Arama sonuçlarınız

1. ahmetvargelen

Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim...

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... .

2. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Havaalanindan fotograflar...
  3. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... .

4. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Adalar lavlar ile olustugu icin heryerde lavlari gormek mumkun... 1. fotograf, ucak inerken, hava alani yakinlarinda, su mukemmel :) 2. fotograf, lavlar
  5. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Big Island = Buyuk Ada Hawaii ada gurubunun en buyuk olani 10.000 metre kare alana sahip, yaklasik uzerinde 180bin kadar kisi yasamakta. Ayni anda bu kadar kucuk bir adada 4 mevsimi ayni anda yasamak mumkun. Adada 3 adet havaalani bulunmakta...

6. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Valizimiz 25-Eylul aksam saat 22:00 gibi geliyor. Verdikleri sozu tuttular, sagolsunlar :) Valizimiz biraz parcalanmis olarak geldi ama o yuzden bilmiyorum artik gelirken dayatacakmi. 26-Eyluk sabah 08:50 de hawaii big island a yola cikacagiz...

7. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Los Angeles civari yollardan birkac fotograf... Yollarda bircok klasik aracla yada farkli tarzlardaki motorlarla karsilasiyoruz. Amerikalilar klasik arac tutkunu. Bir cok evin onunde tagitilmis sekilde klasik araclar gordum... Umarim bende boyle...
  8. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Los Angeles bolgesinde yollar gayet iyi, bi ara yol 7 gidis seride kadar cikti. Her model ve yastan araba var fakat benim gozlemledigim, en cok toyota corrola, tacoma, camry, land cruiser, honda civic, ford focus gibi araclar yogunlukta, kasali...
  9. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Ucagin en arkasinda yer aldigimizdan, ucaktan en son ayrilan kisilerden olduk :) Los Angeles havaalani gayet buyuk ve guzel yapilmis. Ucagin gelis saatine gore kalabaliklasmakta (bir cok havaalaninda oldugu gibi) acele etmeden pasaport kontrolune...

10. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Yolculugumuz 24-Eylul 2014 Prag-Amsterdam ucagi ile basliyor. Sabah 03:00 gibi kalkiyoruz, herseyi aksamdan hazirlamistik o yuzden birkac seyi daha valizlere koyup valizleri kapatiyoruz. Malesef son zamanlarda yeniden ortaya cikan kontrollerden...

11. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... 20 saatlik yolculugun ardindan dun saat 17:00 gibi evemize geri geldik... :) bir daha 32 gunluk tatil yapmak yok :D geri geldigimizde cok sIkInti oluyor :)
  12. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Merhabalar, Sequoia, Sierra, Yosemite, Vegas, Death Valley, Hoover Dam, Valley of fire state park, Sedona, Meteor Crater gezilerinden sonra grand canyon daki son iki gunumuze gidiyoruz. carsamba Los Angeles a geri donuyoruz. Onumuzdeki Pazar...

13. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Daha sonra ayrintili bir sekilde herseyi yazmak istiyorum... Simdilik birkac fotograf daha :) 1. fotograf: Buyuk ada - Dogu bolgesi - Akaka Falls... 2. fotograf: Buyuk ada - Bati bolgesi - lavlarin olusturduklari... 3. fotograf: Buyuk ada - Bati...
  14. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Merhabalar, Hawaii den geri geldik, los angeleste bulundugumuz sure icerisinde universal studio ve 200km kadar uzakliktaki San Diego sehrini ziyaret ettik. Cumartesi gunu Yosemite, Death Valley ve Sequoia ulusal parklari ile gezimize devam...
  15. ahmetvargelen

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Aciklik getirmek acisindan, Cek parasiyla 50kc kadar tuttu buda yaklasik 5tl ye denk geliyor. Surekli TL ye ceviriyorum koaly anlasilsin diye

16. ahmetvargelen

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Prag ta yaptirdim hocam, tatilde gerekli olacak. 1-2 hafta kadar once hallettim, 5dk kadar birsey surdu.
  17. ahmetvargelen

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Hocam sakami bu? ben burda 1-2 hafta once yaptirdim 5tl gibi birsey tuttu, 1 yil gecerli :S
  18. ahmetvargelen

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Turkiyede uluslar arasi ehliyet cikarmanin maliyeti nedir?

19. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Selamlar, Bugun uluslar arasi ehliyet olayini hallettik. Sorun olacagini sanmiyorum ama ne olur ne olmaz diye yinede cikarttik. 5tl gibi bir rakam tuttu ve 5dk da yaptilar. Bazi araba kiralama sirketlerinin sitesinde, kisinin adina yapilmis...
  20. ahmetvargelen

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Alkım Hocam, Araciniz gercekten cok cok guzel. Iyi gunlerde kullanmanizi dilerim! :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.