Arama sonuçlarınız

1. minne

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Kültürparktak biletci amca :) Cocukların oyuncaklara binip mutlu oldugunu gormek sanırım ona yetiyor :)

2. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Nikond70s kullanıyorum. Fotograflarımı begendiginize memnun oldum :) Teşekkürler :)
  3. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Alacam Şelalesi Mutlaka gidip görmenizi tavsiye ederim, çok güzel bir yer, ayrıca kiremitte alabalık yeme olanağınızda var. Teşekkürler

4. minne

4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007)

Ynt: 4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007) Cok guzel bir haftasonu gecirmissiniz, malesef ben iş yogunlugundan dolayı katılamadım. Keşke katılabilseydim, inşallah birdahaki sefere :)
  5. minne

Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !... Benide eklermisiniz listeye, Yanımda misafir getirebilirim belki Mine+1 diye eklerseniz sevinirim

6. minne

Yılan ve Fare

Ynt: Yılan ve Fare Afrikada fareler arasında yayılan son trend kapşunlu yılan derili montmuş zaten ;D

7. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Gelmeyi çok istiyorum umarım gelebilirim.
  8. minne

Yılan ve Fare

Ynt: Yılan ve Fare :D Büyük ihtimalle dostluk görüntüsü değildir heralder, ben orda olsaydım şaşkınlıktan ve korkudan aklıma gelmezdi bu kareyi çekmek :)
  9. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Avşa da gün batımı

10. minne

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar Bursa'nın Orhaneli İlçesine bağlı olan Deliballılar köyüne yapmış olduğum gezide yakaladığım bir kare, süpürgeci teyze

11. minne

Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !... Bende katılmak isterim , cmtesileride calıştıgım icin pazar gunu katılanilirim ancak
  12. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Şİmdi gözüküyormu? ::) Bostan Korkuluğum:)

13. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :)
  14. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkürler :)
  15. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Teşekkür ederim

16. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) İznik Müzesinden bir kare İznik Gölü
  17. minne

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Büyük Adadan bakış) Yol'un tavsiyesi üzerine, photobucket.com'dan yükledim umarım görünür bu defa ::)
  18. minne

Mudanya Bursalı olmanın avantajlarından biri, hem dağa hem denize yakınız :) Mudanya'da balık ekmek yedikten sonra güzel bir gün batımı fotografını yakalama şansı buldum :)

19. minne

Katırlı Dağları

İznik Gölü'nün güneyini sararak Gemlik İlçesi'ne doğru uzanmaktadır. Katırlı Dağları'nın İznik Gölü'nün güneydoğusuna doğru uzanan bölümüne Avdan dağları adı verilir. Katırlı dağlarının en yüksek tepesi olan Üç Kaya Tepesinin yüksekliği 1283 m.dir. Dağın yüksekleri ormanlıkla kaplı olup, kuzey...
  20. minne

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme -Tarihi Çınara çıkıp gözleme ve meyva tatlısı yemeden -İzniğe gitmeden -Ulucamiyi ve Yeşil Türbeyi görmeden :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR