Arama sonuçlarınız

1. ahmetvargelen

Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim...

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Levent Bey tesekkurler!, Yellow stone a gidememe sebebimiz uzak olmasi, zaman acisindan pek bir sIkInti yok aslinda. Cok guzel bir yer oldugunu okudum ve tahmin edebiliyorum fakat 1564km (simdi kontrol ettim ne kadar uzak diye) yola gitmeyi gozum...

2. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Yavas yavas gezi plani ve kalacagimiz yerler kesinlesmeye basladi… 24-Eylul –Los angeles havaalanina variyoruz – 24-25 eylulde dinlenme aramiz var. 26-Eylul sabahi – Hawaii Big island a yola cikiyoruz. Hotel ve ucagi expedia.com dan ayarladim...
  3. ahmetvargelen

Ynt: Amerika Macerami Dolu? Gorucez Bakalim... Vize bu sali gunu geldi! 10 yillik cok girisli vermisler fakat daha onceki tecrubelerime gore, bu vize giristen sonra durduruluyor, tekrar giris yapmak istediginimde, konsolosluktan aktive etmem gerekiyor. Olsun baya bi zahmetten kurtaricak bu is...

4. ahmetvargelen

Selamlar... Bugun vize olayini hallettim. Sagolsun vize bolumundeki gorevli kisi 2dk kadar tuttu beni ve sadece bir kac soru sordu. Hicbir belgede istemedi... :) Hareket tarihimiz 24 eylul - donusumuz 27-Ekim... 33 gun kadar Californiya-Arizona ve Nevada gezimize baslamak bize 1,5 ay kadar...
  5. ahmetvargelen

Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede

Ynt: Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede Eger aracin kitabi varsa, oraya bakin, orda yazacaktir kac adet airbag oldugu aracta. yada koltugun yanin kontrol edin. Buyuk bir ihtimalle airbag icindir diye dusunuyorum. Birsey daha aklima geliyor, koltuk isitma icin sistemi hazirlamis olabilirler...

6. ahmetvargelen

Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede

Ynt: Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede kablolar koltuk yani airbagler icin olabilir

7. ahmetvargelen

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. +1453
  8. ahmetvargelen

G.Vitara 1 ve 2, viteste ses ve titreme problemi

Ynt: G.vitara 1 Ve 2, Viteste Ses Ve Titreme Problemi Motor kulaklarinin zarar gormesinden meydana geliyor olabilir. Motor sallandigi icin aracida sallar ve ses yapar. Motoru tutan kulaklari kontrol ettirin.
  9. ahmetvargelen

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Adam baska bir konuda, IP mi banlayin yine gelirim dedi.

10. ahmetvargelen

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Eklemeyi unutmusun, test ettikleri yer, Ozel offroad poligonu, yokuslar, kumlar, su gecisleri dogal degil sonradan olusturulmus

11. ahmetvargelen

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Dusteri ilk anlatmaya basladiklarinda dedikleri; - Slovak: Nivanin bugunku versiyonu, duster olabilir - Cek: Bilmiyorum gercek offroad kosullarinda gidebilirmi ama sadece kir gezilerinde kullanilarbilir. Ilk ciktiklari kum yokusundada, - Slovak: Mercedesin herhangi...
  12. ahmetvargelen

Danışma ..

Ynt: Danışma .. Merhaba, Ben Discovery lerden anlamam ama genel bir yorum yapabilirim. Ikinci el araba almak sizinde bildiginiz gibi kinder suprise almak gibi birsey. Aldiginiz sey biliyorsunuz. Disini goruyorsunuz fakat icinden ne cikacagini bilemezsiniz. Yada kumar oynamak gibi sonunda ne...

13. ahmetvargelen

7-10 Günlük Ukrayna Gezisi İçin Yanıma Arkadaş Arıyorum.

Ynt: 7-10 Günlük Ukrayna Gezisi İçin Yanıma Arkadaş Arıyorum. Ukraynada olan olaylardan haberiniz var degilmi? (Bazi bolgelerdeki) Is gezilerimizin hepsi iptal edildi. Sirket 3-4 aydan beri kimseyi Ukraynaya salmiyor. Gezi planindan once bence guvenlik durumunu kontrol edin.
  14. ahmetvargelen

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Yavuz abi, gulmekten kafami duvarlara vuruyorum su anda :D :D
  15. ahmetvargelen

Fransizlar Dunya Turuna Cikmis

Ynt: Fransizlar Dunya Turuna Cikmis Bilgiler icin tesekkurler Huseyin Abi.

16. ahmetvargelen

Ynt: Fransizlar Dunya Turuna Cikmis Ferhat Bey, Eger istanbulda satacaklarsa, gelecekleri yerde beklemek gerekliki satin alalim :D , karavanlari cok guzeldi hepsinin. Yeni aletlerle ilerliyorlar. Yanliz geziyi bitirdiklerinde karavanlarin halini gormek lazim :D Ek olarakta ara yollardan...
  17. ahmetvargelen

Bugun yolda denk geldi, 6 tana motokaravan, Arka arkaya ilerliyorlardi. Bir kac fotograf cekme sansimiz oldu araclar ilerlerken. Fransadan baslayarak, rusya, pekin uzerinden istanbul sonunda bitecek bir geziye cikmislar herhalde. Anlamadigim, gezi neden Istanbulda bitiyor? bu ozel bir rotami...
  18. ahmetvargelen

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) Yanlis hatirlamiyorsan, daha once grup uyesi bir kisi otobusu (daha dogrusu minibus u) karavana cevirmisti. Arac assagida linkteki gibi bir aracti (marka, model, renk semboliktir) Forumda arastirma yapabilirsiniz bu konu hakkinda...

19. ahmetvargelen

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Turbonun istedigide bu zaten. Ortaligi karistirip, kenari cekilip zevkini surmek. Adamin sorunu filan yok, dalgasini geciyor burda bizimle ve degerli grup uyelerini birbirine dusuruyor.
  20. ahmetvargelen

Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Bu tip bir araci Polonyada gormustum. Ilginc ve guzel olmus,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.