Arama sonuçlarınız

1. supergezgin

4. Taraklı Karavan Festivali

Değerli arkadaşlar, Daha önce ön bilgisini verdiğim Taraklı Festivali ile ilgili son durum şöyledir. Taraklı Belediyesi futbol sahasının sunni çimlendirme çalışmalarından dolayı bu yıl başta olmak üzere ileride de bu amaçla kullanılamayacağını, yeni yer arayışlarında ise böyle bir kalabalık...

2. supergezgin

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Arkadaşlar, Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle 17-19 Mayıs tarihlerinde Misi kampında yapılacak olan Nilüfer Karavan Festivali etkinlikleri iptal edilmiştir. Kamp açık olacak isteyen arkadaşlarımız orada kalabileceklerdir...
  3. supergezgin

6 Kişilik Karavan 2 Kişilik Tescillenmiş!

Ynt: 6 Kişilik Karavan 2 Kişilik Tescillenmiş! Arkadaşlar, TSE onaylı projenizde onaylı arka oturma gurubu emniyet kemerleriniz var ise ruhsata işleniyor. Ancak hemen hiç bir aracımızın arka emniyet kemerleri TSE onaylı olmadığından, sadece projelendirme yoluyla kişi sayısını belirlediğimizden...

4. supergezgin

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Arkadaşlar, Yolunuz açık olsun. Kazasız belasız ve keyifli bir gezi diliyoruz. Resim ve notlarınızla bizleri bilgilendirmenizi bekliyoruz. Erdal Ötügen
  5. supergezgin

Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği

Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği devam...

6. supergezgin

Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği Biraz daha görsel...

7. supergezgin

Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği Bahara Hoş Geldin Etkinliği Arkadaşlar, Karasu Maden Deresine Asya KKD tarafından düzenlenen gezimiz oldukça eğlenceli ve güzel geçti. Özellikle kamp kurduğumuz alan etrafı ormanlarla çevrili, yağmura rağmen yumuşamayan çim bir alandı. Maden Deresine yaptığımız...
  8. supergezgin

2014 Ukkf Gezisi

Değerli arkadaşlar, Her yıl düzenlediğimiz UKKF gezisini bu yıl YK üyemiz Ali Demirkol gerçekleştirecek. Bu seneki program 08 Mayıs tarihinde Antalya’dan başlayacak. Güzergah : Antalya - Alanya (Perle’de konaklama) Alanya - Silifke (Akçakıl’da konaklama) Silifke - Mersin - Adana Adan –...
  9. supergezgin

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014) Değerli arkadaşlar, Bu yıl toplu baharı karşılama sezonunu Pembe kayalar'da açtık. Gerçekten çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Bu imkanı bizlere hazırlayan emeği geçen Gezenbilir gurubumuza, katılımcı...

10. supergezgin

Ukkf Yönetim Kurulu Toplantısını Antalya'da Yaptı.

Ynt: Ukkf Yönetim Kurulu Toplantısını Antalya'da Yaptı. Verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Konukseverlikleri ile bizleri çok mutlu eden, emeği geçenlere, Antalya KKD Başkanı ve YK. üyelerine çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla Erdal Ötügen

11. supergezgin

İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları.

Ynt: İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları. Levent bey, Ben her iki sunumun birleştirilmiş halini mail adresinize gönderdim. Saygılarımla Erdal ötügen
  12. supergezgin

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Katılımcı sayısı ile ilgili bir sıkıntı olmayacağını düşünerek Dernek üyelerine de duyuru yapmamızda sanırım sorun olmaz. Ben katılıyorum.

13. supergezgin

Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı

Ynt: Market Ve Akaryakıt İstasyonlarında Karavancı Üniteleri Yapımı Bilgilerinize http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.msg1304033#msg1304033
  14. supergezgin

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Yazımda belirtdiğim gibi 2918 sayılı Trafik kanunu ve Yonetmeliği. Orada motokaravan Özel amaçlı taşıt olarak ayrı bir sınıfta tarif edilmiş olması.
  15. supergezgin

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Seyfettin bey, Tüm mürcaatlarımızda aldığımız kanuni cevapların ve dayanaklarının temeli olan konuyu burada tekrar yazmak istiyorum. ARAÇ MUAYENESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Muayene Süresi Madde 14-Araçlar cinslerine, kullanma...

16. supergezgin

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Seyfettin bey, Motokaravan ve Çekme karavanların muayenesinin 2 yıl olması gerektiği konusunda 2 yıldır müracaat etmediğimiz, defalarca görüştüğümüz Bakanlık ve ilgili daire ve Genel müdürlükler ısrarla kanunun hilafında iş...
  17. supergezgin

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Güzel bir etkinlik olduğu katılımcıların fotoğraf ve yazılarından kolaylıkla anlaşılıyor. Bu organizasyonun yapımında emeği geçen tüm İzmir KKD yönetimine ve katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bu tip etkinlikler giderek...
  18. supergezgin

Merhaba

Ynt: Merhaba Leyla hanım, Hoş geldiniz.

19. supergezgin

Karavan Gezi Belgeseli

Arkadaşlar, Belki izleyenler vardır, ama izlemeyenler için bilgi vereyim. TRT Türk televizyon kanalında "Dostluk Karavanı" adlı bir karavan ile Avrupa seyahat belgeseli her Pazartesi saat 10:00 da yayınlanıyor. Geçmiş programlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
  20. supergezgin

Yeni Sayfa Düzeninin Kullanımı..!

Ynt: Yeni Sayfa Düzeninin Kullanımı..! Levent bey, Zor bir konuyu üstlendiniz. Kolay gelsin ve başarılar. Saygılarımla erdal Ötügen

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri