Arama sonuçlarınız

1. ezmocesteri

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Resim isterük Mudanya dan

2. ezmocesteri

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

4x4 pick-up ile yolları dize getirirsiniz. Ben olsam zaman kaybı yaşamamak için güzergah belirlerdim, ve belirleyeceğim güzergah Çamlıhemşin-İkizdere arasında olurdu. Sahilden Fırtına Vadisine ayrılınca görsel güzellik ve çam kokusu sizi harika hissettirecektir. Hedef vadi boyunca ilerleyip...
  3. ezmocesteri

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Rize için fikir verebilirim, aracınız SUV olsaydı harika yerlere gönderebilirdim sizi ama Clio ile imkanlar sınırlı olsa da yine de bir çok yere ulaşmanız mümkün. Merkezde RIze kalesi ve Ziraat A uğrayıp şehre yukarıdan bakmanızı tavsiye ederim mesela. Yaylalar için İkizdere ve Çamlıhemşin...

4. ezmocesteri

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Subaru CVT kullanıyor yanılmıyorsam, çift kavramalı değil
  5. ezmocesteri

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Bugün yaz havası vardı Ankara da..

6. ezmocesteri

Vitaram Ile Ilgili Sıkıntılarım

Yağ yakıyor demektir, acilen bakmak lazım..

7. ezmocesteri

Kaçkar Dağlarında Doğa Yürüyüşü

Kaçarlar çok geniş bir yelpaze, öncelikle tercih edeceğiniz mıntıka neresi olacak acaba, ben Rize Çamlıhemşin i tercih etmenizi tavsiye edebilirim bölgeye hakim birisi olarak..yabani hayvanla karşılaşma olasılığınız düşük olsa da yok değil elbette, ama mevsimsel olarak düşünüldüğünde yabani...
  8. ezmocesteri

Ayazmana Mesireliği

Hey gidi ne günlerdi, daha bu hale gelmemişti orada olduğum dönemlerde, çok güzel mekandır
  9. ezmocesteri

Anzer Balı Arıyorum Acilllll....

Rize li bir yakın tanıdığınız varsa direk bağlantıya geçin o temin eder size, kilosu yaklaşık 500 - 600 lere çıkabiliyor mevsim kıtlığına göre.. Aynı bölgenin Hemşin balı da çok değerli olup Anzer gibi isim yapmamıştır sadece, onun kilosu da 200 den aşağı değildir, Allah şifa versin

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR