Arama sonuçlarınız

1. tufan1

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba tahoe da chevygillerden olduğu için kusura bakmayın birdaha olmaz ;) ;)

2. tufan1

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba 98 tahoe vortech devamı :)
  3. tufan1

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba BENIM KÜÇÜĞÜM -----> 1998 TAHOE VORTECH

4. tufan1

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba aramıza hoşgeldiniz.. fakat en az sorunlu araçlar bizimkiler herhalde çünkü birbuçuk aydır kimseden ses çıkmıyor yani yorum yok +paylaşma yok saygılar.. :)
  5. tufan1

Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba çok güzel bir teşhiste bulunmuşsunuz :) :) chevrolet ayrı bir haz verir..

6. tufan1

tahoe alıcak kişiye tavsiye

Ynt: tahoe alıcak kişiye tavsiye tayfun beye katılıyorum chevrolet ve diğerleri kükremesi bile yeter ... :) :) :)

7. tufan1

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları chevrolet tahoe sport iki kapı 1998 cam rüzgarlığı bulunurmu-
  8. tufan1

Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!)

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!) usta yaptın yine yapacağını :) :) :)
  9. tufan1

tahoe alıcak kişiye tavsiye

Ynt: tahoe alıcak kişiye tavsiye arkadaşım bir tahoe sever olarak aracı şehir içinde kullanmak zordur .97veüzeri modellerde lpgde sıkıntı yaşamassın parça konusunda ise bu sitede yeteri kadar amerikanlarla ilgili arkadaşlar var .bende eksiklerim oldukça bu siteden yardım aldım bende zavolli var...

10. tufan1

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! barış bey ilginize teşekkür ederim :) :)

11. tufan1

Orçun Usta'dan yeni bir Silverado Full Restorasyon..

Ynt: Orçun Usta'dan yeni bir Silverado Full Restorasyon.. usta ellerine sağlık. :) on numara iş ve emek..
  12. tufan1

TAHOE SPORT 1998 YENİLEŞTİRME

Ynt: TAHOE SPORT 1998 YENİLEŞTİRME :) :) :) :)

13. tufan1

Ynt: TAHOE SPORT 1998 YENİLEŞTİRME ufuk bey bir tahoe sever olarak değerli yorumlarınızı bekliyorum. inanın aracın dışı nasılsa içide aynı şekilde motor alt takım vs.vs. ;) ;) ;)
  14. tufan1

Ynt: TAHOE SPORT 1998 YENİLEŞTİRME kaner ellerine sağlık ben bunu direk evin oturma odasınamı koysam acaba.. :) :) :)
  15. tufan1

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! arkadaşlar 98 tahoe sport sahibiyim bana ön kaput altı keçesi ve taban halısı -gri- ihtiyacım var. ücretini peşin ödemek kaydı ile bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . gün içinde 12.00-17.00 arasında ararsanız cep 0532 430 59 93 tufan...

16. tufan1

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı tribünlerdeyiz ama oyuncular yok.. ;) ;)
  17. tufan1

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı :o :o :o
  18. tufan1

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı bu araçların verdiği zevki hiç bir araçta bulamadım..sanki araba senin gitmek istediğin yeri biliyor. ;)

19. tufan1

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı kuğu gibi süzülen aslan gibi hırlayan canım chevye nasıl kıydın abi bende iki arada bir deredeyim o kadar yap et ... zaten olursa olur hiç prblem yok. yerine koyacağım başka araç yok .
  20. tufan1

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı sizin canavar duruyormu araçla ilgili bir çok konuda sizden gördüklerimi uyguladım izolasyon+cam fitilleri+tavan +taban++++ :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.