Arama sonuçlarınız

1. selimsani

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Bu arada fotoğraflar yine baco, ben ve Uğur Abi'den... İyi çalıştık bu konuda ;D ;D

2. selimsani

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Rotamız tepelerden aşarak Polonezköy yoluna inmekti...
  3. selimsani

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) .....

4. selimsani

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) ....
  5. selimsani

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Dere deyince Sabri Abi heyecanlandı ama derede su yoktu ;D ;D

6. selimsani

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Geçen yıl ekim ayında kalabalık bir grupla geçtiğimiz yoldu... Dere geçişiyle başladık...

7. selimsani

Güzel bir cumartesi günü ekibimiz yine Anadolu yakasında buluştu... Serkan Abi'nin belirlediği güzel bir rota ve güzel bir gün bekliyordu bizi... Sabah Shell'de buluşup düştük yollara, başlangıç olarak 5 araçtık... Nevzat Demir Tesislerinin yanındaki yoldan başladık geziye...
  8. selimsani

Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Hayırlısı olsun Nurullah Abi, belki ben satarsam yakın zamanda, öyle görüşürüz... :)
  9. selimsani

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Evet abi, otomatik, aracı biliyorsun zaten....

10. selimsani

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

Hacı bizim mekanda devam ediyoruz, oraya gel sen ;D ;D

11. selimsani

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri 10.000 lb goliath çelik halatlı İlhan Abi, kutusunda duruyor öyle...
  12. selimsani

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Nurullah Abi benim kuzuyu vereyim sana alayım, İlhan Abi Delica'yı vermiyor nasılsa...

13. selimsani

Bahane olur ebadı büyütürüm, zaten spacerları da vermedin... İlk teklif benden, hem o kadar tecrübem var...
  14. selimsani

Ahmet Abi ilk teklifi veren benim, yok öyle....
  15. selimsani

Yok öyle yağma ben copillik için daha önce kendimi tavsiye ettim, sırayla, benim copilliğimi beğenmezse size haber ederiz....

16. selimsani

Hocam şimdi yarışlar için copil de gerekecektir, eğer lazım olursa ben buradayım, bekliyorum... Ancak benim hız korkum vardır, son sürat giden arabada korkuyorum...
  17. selimsani

Dur bekle, bizimkilere bir haber vermem lazım hemen... Pardon sorarlarsa, kaç yıldır off road yapıyorum demiştiniz??
  18. selimsani

Şnorkel Montajı

Ynt: Şnorkel Montajı Murat usta Suzuki cidir, Toyota için Tem Servis var Maslak'ta ona gidebilirsiniz... Vecih Usta yardımcı olacaktır, snorkel satış ve montajı var...

19. selimsani

Şnorkel Montajı

Muhammed sakın öyle bir hata yapma, doğruca Murat Usta'ya git, snorkel montajı kolay olan bir iş değil... Taktırırken de söyle abi yalıtımını da yapın de...
  20. selimsani

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz