Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Herkese merhaba
aramıza hoşgeldiniz.. fakat en az sorunlu araçlar bizimkiler herhalde çünkü birbuçuk aydır kimseden ses çıkmıyor yani yorum yok +paylaşma yok saygılar.. :)
Ynt: tahoe alıcak kişiye tavsiye
arkadaşım bir tahoe sever olarak aracı şehir içinde kullanmak zordur .97veüzeri modellerde lpgde sıkıntı yaşamassın parça konusunda ise bu sitede yeteri kadar amerikanlarla ilgili arkadaşlar var .bende eksiklerim oldukça bu siteden yardım aldım bende zavolli var...
Ynt: TAHOE SPORT 1998 YENİLEŞTİRME
ufuk bey bir tahoe sever olarak değerli yorumlarınızı bekliyorum. inanın aracın dışı nasılsa içide aynı şekilde motor alt takım vs.vs. ;) ;) ;)
Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!
arkadaşlar 98 tahoe sport sahibiyim bana ön kaput altı keçesi ve taban halısı -gri- ihtiyacım var. ücretini peşin ödemek kaydı ile bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . gün içinde 12.00-17.00 arasında ararsanız cep 0532 430 59 93 tufan...
Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı
kuğu gibi süzülen aslan gibi hırlayan canım chevye nasıl kıydın abi bende iki arada bir deredeyim o kadar yap et ... zaten olursa olur hiç prblem yok. yerine koyacağım başka araç yok .
Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı
sizin canavar duruyormu araçla ilgili bir çok konuda sizden gördüklerimi uyguladım izolasyon+cam fitilleri+tavan +taban++++ :)