Arama sonuçlarınız

1. selimsani

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Valla yine koptum, Aydın her geziden sonra bunlardan istiyorum ben, süper oluyor yaw valla ;D ;D ;D

2. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Ömer Abiiii, nerdesin artık yalnız kalmayacaksın bir L200 ümüz daha olacak galiba ;D ;D Bu tür fotoğrafları D5100 ile çekebilirsin HDR moduyla ancak uzun süren bir işlem, bizim gibi 300-400 fotoğraf çekip paylaşanlar için zor, o yüzden photoshop işimizi...
  3. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Son iki gezide ben çekmiyorum emekliye ayrılmayı planlıyorum ;D ;D ;D Makine D5100 standart extra birşey yok, 18-55 lensle çekiliyor, ancak bu fotoğraflar yine nikonun e8800 ile çekilde, kompakt bir makine, çeken iyi olunca böyle oluyor... Fotoğrafların...

4. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Ekipten kimler gelecek bilmiyorum ama cumartesi tüm gün, pazar büyük ihtimal öğlene kadar oradayım, ama basın olarak ;D ;D
  5. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Fatih hocam şu anda görünüyor olması resimler, tek tek tekrar yükledim, göremeyen kalmasın ;D ;D

6. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Arman Abi nasıldı doğum günü kutladınız mı?? Gelebilmeni isterdim valla...

7. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Fatih hocam görebildinmi resimleri, yaw, imageshack ten yükledim fotoğrafları kolaylık olması açısından ama bazıları göremiyor sanırım, bir dahaki sefere normal yüklerim....
  8. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Ben çektim süper olmuş diyorsun yani ;D ;D
  9. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Koyduk ya bütün videoları hemşo yaw...

10. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Yok yok burada hala görünüyor, bakanlar kısmında bir keş var ya o galiba ;D ;D ;D

11. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri ;D ;D ;D ;D Az önce Yasin de bakıyordu fotoğraflara ama birşey yazmadan çıktı galiba, öğretemedik şu forum işini şu adama yaw.... ;D ;D
  12. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Daha birşey belli değil yaw, konuşuruz forum üzerinden...

13. selimsani

SUZUKİ JLX tavan siperliği

Ynt: SUZUKİ JLX tavan siperliği Bayram Abi benim 2004 e göre yapmadınız mı bunlardan?? Bir ara İsmail var diyordu ama, o da bir var bir yok...
  14. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Ömer Abi sıkıntı yok, az önce Serkan (Hakan) abiyle konuştum cumartesi kopuyoruz inşallah yine :D:D:D
  15. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Öyle diyon da hemşo off road u (yol dışı) yapan benim, siz yoldan gidiyordunuz sonuç olarak, off road o değil ki ;D ;D ;D

16. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Boşver Ömer Abi uzat ayaklarını yat misler gibi ;D ;D ;D Ben cumartesi olursa yine her türlü hazırım, ama bu sefer çabucak kalkmayalım....
  17. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Onu tam bilemiyorum işte ;D ;D Bir iki kere daha böyle olmuştu, sorun bilgisayardan kaynaklı bilen birileri varsa yardımcı olur heralde...
  18. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Ömer Abi resimleri imageshack ten yüklemiştim, windows ta bir eklenti eksik olunca göstermiyor olabilir... Olmadı akşam tek tek server'a yüklerim....

19. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Muhabbet o kadar sarmış ki akşam toplandıktan sonra yolu bilen tek insan olan Fatih'in gittiğini görmedik bile... Allah'tan tomtom abla yanımızdaydı yine, eve dönüş yolunu buldu Güzel bir gün daha böyle bitti.... Katılan ve izleyen herkese teşekkürler...
  20. selimsani

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Yemeklere dalıp karnımızı doyurduktan sonra muhabbete daldık… Akşam oldukça keyifli geçti…

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri