Arama sonuçlarınız

1. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hangi site olduğunu öğrenmem mümkün mü acaba?

2. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Veteriner bir arkadaşımda Duster 4X4 var. O da C. Winter kullanıyor. Geçen kış ,gece gündüz, kar buz dinlemeden dağ köylerine gitti geldi. Çok memnun...
  3. Y

Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? İşte sorunum bu. İlandaki aracı alırsam Niva jantına uygun kış lastiği bulmam mümkün mü? Yoksa küçük ebat bir takım jant mı alacağım?

4. Y

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yalnız Platinum'un jantlar 16 inç değil, 18 di galiba. Yani lastikler de değişecek.
  5. Y

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? Ben Tokat Almus'un bir köyünde çalışıyorum. Yolun son 4-5km'si çok dik ve virajlı.Asfalt ama... Kış lastikli Corolla ile gerektiği zaman indim çıktım hep...Ama artık her sabah gideceğim için...Niva ikinci araç olacak. Ok144 forumlarda...

6. Y

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-temiz-bakilmli-lpg-li-motor-yeni-95825205/detay Yukarıdaki Niva'yı veya bir benzerini almayı düşünüyorum. Amacım ofroad değil. İlçeden köye haftada 5 gün gidiş geliş yapmak ve zincir takmak zorunda kalmamak derdim. Tabi böyle bir...

7. Y

Duster'ın ikizi Renault D Cross

Ynt: Duster'ın ikizi Renault D Cross Aynı renkte kaplatmak lazım :)
  8. Y

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Yakınlarda Duster 4X4 L + Look +deri direksiyon vs fiyatı alan var mı? Bir de Koyu Look diye bir paket çıkmış galiba gören...?
  9. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Estağfurullah Olgun Bey...Ne kusuru... Ev alma işinin peşini tamamen bırakmış değilim aslında. Balıkıesir'de olmasa da buralarda alayım diyorum yatırım olsun diye. Hoş, elimi nereye atsam kuruturum ama... :) 30 yaşından sonra öğretmen olalım dedik. Ömer Amca...

10. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Herkese merhabalar... Önümüzdeki sene itibari ile ilçeden çalıştığım köye gidiş geliş yapmaya karar verdik. Ömer DİNÇER sayesinde tayinler yalan olduğu için... Tokat Almus'tayız ve köyün yolunun son 3-4km si dik ve virajlı. Önceki senelerde Corolla ile, bir...

11. Y

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Kapı aralarında parlak folyo olan bir Duster görmüştüm sahibinden.com da...Acaba hangisi daha hoş olur?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR