta sonu kaçmak için güzelde, bir haftadan fazla yasayamam heralde bu evde :)
  18. minne

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Bu güzel fotografları paylaştıgınız için teşekkürler. Bol fotograflı günler dilerim :)

19. minne

20. minne

Ketenli Yaylası (Bursa)

Gecen haftalarda bir grup arkadaşla Ketenli Yaylasına gittik. Gerçekten gidilmesi gereken yerlerlerden biri, Bursa'da sanıldıgından cok daha fazla güzel ve el değmemiş yerler var. Ketenli Yaylası Aras Şelalesi Ketenli Yaylasından bir bucuk saat yürüme mesafesinde bir doğa harikası...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR