Arama sonuçlarınız

1. mareshal

Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) merhaba ömer bekliyordum cevabını :) geciktin

2. mareshal

Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) murat kardeş peşindeyim sen nere ben ora okadar :)
  3. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) ellerine sağlık ömer bir önceki geziyi aratmayan mükemmel bir yürüyüş yaptık çok teşekkürler ALİ

4. mareshal

Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010) slm katılamadığım için çooook üzgünüm hele aşçıbaşının yemekleri üzüntümün artmasına sebep oluyor.
  5. mareshal

Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010) yarın iyi bir gün olması dileğiyle herkese iyigeceler

6. mareshal

Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010) iyi akşamlar tamam bi termosta benden :)

7. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010) merhaba geçen haftaki yürüyüşümüzde çayla ilgili sorun yaşamıştık. eğer konak yerimizde su sorunu olmayacaksa bir adet kara çaydanlık getirmeyi düşünüyordum
  8. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-6 - Yamanlar Dağı - Harmandalı Doğa Yürüyüş Duyurusu (21 Mart 2010) murat bey yemekte ateş yanacakmı?
  9. mareshal

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) teşekkürler ömer

10. mareshal

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) şey afedersiniz randevum vardı, birazda başım mı ağrıyo ne ;)

11. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) haftaya harmandalında mı yiyeceğiz?
  12. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) yeniden acıktım . krallara layık bi sofraydı. ::)

13. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) harika çekimler
  14. mareshal

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) hadi gardaşım bekliyoruz 4 gözle
  15. mareshal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tamamen hazırlıksız yakalandığım bi yürüyüş yaptım. amatör yada profesyonel hiç bir teçhizatım yoktu. inşallah bir daha ki sefere resimleyerek yürüyüş yapma imkanı bulurum . ve sizlerle paylaşırım.

16. mareshal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi...
  17. mareshal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sende haklısın paşam :)
  18. mareshal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz

19. mareshal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sanırım bende onu (20yi) doldurmaya çalışıyorum.
  20. mareshal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu nasrettin hoca derki; sizde haklısınız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR