Arama sonuçlarınız

1. ahmetvargelen

Terleme Sorunu Hakkında

Ynt: Terleme Sorunu Hakkında nerdeyse 2 yil olmus konuyu acali :) son 6-7 aydan beri sIki diyete girdim ve en onemlisi tekrar spora basladim, 11 kilo versim yaglardan buyuk oranla kurtuldum, birkac arkadasin dedigi gibi kilo vermek ise yaradi ve terleme sorunu tamamen gitmesede baya bir...

2. ahmetvargelen

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? +1 Daha once Turbolinea arkadasa ben belki 20 mesaj gondererek avrupada normal yollarda para istenmedigini anlatmaya calistim, fayda olmadi farkli konulardada bircok arkadasin yardim ettiklerini gordum ama hala ayni sekilde devam...
  3. ahmetvargelen

Prag Metro Bileti

Merhaba, Bana bugun gelen mesaji direk iletiyorum. Belki birilerine yardimci olur. Değerli grup üyeleri. Elimde toplam 45 adet aylık ulaşım bileti var. Prag içi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olan ve isme kayıtlı olmayan bu biletleri uygun fiyattan dağıtıyorum. 4 hazirana kadar geçerli...

4. ahmetvargelen

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? Turbolinea, Kusuruma bakmayin ama, forumda yazdiklarinizdan sonra ben sizin ile sek sek bile oynamam.
  5. ahmetvargelen

Yurt Dışında Kaza Halinde Dikkat Edilecek Noktalar

Ynt: Yurt Dışında Kaza Halinde Dikkat Edilecek Noktalar Yeni yeni tureyen, arabalari polis araclarina benzeyen, tepesinde sari isigi olan ve halbuki sadece sigorta firmalarina ait olan araclarada dikkat etmek lazim, Trafikte sIkIsik yerlerde bile 150 ile gitmeye calisan adamlar normal halde...

6. ahmetvargelen

Dusterde Paslanma Sorunu

Ynt: Dusterde Paslanma Sorunu Yanlis biliyor olabilirim ama renault 10 yada 12 yil civari paslanmazlik garantisi veriyor diye biliyorum. Araci aldiginiz yere gidip sormanizda yarar var baska bir sekilde cozmeden once.

7. ahmetvargelen

E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya

Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya Takip, Ferhat bey, konusturuyorsunuz yine :)
  8. ahmetvargelen

İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk Bence hic ugrasmayin, ucakla gidin, orada araba kiralayip gezin, yol baya bir zamaninizi alicak, yorulacaksiniz, yol yorgunlugunun gitmeside en az 1 gun surer. yolda nehir gorucem durucam diye dusunmeyin bence, otobandan gidiceksiniz...
  9. ahmetvargelen

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Takip :) Eger yolunuz Prag`a duserse bir cay icmeye beklerim :)

10. ahmetvargelen

Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin

Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Hocam devamini bekliyoruz :) cok guzel bir gezi olmus :)

11. ahmetvargelen

2.7 Grand Cherokee Almak

Ynt: 2.7 Grand Cherokee Almak Emre Bey, Umarim istediginiz gibi bir arac bulursunuz :)
  12. ahmetvargelen

2.7 Grand Cherokee Almak

Merhabalar, Sorento ve X-trail`lerden sonra Cherokee ye gercekten cok merak sardim, Genis, kaliteli ve yakisikli bir arac (ben araci hic surmedim) artik iyice kafaya koydum bu araci gercekten almak istiyorum fakat tabi herkeste oldugu gibi bendede 2003-2004 model 160bin civarlarina gelmis bir...

13. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Ynt: Rusya, Perm Dediklerinize aynen katiliyorum
  14. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Ynt: Rusya, Perm Moskovadan gelen arkadas, sabah firmaya giderken taksi beklemeyelim yola cikalim dedim bende tamam dedim, fakat zanettimki taksi ceviricez turkiyede oldugu gibi, arkadas elini kaldirdi ve beklemeye basladi. Dedim taksi yok niye elini kaldiyosun. burda boyle muhakkak biri durur...
  15. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Ynt: Rusya, Perm Ikinci gittigimde acik hava askeri muzesini gezme firsatim oldu, gercekten korkutucu bir muze. ruslarin cok onceden dahi nekadar guclu bir askeri yapisina sahip oldugu ortada. Malesef telefondan cektigim icin resimlerin kalitesi kotu

16. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Ynt: Rusya, Perm Yollar gayet bozuk, Moskova ofisinden gelen kisi ile konusurken Ekaterinburg-Perm arasindaki yolun cok bozuk oldugunu belirtti. sehir ici gibi sehir dislariad bozukmus, ben gozumle gormedim. Sehirde cok fazla araba var, benzin cok ucuz olunca tabi haliyle herkes araba ile...
  17. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Ynt: Rusya, Perm Ikinci gittigimizde, sabah eksi civarlarinda hava vardi, oglen gibi kar yagmaya basladi, aksam ustude gunes acti fakat kaldigim 5 gunde hava sicakligi ortalama 5-6 civarlarindaydi, yazin gittigimde ise yaklasik olarak 20 derece civarlarinda idi. Isten geldim, yorgundum...
  18. ahmetvargelen

Rusya, Perm

Selamlar, Is icin gittigim Rusyanin Perm sehrinden birkac kare. Ilk resim, Perm sehrinin uluslar arasi hava alani, tek girisli, 10 metre yol icin otobuse binmeniz gereken, yikik dukuk biryer, fabrikalarin kurulu oldugu Perm sehrine cok fazla turist ugramadigi icin uluslar arasi havaalaninida...

19. ahmetvargelen

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? +1 :) Hocam sizde maceranin en son noktasina gitmissiniz :)
  20. ahmetvargelen

Prag

Ynt: Prag Merhaba, Zamaniniz olursa Eyfele cikmaniz sehri gormenize yardimci olur, Tepenin altinda kucuk teleferik tarzi birsey var o yukari cikiyor, sehir icin aldiginiz ulasim biletini bu makinadada kullanabilirsiniz, cikis suresi 5-7 dk kadar, her 15-20 dk da bir var. Yaz aylarinda onunde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR