Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

Karasu'da Kampçılık

Arkadaşlar, Karasu bölgesinde yapılması planlanan kamp yeri ile ilgili haber linkini veriyorum. İlk bölümün sonunda bizimle ilgili haberi bulacaksınız. Saygılarımla Erdal Ötügen http://www.sakaryatelevizyonu.tv/

2. supergezgin

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sn csimsek, Neye mi çalışıyoruz. Anlatayım. Sn. Kemal beyin çalışmalarını takdir ediyorum ama bizim esas çalışmamız Yasal düzenlemenin sağlanması yönündedir. Eğer 2918 sayılı Trafik Kanununda yer alan Özel Amaçlı Taşıtlar gurubu içinden Motokaravan...
  3. supergezgin

29 Ekim Kutlaması

Değerli Dostlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımızla kutlar, sonsuza kadar bu Bayramların kutlanabilmesini dileriz. UKKF adına Erdal Ötügen http://www.ukkf.org/

4. supergezgin

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Arkadaşlar, UKKF olarak Zorunlu Trafik sigortası ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, çok kısa bir süre sonra sizlere daha kapsamlı bilgi verme şansımız olacaktır. Buğra beyin yazdıkları çok doğrudur, münferit fiyatlar sizleri yanıltabilir yada...
  5. supergezgin

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Tüm kamp ve karavancılığı seven dostlarımız davetlidir

6. supergezgin

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Arkadaşlar, Zeminin park kısmı mıcır, ortak alan olarak kullanılacak çardaklı bölüm (çadır kurmak isteyenler için) çimdir. ayrıca henüz kullanıma açılmamış geniş bir çim alan daha mevcuttur. Saygılarımla Erdal Ötügen

7. supergezgin

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Süreyya bey, Liste yapmıyoruz, isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz. Saygılarımla Erdal ötügen
  8. supergezgin

Yaza Veda Birlikteliği

Değerli Karavancılar, Asya KKD tarafından 25-26 Ekim Cumartesi Pazar günü İstanbul Kamp Karavan Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Yaza Güle güle kampına siz değerli dostlarımız da davetlidir. Yazın yaptıklarımızı, gezdiğimiz yerleri, yeni düzenlemeleri ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir...
  9. supergezgin

Trt Radyo Programı

Arkadaşlar, Salı günü (14. Ekim) saat 23:00 - 24:00 arası TRT Radyo'da Karavan sektörü konusunda canlı bir program yapılacaktır. Ben de konuk olarak katılacağım. Bilgilerinize Saygılarımla Erdal Ötügen

10. supergezgin

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Metin bey, Bir konuyu tekrar açıklamakta yarar var. Kanunun ilgili maddeleri ve detayları üzerinde çok görüşmeler yaptım. Ancak Trafik kanunundaki araç cinsleri başlığı altında "kamp taşıdı" ibaresi yok. Bu tarif eskiden kalmış bir tanımdır. Levent...

11. supergezgin

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Arkadaşlar, Rize İl Emniyet Müdürlüğünden faillerin yakalandığına dair gönderilen cevabi mesaj ektedir. Katilin yakalanma haberi ekte verilmiştir. http://www.milliyet.com.tr/o-katil-boyle-yakalandi--gundem-1936705/...
  12. supergezgin

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Arkadaşlar, Bu haberin ardından haberin kaynağında yaptığımız protesto yazısının haricinde, Rize Emniyet Müdürlüğü birimlerine, İçişleri Bakanlığına , Emniyet Genel Müdürlüğüne, Turizm Bakanlığına olayı protesto eden...

13. supergezgin

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Arkadaşlar, Öncelikle bu konun bir çok başlık altında ele alınmasından dolayı biraz dağınık tartışılıyor. Konu ile ilgili yazışmaları yakından takip ettim ve son cevap gelinceye kadar ilgilenen arkadaşların morallerini bozmamak adına müdahil...
  14. supergezgin

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Ahmet bey, Marin akü ve Full akü ile ilgili bilgileri yıllarca Mutlu aküde Üretimden sorumlu olarak çalışan Elektirik Mühendisi bir yakınımdan aldım, aralarından pek bir fark yok gibi. Bize asıl önerdikleri akü ise Opz serisi stasyoner tip aküler ama...
  15. supergezgin

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Arkadaşlar, Konu ile ilgili yazılan yazıların tamamı kendi kullanım amacımızdan bakıldığında doğrudur, buna hiç bir itirazımız olamaz. Benim açıklama çalıştığım görüşüm bunlarla zaten paralel. Fayda- maliyet analizini yaptığınız zaman hangisi uygunsa o tercih...

16. supergezgin

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Değerli Arkadaşlar, Gündemdeki konuya bende küçük bir yorum ilave etmek istiyorum. Avrupa'da yılda en az 150.000 karavan üretiliyorve dolaşımda 6 milyon karavan var. Bu üreticilerin Ar-Ge departmanları sürekli ekonomik, hafif, titreşimli ve zor şartlarda...
  17. supergezgin

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Arkadaşlar, Geçen yıl Ziraat sigortaya 593.-TL'ye yaptırdığım trafik sigortamı bu yıl 612.-TL'ye ve 3 taksitte yeniledim. En uygun fiatı Ziraat sigortadan aldım, bilgilerinize. Saygılarımla Erdal Ötügen
  18. supergezgin

Didim Tavşanburnu Kamp Alanı

Değerli Dostlar, İzmir KKD tarafından düzenlenen Didim aktivitesini Tavşanburnu Orman kampında geçirdik. Burası daha önce gidenlerinde bildiği gibi girilemeyecek bir kamp yeri idi. Yaklaşık bir ay önce Didim Belediyesi tarafından alınmış ve hızla iyileştirmelere başlanmış. Daha önce Akbük’de...

19. supergezgin

Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir.

Arkadaşlar, UKKF YK Başkan Yrd. Birol Ansa'nın kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, Gülçe hanıma ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Merhumenin cenazesi 1 Ağustos Cuma günü Ataköy 5. kısım camiinden öğle namazı ardından kaldırılacaktır. Erdal Ötügen
  20. supergezgin

İzmir Kkd Didim Etkinliği

Arkadaşlar, İzmir KKD'nin Bayram döneminde yapacağı organizasyon bilgileri ektedir. Saygılarımla Erdal Ötügen İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ DİDİM ETKİNLİĞİ PROGRAMI 26-30 TEMMUZ 2014 Sevgili Üyelerimiz ve Doğasever Karavancılar, Didim’de 140 dönüm alanda bulunan eski Orman Kampını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR